![]() |
-->: PFDK Diyarbakır'ı yaktı
Yanarım yanarımda M Ali nin böyle bi takımın formasını giymesine yanarım.Bence bu ceza değil sanki uyarı .Olayları herkes gördü nasıl 3 maçla kaldı hayret.Savaş alanına döndü ortalık.Hem D.Bakırlılar bunu hep yapıyor ilk değil böyle hafif cezalar olursa sonda olmaz.
|
[B]3 maç çok azz..bence daha fazlasını hak ediyolar...[/B]
|
Türkiye-İsviçre maçında bu yapılanların onda biri yapılmadı ceza ortada...Ceza caydırıcı olmalıydı. Bu kafayla işimiz zor.
|
yeter ya adamlar zaten küme düsecek ...
ama o yöneticiye yaziklar olsub inip sahaya oyuncuya tekme at ayip... slmlar özsivasli bugra |
[COLOR="Blue"]zaten süper ligi hak etmemişlerdi gaffar okan sayesinde buralara geldiler yoksa çıkamazları düşerler ozaman tekrar bir yem olarak emniyet müdürü ararlar nasıl olsa[/COLOR]
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]BU NASIL BİR SİSTEM ANLAMIYORUM..SUDAN SEBEPLERLE BİZE VERİLEN CEZALARA BAKIYORUM BİRDE DİYARBAKIRSPOR'A VERİLEN CEZAYA BAKIYORUM GÜLERMİSİN AĞLARMISIN..BANA GÖRE TÜRKİYE MİLLİ TAKIMINA VERİLEN 6 MAÇ AZ BİLE DİYARBAKIRDA MİLLET SIĞIR GİBİ SAHAYA GİDİYOR 3 MAÇ VERİYORLAR ADALET NERDE KALDI.BİZ HANGİ SIFATLA FIFA YA VE CASA BİZE VERİLEN CEZA ÇOK FAZLA DİYE ŞİKAYETTE BULUNACAZ..KENDİ İÇ İŞLERİMİZDE Kİ DAVALARDA KOMİK CEZALAR VERİYORUZ.GEÇEN SENEKİ KARAGÜMRÜK MAÇINDA KAPI KIRILDI DİE SİVASSPOR'A 50 MİLYAR CEZA GELDİ.DİYARBAKIRSPOR'A 3 MAÇ GELİYOR..ONLAR BİZİM RAKİBİMİZ VE NE KADAR FAZLA CEZA ALIRLARSA O KADAR BİZİM LEHİMİZE..DEMEK Kİ BAZI TAKIMLARI KORUYORLAR KORUYUN BAKALIM BİZE GELİNCEDE SAÇMA SAPAN CEZALAR VERİLİYOR... [/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
DIYARBAKIRLA ILGILI YORUMLARINIZI BENCE ABARTARAK YAPIYOSUNUZ CEZAYI HAKKETTILER AMA BENCE DIYARBAKIR GUZEL FUTBOL OYNAYAN BIR EKIP OLAYI PKK CART CURT KONULARINA CEKERSEK BUNUN SPORLA HIC ALAKASI YOK UC BES KANI BOZUK OLAY CIKARTTI DIYE KOSKOCA BIR SEHRI KATLETMIS OLURUZ
KURT OLAYINI BIR KENARA BIRAKALIM BU ULKEDE ETNIK GURUPLAR OLARAK BERABER YASIYOSAK NE OLURSA OLSUN BERABER YASAMANIN KARSILIKLI SAYGI ANLAYISININ HERZAMAN KORUNMASI LAZIM CUNKI DIYARBAKIR BIR TURKIYE CUMHURIYETI SEHRIDIR VE EN AZ DIGER ILLER KADAR DEGERLIDIR NEIDUGU BELIRSIZ BIR KAC CAPULCU YUZUNDEN KOSKOCA BIR SEHRI KARALAMAK EN COK PKK LI SEREFSIZLERIN ISINE GELIR CUNKI TARAFLI TARAFSIZ HER YERDE DIYARBAKIR UZERINDEN FIRILDAKLAR CEVIRMELERI KOLAYLASACAK ONUN ICIN ARKADASLAR SONU KOTU BIR OLAYDI AMA DIYARBAKIR DUSSUN BASKASI CIKSIN GIBI GORUSLER YERINE BIZ KENDI SIVASSPORUMUZA BAKALIM ONUNLA ILGILI KONUSALIM BEN FUTBOL FEDERASYONU BASKANI OLSAM DIYARBAKIRI KUMEDE BIRAKIRIM LIG DUSURTMEM CUNKI DIYARBAKIRIN SUPERLIGDE OLMASI O INSANLARIN KENDILERINE VERILEN DEGERIN BIR GOSTERGESI OLARAK ALGILAMALARINI SAGLAYAN BIR ARACTI AMA TAKIP EDENLER BILIR PKK LI SEREFSIZLERIN SEHIRDE CIKARTTIGI BIR DEDIKODU VAR HALKI DEVLETE KARSI KISKIRTMAK ICIN DIYARBAKIRI LIGDEN DUSURECEKLER DIYE PROPAGANDA YAPIYOMUS PKK LILAR DIYARBAKIRLILARDA BU OYUNA GELDILER BU HER SEHRIN BASINA GELIR BUGUN TRABZONDA AYNI SORUNLARI YASADI BASKA TAKIMLARDA AYNI SORUNLARLA KARSILASTI AMA EN GUZELI HIC OLAY OLMADAN KARDESCE MAC SEYRETMEK AMA NE YAPALIM ARTIK FUTBOL SPOR OLMAKTAN CIKIP MAFYANIN CIRIT ATTIGI AT YARISI PISTINE DONDU |
[QUOTE=hattab]DIYARBAKIRLA ILGILI YORUMLARINIZI BENCE ABARTARAK YAPIYOSUNUZ CEZAYI HAKKETTILER AMA BENCE DIYARBAKIR GUZEL FUTBOL OYNAYAN BIR EKIP OLAYI PKK CART CURT KONULARINA CEKERSEK BUNUN SPORLA HIC ALAKASI YOK UC BES KANI BOZUK OLAY CIKARTTI DIYE KOSKOCA BIR SEHRI KATLETMIS OLURUZ
KURT OLAYINI BIR KENARA BIRAKALIM BU ULKEDE ETNIK GURUPLAR OLARAK BERABER YASIYOSAK NE OLURSA OLSUN BERABER YASAMANIN KARSILIKLI SAYGI ANLAYISININ HERZAMAN KORUNMASI LAZIM CUNKI DIYARBAKIR BIR TURKIYE CUMHURIYETI SEHRIDIR VE EN AZ DIGER ILLER KADAR DEGERLIDIR NEIDUGU BELIRSIZ BIR KAC CAPULCU YUZUNDEN KOSKOCA BIR SEHRI KARALAMAK EN COK PKK LI SEREFSIZLERIN ISINE GELIR CUNKI TARAFLI TARAFSIZ HER YERDE DIYARBAKIR UZERINDEN FIRILDAKLAR CEVIRMELERI KOLAYLASACAK ONUN ICIN ARKADASLAR SONU KOTU BIR OLAYDI AMA DIYARBAKIR DUSSUN BASKASI CIKSIN GIBI GORUSLER YERINE BIZ KENDI SIVASSPORUMUZA BAKALIM ONUNLA ILGILI KONUSALIM BEN FUTBOL FEDERASYONU BASKANI OLSAM DIYARBAKIRI KUMEDE BIRAKIRIM LIG DUSURTMEM CUNKI DIYARBAKIRIN SUPERLIGDE OLMASI O INSANLARIN KENDILERINE VERILEN DEGERIN BIR GOSTERGESI OLARAK ALGILAMALARINI SAGLAYAN BIR ARACTI AMA TAKIP EDENLER BILIR PKK LI SEREFSIZLERIN SEHIRDE CIKARTTIGI BIR DEDIKODU VAR HALKI DEVLETE KARSI KISKIRTMAK ICIN DIYARBAKIRI LIGDEN DUSURECEKLER DIYE PROPAGANDA YAPIYOMUS PKK LILAR DIYARBAKIRLILARDA BU OYUNA GELDILER BU HER SEHRIN BASINA GELIR BUGUN TRABZONDA AYNI SORUNLARI YASADI BASKA TAKIMLARDA AYNI SORUNLARLA KARSILASTI AMA EN GUZELI HIC OLAY OLMADAN KARDESCE MAC SEYRETMEK AMA NE YAPALIM ARTIK FUTBOL SPOR OLMAKTAN CIKIP MAFYANIN CIRIT ATTIGI AT YARISI PISTINE DONDU[/QUOTE] [COLOR="Red"][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]AĞBİ BİZİM OLAYI SİYASALLAŞTIRDIĞIMIZ YOK AMA VERİLEN BU CEZADA ADİL DEĞİL..BİZE VERİLEN CEZALARA BAKIYORUM BİRDE DİYARBAKIRSPOR'A VERİLEN CEZAYA BAKIYORUM İSYAN ETMEMEK ELDE DEĞİL..BU OLAY KONYA MAÇINDA PATLAK VERMESEYDİ BİZİM MAÇTA KESİN BİR PİSLİK ÇIKACAKTI VE BİZDE ORDA OLACAKTIK..BU SEFER CEZAYA ORTAK OLACAKTIK...BELKİDE CEZADA Kİ EN BÜYÜK PAY BİZE DÜŞECEKTİ.....[/FONT][/CENTER][/I][/B][/COLOR] |
-->: Dikkatttt....!!!!
[QUOTE=superglam][COLOR="DarkRed"][B]Arkadaşlar olaya farklı yönden bakacağım.. Aslında diyarbakırsporun ceza alması beni ilgilendirmiyor şu anda.. Neyse konuya girmek istiyorum... Önce hafızanızı yoklamanızı isteyeceğim.. Ligin 16 nci haftasına gidelim ve Sivasspor-Konyaspor maçını hatırlayalım.. [/B][/COLOR]
[IMG]http://superglam.sitemynet.com/star.jpg[/IMG] [COLOR="darkred"][B]umarım bu resim hatırlamanıza yardımcı oldu.. Gizli başrol takım..! dikkatinizi çekiyor umarım..[/B][/COLOR] [B][COLOR="darkred"]Bu gizli başrol takım bizi tahrik etmek için elinden geleni yaptı...! Hatta kan bile aktı o maçta.. Hatırlayamazsanız hemen bir resim daha vereyim..[/COLOR][/B] [IMG]http://superglam.sitemynet.com/net.jpg[/IMG] [COLOR="darkred"][B]Evet ardından hem sivasspora ve hemde konyaspora bir maç saha kapama cezası geldi ama gizli baş rol takımı bunun üstesiden gelerek kendisi için verilen cezayı iptal ettirdi... Bizim itirazımızı ciddiye bile almadı.. ee biz ne yaptık sadece...[/B][/COLOR] [IMG]http://superglam.sitemynet.com/federasyon.jpg[/IMG] [B][COLOR="DarkRed"]siyah çelenk bıraktık..[/COLOR][/B] [COLOR="darkred"][B]Evet sonuç olarak diyarbakır maçında da gizli başrol takım görevini oldukça masumane yaptığına inanıyor ve kesinlikle konyaspora da ceza verilmesi için sizleri TFF yi bu konuda bilgilendirmeye davet ediyorum.. Konyasporun daha çok tahrikler yapacağını düşündüğüm için biran önce önlem alınması gerektiğini savunuyorum.. [/B][/COLOR] Sivasspor.com1[/QUOTE] onemli bir nokta bence de...neden hep konyaspor maclarında olay cıkıyor dıye kimse sormuyor mu?ayrıca 3 mac saha kapatma cezası bu olaylar ıcın az... |
[QUOTE=arifcoskun]Bence buna yakma değil,söndürme denmeli. Bu olaylara rağmen 3 maç seyircisiz oynamak verilebilecek en hafif ceza bence.Tamam sporcuların ve bazı kimselerin günahı yok ama,fatura çıkarıldımı genel çıkarılıyor.Buda şunu gösteriyorki, D.Bakır devlet destekli bazı nedenler için korunuyor,bazı siyasi kararlar için.Zaten lige çıkmasıda buna benzer nedenlerden dolayı çıkarıldığı söyleniyordu.Böyle bir durum başka bir kulüp tarafından yapılsaydı siz o zaman göreydiniz cezayı. Rakip seyirci olay çıkardı,4 eylülde gördünüz başımıza geleni.Bu 3 maç çok hafif bir ceza,artık hayırlısı.[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]OLAY BU BASKA NE DIYELIM! BIZDE OLSAYDI SANIYORUM YARGISIZ INFAZ EDERLERDI![/COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:16. |