SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   MALATYASPOR MAÇI VE OLİMPİYAT STADINDA 60.000 TARAFTAR... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5841)

1967_DERNEK_10UR 24.07.2005 19:55

[b]EVEL ALLAH HEPİMİZE YİĞİDO DERLER SİVAS ELLERİNDEN ÇIKTIK BİZ GELİYORUZ...OLİMPİYAT TARİHİNİN EN KALABALIK MAÇLARINDAN BİRİNİ OYNAYACAK...[/b]

duhan 24.07.2005 20:25

elımıze gecen bu buyuk show ımkanını en ıyı sekılde degerlendırelım. takımımız fırtana gıbı bır gırıs yapmaya hazır pekı taraftarlar???Bızımde ne kadar hazır oldugumuzu tum turkıyeye gosterelım
haydı yıgıdolar show zamanı...
:evil:

yol58 24.07.2005 22:08

evet arkadaşlar sivaslıyım diyen yüreğinde sivas sevgisi taşıyan bütün kardeşlerimizi olimpiyata bekliyoruz yediden yetmişe şen ola düğünümüz

1967_DERNEK_10UR 24.07.2005 22:25

[b]ATLAS DERGİSİ GEÇEN AY Kİ YAYININDA SİVAS'IN UZAYDAN ÇEKİLMİŞ SİVAS HARİTASI VERDİ...ŞİMDİ İLK MAÇIMIZ OLAN MALATYA MAÇI ASLINDA BU MAÇ UZAYDAN ÇEKİLECEK EN GÜZEL VE EN DEĞERLİ MANEVİ BİR ESER OLUR...[/b]

turgutkizgir 24.07.2005 22:32

[b] SEVGİLİ YİĞİDOLAR, BU MAÇ ÇOK ÖNEMLİ DİLERİM BURADA YAZDIĞIMIZ GİBİ STADI TAM OLARAK DOLDURACAK KADAR SEYİRCİMİZ MAÇA GELİR. BEN KENDİ ÇEVREMDEKİ İNSANLARIN DURUMLARINA GÖRE DEĞERLENDİRME YAPIYORUM. ŞU ANDA BİR ÇOK SİVAS LI YA MEMLEKETİNDE ÇALIŞMAK İÇİN GİTTİ YA DA TATİLDELER. MAÇ TARİHİNDE DE BÜYÜK İHTİMALLE GİTTİKLERİ YERLERDE OLACAKLAR SEYİRCİMİZ ŞU ANDA DAĞINIK DURUMDA UMARIM BURADA KALANLARIN ÇOĞUNLUĞU MAÇA GELİR VE GÜZEL BİR GÖVDE GÖSTERİSİ YAPARIZ.
[/b]

lezgi 24.07.2005 23:17

GALATASARYIN ENFAZLA 20.000 KİŞİ TOPLAYA BİLDİĞİ OLİMPİYAT STADINI İNŞALLAH DOLDURACAĞIZ YİĞİDONUN SESİNİ BIRAKIN ÜÇ BÜYÜĞÜ TÜM TÜRKİYE YE DUYURACAĞIZ BU İLK MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ TÜM İSTANBUL DAKİ ÇEVRE İL VE İLÇELERDEKİ GARDAŞLRIMA SESLENİYORUM HAYDİ GARDAŞLAR KAYSI YEMEYE

gercek58li 25.07.2005 01:52

BIZDE GIDEMEYEN GURBETCILER OLARAK VÜCUDEN OLMASADA RUHEN YANINIZDA OLACAGIZ. NASIL BIR MILLI SPORCU 70 MILYON TÜRK`Ü ARKASINDA HISSEDIYORSA, SIZDE 6 MILYON SIVASLI ORDAYMIS GIBI TEZAHÜRAT YAPIN VE MACI DA ALALIM INSALLAH :D :D :D

Bilmiyorum 25.07.2005 09:48

[quote=lezgi]GALATASARYIN ENFAZLA 20.000 KİŞİ TOPLAYA BİLDİĞİ OLİMPİYAT STADINI İNŞALLAH DOLDURACAĞIZ YİĞİDONUN SESİNİ BIRAKIN ÜÇ BÜYÜĞÜ TÜM TÜRKİYE YE DUYURACAĞIZ BU İLK MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ TÜM İSTANBUL DAKİ ÇEVRE İL VE İLÇELERDEKİ GARDAŞLRIMA SESLENİYORUM HAYDİ GARDAŞLAR KAYSI YEMEYE[/quote]

beyler bu yıl spor programlarında bizi çok konuşacaklar hatta şimdiden başladılar dün saat:22:15 de cnnTürk de Transfer dosyası adlı programda sivasspor için Sayın ömer üründül SİVASSPOR SÜPERLİGE RENK GETİRECEK TÜRKİYENİN HER YERİNDE GENİŞ BİR TARAFTAR KİTLESİ VAR AYRICA TAKIMIN BAŞINDA LORANT GİBİ BİR İSMİN OLMASI AYRI BİR ŞANS bu arada petkoviç gibi Türkiye nin en iyi kalecisinin bizde oldugunu söylemeyi unuttu ama neyse

kangalli58yasin 25.07.2005 09:55

HAYDI SIVAS TARAFTARI OLIMPIYATA GELIP ORAYI DOLDURALIM VE ÜNLÜ OLALIM HERKES BIZIM TARAFTAR DESTEGINDEN KONUSACAK
BIZ BILE CHAMPION LIG FINAL MACINDAN DAHA COK SEYIRCI OLACAGIZ INSALLAH

serhankaburcuk 25.07.2005 13:48

İnşallah Sivasspor ilk maçında Olimpiyat stadına büyük seyircisini çekecektir...Bence stadyumda 70 bin civarında Sivaslı olacak...10 bin civarındada tahminim malatyalı olur...Bu maç bu sezonki en çok seyirci ile oynanan maç olmaya aday...

HAYDİ YİĞİDOLAR MAZERET YOK HEP BERABER OLİMPİYATA....[/i][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:27.