![]() |
SIRA ERCİYES TE
SİVAS AZİMİ VE BİRLİKTELİĞİ İLE BU MAÇTAN DA ANLININ AKIYLA ÇIKACAKTIR.....
ŞU ANA KADAR OYNADIĞIMIZ MAÇLARDA ERCİYESE ÜSTÜNLÜK KURMAYI BAŞARDIK İNŞALLAH YİNE OLACAK BİZ İNANDIK........ HER ZAMAN HER YERDE ÖLÜMÜNE SİVASS <<<<ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ<<<<< BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR EĞER TOPRAK UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.... |
futbola kan bulaştırmayın
bak sevgili kayserili arkadaş anladığım kadarı ile sen ya çok genç yada zır cahil birisin konuştuğun kelimenin idrakine varmayacak kadar gözünü kan bürümüş aslında sen gözetim altında tutulmalısın RUH HALİN BOZUK SENİN yıllar önce küllenmiş acıların senin gibi hasta ruhlu insanlar tarafından yeniden gündeme geleceğini sanıyorsan aldanıyorsun beni buradan okuyan kayserili arkadaşlar var ise böyle MANYAKLARI aranızdan temizleyi böyle APTALLAR kayseriye zarar verir sonuçta bir karşılaşmadır iyi olan kazansın saygılar
|
ŞAMPİYON......
ERCİYESİ ÇOK RAHAT GEÇECEK BİR TAKIMIMIZ VAR İNANIYORUMKİ GALİP GELEN TARAF SİVAS OLACAK
<<<<<<<<ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ<<<<<<< |
KAYSERİDE TOPLANALIM
MAÇA GELECEK ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE KAYSERİDE YAŞAYAN SİVASLILAR LÜTFEN İRTİBATA GEÇELİM ORGANİZE OLARAK MAÇA GİDELİM
[email]dursunozer58@hotmail.com[/email] |
[b]TURKIYEDE OLUP VE AVRUPADAN GELMEK ISTEYENLER KAYSERİ STADINA BEKLIYORUZ..
ŞİMDİ BU YAZIMA İCRAATLI Bİ YAZI BEKLİYORUM!..[/b] |
Erciyes en zor maçlardan birisidir bence..adamlar 90. dakikaya kadar hiç birakmiyor...Bunu da 3 puanla atlatirsak çok iyi olur
|
HAYDI BE YIGIDOLARIM TRABZON ILK YENILGISINI BIZDEN ALDI,SIMDI SIRA ERCIYES TE ONLARADA ILK YENILGIYI BIZ TATTIRALIM.
HAYDI YIGITLERIM |
[QUOTE=osman nuri kurt]Yigidolar, bunu kabul etmemiz lazimki; Erciyes gibi super kadrosu olan 1 takimi yenmemiz, sivasli birinin aya gitmesi gibi bisey. Tabii top yuvarlak. Baktin adamlar kendi kalesine atarlar.[/QUOTE]
TRABZONU YENMISIZ,GALATASARAYI BAYA BIR ZORLAMISIZ,ERCIYES DEDIGIN KIMKI ONLARDA BIZIMLE CIKTI SUPER LIGE.ARTIK HIC BIR TAKIMI BUYUK GORMEK YOK TABIKI KUCUK GORMEKTE YOK.BENCE BU SENE SUPERLIG ACAIP CEKISMELI GECECEK.SACMA GELEBILIR AMA BUTUN TAKIMLARI BIR TUTUYORUM BEN. |
bu maç önemli
k.erciyes maçı çok önemli umarım kazanırız
bu kayserili arkadaşın yazdıklarını okuyamadım ama geçmiş konularda trabzonlu arkadaşların yazılarını okusun da taraftar nasıl olurmuş öğrensin(trabzonlu arkadaşlara teşekkür ederim dostça sitemize geldiler) bu kayserili arkadaş kayserilerin sivaslılardan çok olduğunu düşünüyorsa biz istanbulda kayserilileri mıknatısla bulamıyoruz |
Bu maçta Sivasspor'a başarıLar diLiyorum ve inanıyorum ki 3 puanı alacaklardır.DepLesman maçlı biraz daha zorLu geçer ama Sivasspor'a güveniyoruz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:21. |