SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TOLGA İLE ANLAŞMA İMZALANDI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7085)

MOS-BY-58 20.06.2006 00:24

-->: TOLGA İLE ANLAŞMA İMZALANDI

neden özellikle küme düsen takimlardan oyuncu aliyoruz anlamiyorum... gerci bize gelip takima girebilenler de genelde önceki takimlarindakinden daha basarili oluyolar o da ayri bi konu...

neyseee, ben hocaya cok güveniyom, yönetime zaten güveniyodum, Allah utandirmaz insallah...

teknik 20.06.2006 07:41

tolga yabancı kontenjanı da düşünülürse iyi bir tencih,bence takımımızın hamle yapan stopere ihtiyacı vardı ve tercih yerinde.Ayrıca tolga hocamız pecze ile çalışmış olduğundan faydalı olur.Onun zamanında yıldızlaşıp beşiktaş a gitmişti.yönetimimizi kutluyorum.Çünkü ağır ama bilerek ilerliyorlar.NOKTA ATIŞLARINDA KAĞIT ÜZERİNDE İSABET VAR İNŞALLAH SAHADA DA AYNI GÖRÜRÜZ.

serhankaburcuk 20.06.2006 11:29

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Tolga defansta çok iyi bir futbolcu ve bencede Sivasspor Kalla'yı yolladıktan sonra o mevkiye alabileceği en iyi oyuncuyu aldı..İnşallah çok başarılı olacak...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

tykinik58 20.06.2006 13:09

BENCE İYİ BİR TRANSFER. HAYIRLI OLSUN. SAĞLAM DEFANSIMIZA SAĞLAM BİR OYUNCU ALINDI. MURAT'I ARATMAZ, AKSİNE DAHA AKTİF BİR OYUNCU.

ofozturk 20.06.2006 15:08

helal olsun valla...iyi bir transfer bence arkadaslar...sonucta tecrubeli oyuncu.

izmirliyigido 20.06.2006 15:19

Bence de iyi bir transfer. Taş gibi sağlam ve çok hareketli bir futbolcu. İnşallah hayırlı olur.

talha58 20.06.2006 16:01

ERMAN ÖZGÜR

VALLA TOLGA'NIN ARTIK HEYECANINI KAYBETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. Yaşı baya geçti Bjk macerasından sonra hiçbir yerde tutunamadı. ama tahminim sağ bek mevkiinde rekabet olacak. Çünkü Ümit milli takımdan tanıdığımız Feridun için Trabzon ile girişimler olduğunu duydum. Ayrıca en önemlisi Erman Özgür gibi gerçekten yıldız bir oyuncu ile görüşüldüğünü Türkiye Gazetesinde okudum. Yıllar önce Ç. Dardanel'den Tamer Tuna ile Trabzon'a giden Erman harika tekniğiyle göz doldurmuştu. Ben onu Ergün Penbe'ye benzetiyorum. Ama daha hareketli bir oyuncu. Ayrıca Erman'ı almamız gerektiğini geçen yıl bu foruma yazmıştım. İsteyenler bakabilir. Demek ki söylediklerimiz dikkate alınıyor. Bir de Sivaslı olan Adem Dursun ve Ender Alkan'ı alabilirsek çok iyi olur. Umarım bütün transferler istediğimiz gibi çıkar.

GuNaY 21.06.2006 13:17

[B]Tolga'nın tecrübesiyle takıma güç katacağına eminim,
Takımımıza hayırlı olsun...[/B]

erdaleren58 21.06.2006 13:32

ben murat dumani cok begeniyordum bana en cok güven veren oyuncuydu tolga fitbol kariyerini tamamlamis sivasa yararli olacagini sanmiyorum.
.

ş.usta 21.06.2006 13:51

tolga hayırlıolsun eminim sivasspora faydalı olur.
tecrübeli futbolcularında kadromuza katılması faydalı olacaktır

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:47.