![]() |
evet çok güzel fikir
CUMHURİYETİN TEMELİNİ BURADA ATTIK. M. Kemal ATATÜRK |
muhtesem bır goruntu ortaya cıkar..
bıravo kardes ıyı dusunmusunuz gercekten cok guzel bır goruntu olacak...
|
bence türk bayragı her yere asılmalı eve iş yerıne arbalarımıza
bu vatan bizim begen meyen köpekler s.......sın gitsinler bayragımıza uzanan eller kırılsın |
bu adamlar azıtmadıda birileri yine biyerlerden düğmeye bastılar allah sonunu hayır eyleye olan üç beş garibana olacak yine
|
[b]PKK YANDAŞLARINA VE BÖLÜCÜ ŞEREFSİZLERE KARŞI TEK YUMRUK OLALIM..BAYRAĞIMIZI GETİRELİM..[/b]
|
[QUOTE=emin58][B]evet gardaşlar elimizde türk bayrakları ve sivasspor bayrakları olmalı
güzel fikir katılıyorum...[/B][/QUOTE] evet cok guzel bı fıkır |
[b]üstümüzde kırmızı beyaz formamız.. elimizde kırmızı beyaz bayrağımız... tüm stad kırmızı beyaz!!![/b]
|
Ewet beyler selamlar ilk once Bende taaaa İNEGÖL'den yazıyorum Öncelikle SİWASSPORA LİGDE BASARILAR diliyorum zaten süper gidiyorsunuz bende ultrAslan uyesıyım we bu gostermıs oldugunuz duyarlılıktan dolayı cok tesekkur ediyorum butun SİWAS'lılar bu topiği gorsun we maca bayraklarla gelsın YASASIN BAGIMSIZ ultrAslan SAYGILAR SAMİ YEN'de sizi krallar gibi agarlıyacagız
|
saol bloody eywallah bizde bu güzel sözlerden dolayı tesekkur ederiz sizleri de sivasta agırlamaktan buyuk zevk alırız -SPOR BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR- boyle dusunursek eminimki cok sey değişir
|
[QUOTE=Bloodyclown]Ewet beyler selamlar ilk once Bende taaaa İNEGÖL'den yazıyorum Öncelikle SİWASSPORA LİGDE BASARILAR diliyorum zaten süper gidiyorsunuz bende ultrAslan uyesıyım we bu gostermıs oldugunuz duyarlılıktan dolayı cok tesekkur ediyorum butun SİWAS'lılar bu topiği gorsun we maca bayraklarla gelsın YASASIN BAGIMSIZ ultrAslan SAYGILAR SAMİ YEN'de sizi krallar gibi agarlıyacagız[/QUOTE]
Gardaş sağolun. Biz Sivasspor.com olarak her takımla iyi geçinmek isteriz. diğer siteler gibi değiliz. Spor dostluk ve kardeşliktir bizim için. Yani Galatasaray olmasa başka bir takımda olsa yine aynısı olurdu çünkü olay milli bir davadır. Galatasaray taraftarlarıda Çanakkale de şehit olan Galatasaraylı atalarının kemiklerin i sızlatmıyorlar sizleri tebrik ederiz. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:45. |