![]() |
-->: ONURUMUZLA OYNUYORUZ
az kaldı serhan abi düşecekler çıkdıkları seneyi de biliyoruzzz
|
büyük başkanı ayakta alkışlıyorum
|
büyük başkanı ayakta alkışlıyorum
|
BİZİM SATILIK PUAN VEYA PUANLARIMIZ YOK KİMSEYLE BİZİ KARIŞTIRMASINLAR....
|
ÖNCELİKLE MECNUN BASKAN COK DOĞRU SÖYLÜYOR...
AYRICA; ...ARTIK MADDI BAKIMDAN DAR BOĞAZDA OLAN ANADOLU KLUPLERININ KAZANILAN HER PUANA PARANIN ÖDENDİĞİ LİGİMİZDE "MAÇ SATMA" TERİMİNİN KULLANILMASI BİR YİĞİDO OLARAK BENİ ÜZÜYOR... .. SİVAS'TAN DJ_ON9 .. |
sivasspora yapılan bu saygısızlıgı asla kabullenemeyız. bizlerı başka takımlarla kariştırmasınlar
|
Diyarbakırı yenseydik çok iyi olacaktı ama deplassmanda alınan 1 puanda iyidir.. önümüzdeki zorlu iki maçtanda en az 4 puan çıkarmamız lazım... ayrıca böyle bir sorunun bile sayın başkanımıza sorulması oldukça utanç verici...
|
ne sacma bi laf ya...
satsyadi yenilirdi... baskanin dedigi gibi biz sivasin bi cöpünü bile satirmayiz... helal sana baskanim bide su lorantin yerine sert agresiv bi hoc bulun ya lütfen... slmlar özsivasli bugra... |
maç 3-0 bitebilirdi üsteki takımlarda puan kaybetti maç pazar olsa kesin alırdık
|
MAC SATTI DIYENLER SIVASIN KIM OLDUGUNU BILMUIYO DEMEKTIR BIZIM KULUBUMUZDE BOYLE DURUMLAR YASANMAZ BUNU DIYENLER SIVASIMIZI KENDI KULUPLERIYLE KARISTTIRMASINLAR MAC I ILK YARIDA BITIREBILIRDIK FAKAT OLMADFI BIR PUYANLA DONMEK VARMIS BUDA IYIDIR BE
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:47. |