![]() |
-->: Sivasspor`un unutulmayanı kim???
Bence,geçen yılın unutulmayanları,
Muhammet Ali Kurtuluş Serkan Erçetin Ufuk Ateş Ertuğrul Arslan Can Arat tı. Bu yılın ve inşallah önümüzdeki yıllardada asla unutulmayacak olan; Hayrettin Yerlikaya. |
[B][I]Bence Süper Lige Cikmamizda en büyük payi olan ve
2005/2006 1.ci sezon sonu ihrac edilip Diyarbakirda Ilahlasan Kaptan MUHAMMED ALI´dir[/I][/B] |
can arat geri döndü fener e hem o çok genç ve tecrübesiz çabuk unutulur . . . ama ertuğrul hayrettin ya da mohamed ali unutulmaz kolay kolay . . .
|
bence muhammed ali sivasımıza emeği cok
|
olabilir ama ben hayrettinde ısrarlıyım . . .
|
[B]Kaptanımız MUHAMMED ALİ'NİN YERİNİ KİMSE DOLDURAMAZ....
HEM FUTBOLCULUĞUYLA HEMDE KİŞİLİĞİYLE UNUTULMAZLAR ARASINDA ZİRVEDE OLACAĞINA İNANIYORUM[/B] |
[QUOTE=Nilay]Bence,geçen yılın unutulmayanları,
Muhammet Ali Kurtuluş Serkan Erçetin Ufuk Ateş Ertuğrul Arslan Can Arat tı. Bu yılın ve inşallah önümüzdeki yıllardada asla unutulmayacak olan; Hayrettin Yerlikaya.[/QUOTE] ........................... |
Muhammet Ali Kurtuluş
Mehmet Yıldız |
benim favorim mohammed kurtuluş
|
-->: sivassporun unutulmayanı kim???
[QUOTE=aircan]vaaaaayyy be Tolga Seyhan in Sivasspor formasini giydigini bilmiyordum, ama benim tercihim Mehmet Yildiz. Sivassporu takip ettim edeli hep bizdeydi tek bi ara gitmisti. Ve Mohammed Ali=Lider kisiligilikli tek kaptanimiz. Insallah mutlu olur Diyar da.[/QUOTE]
Sanırım Tolga nın soyadı yanlıs yazılmıs.Gerçeği Tolga Tag. Yukarıda yazılmamıs ama 99-02 arası kalemizi koruyan Abdullah Arslan ve büyük kaptan Mohamed Ali baştaçlarımız. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:59. |