![]() |
-->: KAZANAMADIK AMA YENİLMEDİKDE
Ligdeki puan tablosuna baktığımızda 1 Puan bizim için ne kadar değerli olduğunu göreceksiniz ve birde galatasaray gibi köklü bir külüp ile oynuyorsunuz ve fenerin puan kaybettiği haftada adamlar şampiyonluk için bu maça fazlası ile asılacağını düşünürken sivassporumuzun o kadar güzel bir futbol sergilemesini kimse bekleyemezdi.
Ama her ne olursa olsun bu maçı diğer maşlar ile karşılaştıramayız ben sivassporumuzun toparlandığı düşüncesindeyim ve bu hafta oynanıcak trabzon müsabakasında artık biizm için değerli olan yine 1 puanı alıp yolumuza emin adımlarla gitmek daha mantıklı ben güveniyorum sivassporumuza trabzon deplasmanından 1 puan çıkarırız. |
sivasspor olarak güçlü rakıbımızden puan aldık ama biz daha iyisini istıyoruz defans yapmayalım bırazda saldıralım beraberlıge razı olmamalıyız çünkü biz SİVASSPORUZ
|
Oflaz: "Galatasaray'ı gözümüzde büyüttük"
[B]20 Şubat 2006, 14:37
Galatasaray maçıyla haftalar sonra taraftarlarının karşısına çıktıklarını söyleyen Oflaz, "Galatasaray, Süper Lig'in en güçlü takımlarından birisi. Şampiyonluk hedefi olan bir takımla başa baş bir mücadele sergiledik. Bizim hedefimiz öncelikle 1 puan almaktı ve hedefimize ulaştık. Gönül bir gol atıp sahadan 3 puanla ayrılmak isterdi. Ancak futbolcularımız Galatasaray'ı gözünde büyüttü ve girdikleri gol pozisyonlarını cömertçe harcadılar. Artık önümüzde Trabzonspor maçı var. Trabzonspor maçında 3 puan alarak, çıkışa geçmek istiyoruz" diye konuştu. Karşılaşmanın 70. dakikasında Galatasaraylı futbolcu Cihan'ın Atilla'ya attığı yumruk ile ilgili spor eleştirmenlerin açıklamalarına katıldığını kaydeden Oflaz, "Olay tam gözümüzün önünde oldu. Kart doğru bir karardı ve Cihan bunun farkında olduğundan itiraz bile etmedi. Ancak bu yaşanan olay Türk futbolu için çok kötü. Böylesi olayların olmaması, Türk futbolunu daha ileriye götürecektir" diye konuştu. kaynak:ajansspor[/B] |
Gazanabilecegimiz macdi aslinda ama Anderson önde tek basina oynadi sayilir ve adam ölmüs ya eksi anderson nerde.1 puan 1 puandir insallah haftaya trabzondan aliriz 3 puani ama o mac daha zor olacah cünkü bi cihisdalar ve güzel top oynuyolar.Hayirlisi diyelim
|
-->: Oflaz: "Galatasaray'ı gözümüzde büyüttük"
Daha atak futbol oynasaydik maci kesin alirdik.Sanki girmizi karti biz yedik iyice geri cekildik.Zaten gaybedecek fazla biseyimiz yohtu aslinda 3 puana oynamaliydih
|
Normal karşılamak lazım her ne olursa olsun gs büyük takım
Ama her büyük kazanacak diye bir kaide yok işte |
-->: Oflaz: "Galatasaray'ı gözümüzde büyüttük"
[QUOTE=erdalguler][B]20 Şubat 2006, 14:37
Galatasaray maçıyla haftalar sonra taraftarlarının karşısına çıktıklarını söyleyen Oflaz, "Galatasaray, Süper Lig'in en güçlü takımlarından birisi. Şampiyonluk hedefi olan bir takımla başa baş bir mücadele sergiledik. Bizim hedefimiz öncelikle 1 puan almaktı ve hedefimize ulaştık. Gönül bir gol atıp sahadan 3 puanla ayrılmak isterdi. Ancak futbolcularımız Galatasaray'ı gözünde büyüttü ve girdikleri gol pozisyonlarını cömertçe harcadılar. Artık önümüzde Trabzonspor maçı var. Trabzonspor maçında 3 puan alarak, çıkışa geçmek istiyoruz" diye konuştu. Karşılaşmanın 70. dakikasında Galatasaraylı futbolcu Cihan'ın Atilla'ya attığı yumruk ile ilgili spor eleştirmenlerin açıklamalarına katıldığını kaydeden Oflaz, "Olay tam gözümüzün önünde oldu. Kart doğru bir karardı ve Cihan bunun farkında olduğundan itiraz bile etmedi. Ancak bu yaşanan olay Türk futbolu için çok kötü. Böylesi olayların olmaması, Türk futbolunu daha ileriye götürecektir" diye konuştu. kaynak:ajansspor[/B][/QUOTE] abi nasıl girtdiğimiz gol pozisyonlarını cömertçe harcadık ya gol pozisyonumu olduki anderson bir kez kafasıyla vurdu oda daglara gitti top zaten çok zor pozisyondu digeride kalla belki gol olabilirdi ama diger takım lar o pozisyonlara bir maçta 10 15 defa giriyor .... dunkü maçta utandım sivaslı futbolculardan işşallah küme düşmeyiz..... |
fener ve beşiktaş maçlarına niye sevinmiş hayla anlamadım
|
BIR PUAN BIR PUANDIR. NEDEN BIR PUANA SEVINMIYORUZ ANLAMADIM.GALATASARAY GIBI BIR TAKIMDAN BIR PUAN ALMAK BIZIM ICIN BÜYÜK BIR KAZANCTIR.
|
[B]yenilmektense 1 puan her zaman iyidir.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:20. |