![]() |
YAPMA GARDAŞ PARAYLA ALDIĞIMIZ HAKEM BUYSA :lol: :lol: NEDİYİM ARTIK.. FENER 9 KİŞİ İLE YENMESİNİ BİLDİ GARDAŞŞŞŞ
|
SARI
KIRMIZI SARI KIRMIZI SAMPIYON CIMBOM SAMPIYON CIMBOM BENCE FENERLILER COK SISIYOR FAZLA KONUSMASANIZ IYI OLUR TÜRKIYEYI AVRUPA PIYASASINA SOKAN GS IDI OK GS LIGI DE KUPAYIDA ALACAK ALLAHIN IZNIYLE AZ KALDI ILK GALIBIYET 9 GÜN ICINDE GELIYOR IKINCISEDE 22.05 DE FENER BITTI KARDESLER HAKEMLERI SATIN ALIYORLAR SAMPIYON GALATASARAY LAYLAYLAYLAYLAY |
bana kalirsa kupayi galatasaray alsin cünkü fener sampiyon olacak bari gs de 100. yilini kupasiz kapatmasin, fenerin kupa hasreti daha cook uzun sürer
|
GALATASARAY FENER İ YENER KUPAYI ALIR................................
TARİHİ Bİ FARK BİLE OLABİLİR :P [/b] |
[size=6][color=blue][b]harbiden adamlar 100. yılda kupa alır bencede bu yuzden gs alır gibime geliyor... ins macta olay cıkmazda adam gibi mac olur...[/b][/color][/size]
|
FENERBAHCEYE NEKADAR SEVMESEK DE
BIZE COK YARDIM ETTILER |
[size=6][color=blue][b]yardım konusunda müteşekkir olmamız gerek fenerbahçeye... haklısın gardas...[/b][/color][/size]
|
Iki takiminda gücü ortada. Fener iki kupayida almaya mahkum. Daum bir sacmalik yapmazsa, bayagi güzel maclar olur. Sampiyonlugu GS unutsun. Kupada bol gollü gecen bir mactan sonra Fenerin müzesinde yerini bulur.
|
hasreti bilirim biz bunu daha çok yaşadık 38 yıl dile kolay .....
fenerbahçeyi sivasspor satın alıyormuş aziz yıldırım iflas etmiş sahipsiz kalmış futbolcuların maaşlarınıda sivassporlu futbolcular verecekmiş :lol: :lol: :lol: ismide degişmiş ezikbahçe artık maçlarını da toprak saha da oynuyacaklarmış yazık yaaaaaaa acıdım şimdikkkk arkadaşlar yardım toplayalım ne verirsen elinle o gider seninle boş geçmeyelim lütfennn!.... |
GARDAŞLARRRR BU SENE HEM KUPA HEMDE ŞANPİYONLUK FENERBAHÇENİN
1.FB 2.TS 3.gs olur. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:27. |