![]() |
[QUOTE=serhankaburcuk]Herzaman Her yerde En Büyük Sivasspor....
Malatyasporada diğer maçlarda başarılar dileriz bizim maçlar hariç...[/QUOTE] + İMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :d :d :d |
[b]Herzaman Her yerde En Büyük Sivasspor....
Malatyasporada diğer maçlarda başarılar dileriz bizim maçlar hariç...[/b] |
arkadaşlar kabul edelim ki sivas olarak götümüz çok kalktı.biz neyiz ki daha dün 2.ligdeydik mantıklı olalım dün boktuk bugün koktuk olmayalım vr brn burada malatasnın o 90dk boyunca susmayan taraftarına hayran kaldım eğri oturalım doğru konuşalım adamlar istanbul da bi başka dehşet organize oluyorlar
|
şu anda forumlarda 10 larca malatyasporla ilgili şey var arkadaşlar geçin ARTIK malatyayı LİGDE 34 17 TANE RAKİP VAR BİRİDE MALATYA MALATYA İLE OYNADIK VE BERABERE KALDIK OLSUN LİGİN BAŞLANGICI YENEBİLRDİKTE AMA ARTIK MALATYA MAÇI GERİDE KALDI ZAMANI GERİ ALMA ŞANSIMIZ YOK ARTIK BOŞUNA MALATYA İLE İLGİL ŞEYLER YAZIP SÖYLEMEYELİM 2 HAFTAYA GEÇTİK BİZ HALA MALATYADA KALMIŞIZ OLMAZ HER AÇTIGIMDA MALATYA İLE İLGİLİ BİR ŞEY GÖRMEK İSTEMİYORUM
|
[QUOTE=ultraSivas_58][b]NE DOSTLUĞU SİZİN DOSTLUĞUNUZ DİYARBAKIRLA SİZE KALSIN BİZDEN UZAK OLUN ALLAH'A YAKIN OLUN..[/b][/QUOTE]
HELAL ABİ BİZ TEK BAŞIMIZA DÜNYAYI DEVİRİRİZ. |
[QUOTE=harbi]arkadaşlar kabul edelim ki sivas olarak götümüz çok kalktı.biz neyiz ki daha dün 2.ligdeydik mantıklı olalım dün boktuk bugün koktuk olmayalım vr brn burada malatasnın o 90dk boyunca susmayan taraftarına hayran kaldım eğri oturalım doğru konuşalım adamlar istanbul da bi başka dehşet organize oluyorlar[/QUOTE]
[b]Sende Malatyalısın herhalde...Sivas seyircisinde organizasyon olmaya bilir ama yinede bence süperdi...[/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:50. |