SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   rıza çalımbay gidiyor gibi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5679)

drummer 22.09.2005 12:38

[QUOTE=disikartaL_mrv]Ben medyanın hiçbir zaman dürüst ve tarafsız olarak haber yaptığına inanmıyorum ki zaten.Herzaman yerden yere vurmaya çalışıyorlar,anlamsız bir şekilde.Sezon başı en iyi teknik direktör Rıza hoca yazıyorlardı,şimdi yerden yere vurup herkesi birbirine düşürmeye çalışıyorlar...Ama bizlerde diyoruz ki ;

[COLOR=Red][SIZE=5]FORZA RIZA HOCA[/SIZE] [/COLOR][/QUOTE]

bir kere düşmeye gör en yakınından bile tekme yersin.
hele bizim satılık medya allah ellerine düşürmesin.
rıza hoca onurlu bir insan istenmediği yerde durmaz.
işallah başarılı olur.
biz hem sivaslı hemde bjk lı olarak onun başarılarını konuşmak isyeriz.
rıza hocamada o yakışır.
keşke bjk için biraz daha bekleseydi.
erken geldi takıma.bence ziya hoca olmalıydı takımın başında.
rıza hoca iyice pişmeliydi sonra kimse gönderemezdi

CÜSSKB-Aynur 22.09.2005 14:18

Rıza Hoca ya sahip çıktığı için, Beşiktaş Yönetimini kutluyorum.
Bir-iki futbolcunun oyununa gelmediler. Hemşerimiz le Beşiktaş ın hak
ettiği yerlere geleceğine inanıyorum.

bbptek58 22.09.2005 15:53

inşallah rıza hoca takımı toparlayıp gururumuz olmaya devam eder kolay gelsin rıza hoca

abircan 23.09.2005 11:10

rıza hoca sivasın gururudur

RIZA HOCA SİVASIN ÖZETİ GİBİDİR
o bir yagız anadolu delikanlısıdır, yıldızeli topulyurt köyünden çıkmış sivasa yerleşmiş ailesi, mütevazi bie gece konduda yeni mahallede ilk çoçukluk yıllarını geçirdi, mahallemde abimin arkadaşları arasındaydı, ailesi sivasın iş güç sıkıntısında istanbuldaki benzer binlerce aile gibi taşınarak en kolay ve garanti yolu seçerek aile istanbula yerleşti ve baba kira elektrik su, yol derdi olmayan bir mesleği seçti çünkü en garantilisi buydu çoluğunu çoçuğunu sıkıntıya sokmamak için, derken rızanın malum hayat öyküsü başladı, bugün zirvesine ulaşmış bir romansı hayat hikayesi var, güçlü bir kişiliği var, altın gibi kalbi , yufka yürekli saf bir anadolu delikanlısıdır, oda tabiki bizansın ayak oyunlarında sarsıntı geçiriyor lütfen bu insana sivasın ideal insanlarından biri olan rıza hocaya destek çıkalım, özellikle hala bjk li olan sivaslılardan rica ediyorum. Rıza hoca bulunduğu mevkiyi hak eden iyi niyetinin kurbanı bir insan bu zor gibi görünen durumda yardımcı olmak için destek verelim lütfen.
Sen sivasın gururusun rıza hocam

disikartaL_mrv 24.09.2005 09:24

Bu hafta ile beraber Rıza hocanın ve takımımızın üzerinden kara bulutlar gidicektir ben buna inanıyorum.Çünkü Rıza hoca gerçekten iyi niyetli ve gerçek bir Beşiktaş'lıdır.Ben Rıza hocanın koltuğunu sallamaya çalışanlarına ve kendisini istifaya çağıran insanları anlamıyorum.

Geçen sene 3-4 lük fenerbahçe maçında Rıza hocaya açılan o iğrenç pankarttan sonra taraftar,camia birbirine kenetlendi ve Rıza hocanın destekçisi olduk ve ayaklandık.Ogün Rıza hocayı savunanlar bugun ne olduda hocayı istifaya çağırıyorlar.SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK derken insanların bu tavırları anlaşılır gibi değil.Çoğu zaman kızsakta,sinirlensekte kalbimizdeki yeri başbakadır hocamın.Tabi bu benim görüşürüm.Belki herkesin kendine göre haklı olduğu sebepler vardır ama herşeyde sonuçta duygusallık değildir.

Yarınki Ankara maçı ve diğer Malmö maçından sonra alınacak galibiyetlerden sonra Rıza hoca için konuşanlar bakalım o zaman ne bahane bulacaklar..

[COLOR=Red]Forza Rıza Çalımbay [/COLOR]

24.09.2005 09:45

rıza hoca beşiktaşta çok yanlız kaldı futbolcularla diyolog eksikliği var bence

SİNAN ENGİN ACİLEN GÖREVE GELMELİ BU RIZA HOCANIN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRIR

ErdalGüler 24.09.2005 09:49

İnşallah kalır

[B][COLOR=DarkRed][FONT=Georgia]Türkiye'de geleceği göremeyen zihniyetler oldukça futbolda bu bir iki maçlık yenilgiden sonra teknik hoca değişiklikleri daha çok yaşanır. Rıza hoca hem kişiliği hem de teknik kapasitesiyle ileri düzeyde bir hoca ama zamana ihtiyacı var diye düşünüyorum. İnşallah kalır çünkü başarı bir anda elde edilecek bir şey değildir...[/FONT][/COLOR][/B]

abircan 25.09.2005 20:47

RIZA GİDECEK GİBİ

BJK 2- 0 ANKARA SPORA YENİLDİ ARTIK gider gibi hoca üzülürüz

drummer 25.09.2005 22:22

YAZIK OLDU RIZA HOCAMIZA.

BUNDAN SONRA BİR MUCİZE GEREK RIZA HOCA İÇİN.BU SON ŞANSIYDI DEĞERLENDİREMEDİ.
BELKİ FUTBOLCULAR YAKTI HOCAYI.
KİMBİLİR.
YAZIK OLDU RIZA HOCAMIZA.

GuNaY 26.09.2005 01:56

malmö macına kadar fırsat verebilirler nede olsa maç öncesi bu sekilde bir olumsuzluk takım için iyi olmayabilir... rıza hocamız inş. başarıyla tamamlar malmö maçını ve böylece koltugunda bir süre daha kalır...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:19.