![]() |
-->: EDSON KADRODA YOK
sonunda lorant kafayı yedi yeni transferler alıyoo hiç birini oynatmıyoo gis maçında cem can,atilla,yı tam gördüm da silva son dk lerde girdi edson niye yok şimdi anlamadım???
|
[COLOR="Black"][B]Anderson cezalı,Edson yok heralde çıkıp kendisi oynayacak gerçi bizim oyun düzenimizde zaten forvete pek ihtiyaçta yok Edson oynasada defansta oynatırdı Sayın Lorant.[/B][/COLOR]
|
edson iyi bir futbolcu izlenimi uyandırmış tı loaran t ne yapıyo r anlamıdım mac anını bekleyip göreceğiz bakalım neler olacakSivasspor.com1
|
maci beklemeye gerek yok trabzona bile götürmemis neyi beklicez ama yinede bir bildigi vardir herhalde
|
ANLAYAMIYOZ BU LORANTI EDSON SÜPER NİYE KADROYA ALMIYOR
|
Bir sakatlığı felanmı var,hayırdır neden kadroda yok hayretttt!!!!!!!
|
lorant belki tek forvet oynatmak ister boşa yer almasın yorulmasın diye götürmemiş olabilir mi veya biz sizi edson suzda yeneriz demiştir cesaret göstermiştir veya fatih tekkeye karşılık olabilir
|
p.balili maçta patlama yaparsa her zaman ilk onbirde oynar büyük şans onun için istanbuldaki ts maçındada güzel bir gol atmıştı
|
YIGIDOLAR-CAN DOSTLARIM
BEN HER ZAMAN SÖYLÜYORUM BIZIM ACILEN KORKMAYAN BIR HOCAYA IHTIYACIMIZ VAR- INAN INSAN SIVASIN OYNADIKI FUTBOLDAN UTANIYOR-MALATYA BILE BIZDEN DAHA CESARETLI FUTBOL OYNUYOR:10 KISI GALATASARAYA KARSI INSAN HIC BIR ATAKTAMI YAPMAZ:ISTE LORANT;IN FUTBOLU-BU MADEMKI-EDSONA-IHTIYAC YOKTU-SIVASIMIZIN-PARASINI NEDEN BOSA HARCIYORSUNUZ:MEHMET YILDIZ NEYINIZE YETMIYORDU:GEL DE KAHROLMA SELAM VE SAYGIYLA |
bence sivasspor trabzonda defensiv oynayacana, göre balili yeter,edsona bi sey olmasin diye götürmemisdir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:11. |