![]() |
[B]bütün hayallerimiz suya düştü... [/B]:(
|
:mad: valla 3 bes kurus sivasa paramız nasib olacaktı özlemiştik olimpiyatta sivasspor macı izlemeyi yani bütün organizasyon yatt ımı sim di?
|
boyle daha guzel oldu ankarada seyirci daha cok olur ama istanbulda maç gidenlere yazık oldu zaten 1000 2000seyircı geliyor ankarada en az 10000 seyirci olacak
|
Arkadaslar, Ankara istanbul fark etmez. Bizim Ankara dada yeterli taraftarimiz var. Hem lig öyle bir duruma geldiki, deplasman, meplasman kalmadi. Cikarsin sahaya, oynarsin futbolunu ve alirsin maci. Ama bizle ugrasiyorlar bu belli.
|
[QUOTE=sinan-58]boyle daha guzel oldu ankarada seyirci daha cok olur ama istanbulda maç gidenlere yazık oldu zaten 1000 2000seyircı geliyor ankarada en az 10000 seyirci olacak[/QUOTE]
ne bin 2 bini kardes sen hiç karagümrük maçi,nda bulundun mu? |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]BU SENE 4.KEZ ANKARAYA MAÇA GİDİYORUZ..3 MAÇTA 5 PUAN ALMIŞTIK..BU SEFER 4 MAÇTA 8 PUAN[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
YÖNETTİM NE YAPMAK İSTİYOR?
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]İSTANBULDA ENAZ 20 BİN KİŞİYE OYNUYAN SİVASSPOR MAÇI NE DEN ANKARAYA ALINDI YÖNETİM AÇIKLAMA YAPMALI BİZ İSTANULDA HAZIRLIKLAR YAPTIYORUZ YAKINDA TOKAT YOZGAT ERZİNCAN KAYSERİYE ALIR GERÇİ 5 GÜN VAR ORALARDANDA VAZGEÇERLER ALMANYAYA ALSINLAR ANKARADA OYNUYANA KADAR TOKATTA OYNASINLAR SAYGILAR[/FONT][/COLOR]
|
[QUOTE=ZARALIX1968][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]İSTANBULDA ENAZ 20 BİN KİŞİYE OYNUYAN SİVASSPOR MAÇI NE DEN ANKARAYA ALINDI YÖNETİM AÇIKLAMA YAPMALI BİZ İSTANULDA HAZIRLIKLAR YAPTIYORUZ YAKINDA TOKAT YOZGAT ERZİNCAN KAYSERİYE ALIR GERÇİ 5 GÜN VAR ORALARDANDA VAZGEÇERLER ALMANYAYA ALSINLAR ANKARADA OYNUYANA KADAR TOKATTA OYNASINLAR SAYGILAR[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]TOKATTA MAÇ OYNATMAZLAR..İSTNABULDA Kİ MAÇLARDA DA GÖRDÜK TARAFTARI ..%10 BİLE DEĞİLDİ..ANKARA UYGUN BİR SEÇİM SİVASTAN GİDENLERE KOLAY OLUR..[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
NE GÜZEL iNÖNÜ'DE OLACAKTI YA OF YA :(
|
olmadı şimdi işte çünkü olimpiyatta yenme ihtimalimiz yüksekti
ama sivasspor nerde olursa olsun rakibini yener. parola galibiyet. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:19. |