![]() |
[color=darkred][i][b] :lol: :lol: :lol: BEN ŞAİBECİYİM [/b][/i][/color]
|
[size=6][color=blue][b]SÖYLEDİGİN İYİ OLDU[/b][/color][/size] :lol: :lol: :lol:
|
[color=darkred][i][b]SENDE KATIL BANA HAYATINI YAŞA :lol: [/b][/i][/color]
|
[size=6][color=blue][b]EYV GARDAS TAHMİN KONUSUNDA BASARILISN ORDAN YASAYACAGIM BELLİ ZATEN [/b][/color][/size]:lol: :lol: :lol:
|
1. MAC) SİVASSPOR - Mardin (1) --> (2-0)
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor (0) 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor (1) 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu (1) 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. (1) 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor (1) 7. MAC) Sarıyer - Altay (2) 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa (0) 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor (1) |
[quote=ofozturk]1. MAC) SİVASSPOR - Mardin (1)
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor (1) 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor (1) 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu (1) 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. (0) 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor (1) 7. MAC) Sarıyer - Altay (0) 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa (0) 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor (0) Bunlar inş çıkacaktır...[/quote] Şampiyon sivasspoooooooooooooor... |
1. MAC) SİVASSPOR - Mardin (1111111111111111111111) :lol: :lol: :lol:
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor (2) 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor (2) 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu (2) 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. (2) 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor (2) 7. MAC) Sarıyer - Altay (2) 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa (2) 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor (2) |
hepsi 1 ev sahibi takım kazanır buna yozgatta dahil....
gunay odül neydi ? :D |
SİVASSPOR-MARDİNSPOR (1)
Y.YOZGAT-ELAZIĞ (1) KOCAELİ-BURSA (0) K.ERCİYES-MERSİN.İ.Y (1) Ç.DARDANEL-İSTANBUL.B.BLD (1) KARŞIYAKA-ADANA (0) SARIYER-ALTAY (2) T.TELEKOM-V.MANİSA (1) F.KARAGÜMRÜK-ANTALYA (0) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
[size=6][color=blue][b]ödül sürpriz gardas... :lol: :lol: ama ben bu hafta 9/9 cıkacagına inanıyorum 8) 8) [/b][/color][/size]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:18. |