![]() |
-->: SİVAS CİMBOM`A BİLENDİ
[COLOR="Blue"]nasıl olsa hocada kalıyor bu bir etki olur futbolcuları moral olarak kamçılar gs ye karşı güzel bir futbol sergileyerek yani yenerek bu karamsar günleri geride bırakmış oluruz[/COLOR]
|
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="Blue"]nasıl olsa hocada kalıyor bu bir etki olur futbolcuları moral olarak kamçılar gs ye karşı güzel bir futbol sergileyerek yani yenerek bu karamsar günleri geride bırakmış oluruz[/COLOR][/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Valla bence hocanın takımın başında kalması takımı kamçılar diye düşünüyorum...Bu maça daha iyi motive olurlar....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
haydi sivasım yen cim bomu sevindir bizi
|
[B][I]BU Macı almamız lazım bu bızım yukselıs macımız olur ınsallah[/I][/B]
|
[QUOTE=sinan58_34][B][I]BU Macı almamız lazım bu bızım yukselıs macımız olur ınsallah[/I][/B][/QUOTE]
[I][B][CENTER][COLOR="Indigo"][FONT="Comic Sans MS"]Bu maçı kazanıp çıkışa geçeceğiz....[/FONT][/COLOR][/CENTER][/B][/I] |
ARKADAŞLAR FAZLA KARAMSARSINIZ İNEGÖL BJK YI YENDİMİ YENİLMİYECEK HİÇ BİR TAKIM YQK YETERKİ TAKIM OYUNU OYNAYALIM VE İNANALIM CC ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
|
[QUOTE=öner]HERKEZ BIR OLMUSCASINA SIVASIMIZIN GALATASARAY MACINDA YENILECEGINE INANIYOR. nE OLDU BIZE YA BU TAKIMIN TARAFTARLARI BOYLE DEGILDI EVET BENDE DIYORUM GALATSARAY MACINDAN DA MAGLUBIYETLE AYRILCAZ INANCIM KALMADI TAKIMA FUTBOLCULARIN O SAHADAKI INANCSIZ OYNAYISLARI BENI BOYLE BIR GORUSE YONELTMEYE SAGLADI. bEM ARTIK ILK YARIDAKI SIVASIMIZIN GERI GELMESINI ISTIYORUM[/QUOTE]
gardas nasil dersin böyle seyler.yeni ciktik 1.lige normaldir kötü dönem gecirmemiz.insallah düzelecek gine.ama senin yaptigin cok ayip.iyi gündede kötü gündede destek vermeliyiz sivassporumuza.her zaman sahip cikmaliyiz.umudunu cabuk kesmissin, yazik yazik.böyle düsünüyorsan ha sivassporu tutmussun ha tutmamissin ne farki var. SONSUZA KADAR SIVASSPORUN ARKASINDAYIZ |
[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor, kendi sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına dün yaptığı çift idmanla başladı.
Sivasspor, Turkcell Süper Lig’inin 22. haftasında kendi sahasında ağırlayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz hafta oynanan Vestel Manisaspor maçında aldığı yenilgiyle camiayı büyük bir üzüntüye boğan Sivasspor takımı, Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı. Önceki gün kendi tesislerinde toplanmaya başlayan Sivassporlu futbolcular, dün sabah saatlerinde yapılan idmanla çalışmalara başladı. Sabah yapılan idmanda kondisyon depolayan Kırmızı-beyazlılar akşam yaptığı idmanda ise taktik çalışması yaptı. Alman çalıştırıcı Lorant’ın katılmadığı idmanlar yardımcı antrenörler nezaretinde yapıldı. Sivasspor takımı Galatasaray maçının hazırlıklarını bugün kendi tesislerinde yine çift idman yaparak devam ettirecek.[/QUOTE]HADDİMİZİ BİLEREK İLK YARIDAKİ MAÇLARDAKİ GİBİ ÖNCE DEFANSIMIZI SAĞLAM TUTALIM ÇÜNKİ KRİTİK HAFTALARA GİRDİK ALTTAKİ TAKIMLARLA PUAN FARKI KAPANDI ÖNCE SABIIIR. |
haydi yiğidom çıkış vakti gelmedimi artık , yeter diyelim 7 milyon boynu bükük bırakma arkanda, sevindir bu garipleri, amma duygu sömürüsü yaptım yaparlar bir kıyak, bu hafta cin conlara gösterin günlerini,
SUSKUN TARAFTAR İSTEMİYORUZ |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Cİmbomu yeneriz inşallah!!!!!!!!!!!!![/FONT][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:58. |