![]() |
-->: TAKIMIMIZI TANIYAMADIM
başkanım sen tanımadıysan biz hiç tanıyamadık bu takım
hanği takım diye tom mu oynadılar yoksa sahada deli danalar ğibi mi gezdiler ben canlı seğrettiğim için deli danalar ğibi gezdiler bence |
Tabii ki tanıyamazsınız sayın başkanım uzun bir düşüş döneminden sonra tedbir olarak ara transfer de alınan futbolcuların gönderilen futbolculardan üstün tarafı nedir ? hangisi takımı sürükleyebilecek kapasiteye sahip ,takımı kurtarabilecek sırtlayacak oyuncular alınması geregirken ara transfer heba edildi dostlar alışverişte görsün türünden takıma hiçbir katkıları görülmeyen futbolcular alındı ,madem böyle transferler düşünülüyordu Sivas kamuoyuna bir açıklama yapılırdı maddi imkansızlıklar yüzünden transfer yapamıyoruz diye hiç olmazsa paralar boşa gitmez , gönderilen futbolcularımızda ki (gelenlerden çok iyi idiler) takımda kalırdı...bu transfer politikasının mimarı her kim ise takımı kurtarmayı aklından bile geçirmemiş.. ''transfer yapıldı denilsin i '' oynamış.
içimiz yanıyor...ama gerçekleri söylemek zorundayız... |
ABILER SIVASIMIZ ÖNCEDEN IYI DURUMDAYDI SIMDI NEDEN KÖTÜ DÜRÜMA DÜSTÜ INS.. LIG DEN DÜSMEGIZ
|
bu takımı kimse tanıyamadı hiç kimsee....
|
[B]zaten fazla uzaga gıtmeye gerek yok bi hafta öncekı mactakı halıne baklınca takım tanınmaz hale gelmiş..:rolleyes: [/B]
|
biz hiç tanıyamadık mecnun baba
|
onlar bu kadar sasirdiysa biz ne yapalim yani
herkes k.erciyes galibiyetinden sonra takimdan cok sey bekledi cok ümitliydik galibiyete cok emindik sanirim takimda öyleydiki denizliyi kücümsedi futbolda hersey olabilir umarim bundan sonra böyle büyük maglubiyetler yasamayiz |
kim tanıdıki zaten görünen köy klavuz istemez yenilmek doğalda hani 4 tane yemek ...............?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:59. |