![]() |
güney afrikada : MOKOENA (ORTASAHA VE FORVET)
arjantinde: CARLOS TEVEZ (FORVET) colombia'da:FREDDY GUARRİN (LİBERO) bosnadan:ADMİR TABAK (KALECİ) arjantinden:MASCHERANO (LİBERO,ORTASAHA) BU FUTBOLCULAR HEM ÇOK KALİTELİ HEMDE ÇOK GENÇ SİVASSPORDA OYNARLARSA ÇOK ŞEY KAZANDIRIRLAR.BENCE İZLENMELİ HA BİDE (YASİN KARAÇA) VAR (SOL AÇIK) VE AYNI ZAMANDA (SAĞ AÇIK) TA OYNUYOR ÇOK YÖNLÜ KALİTELİ VE GENÇ BİR FUTBOLCU HOLLANDANIN (DE GRAAFSCHOP)TAKIMINDAYDI EN SON KAPMADILARSA.BENCE TAKİP EDİLMEYE DEĞER FUTBOLCULAR BÜTÇEYEDE UYGUN |
gardas insallah yazdiklarin siradan oyuncular degildir cünkü siradan bi yabanci oyuncu lazim degil siradan oyuncu türkiye de de dolu onun icin kaliteli tecrübeli olsunn haa bide ucuz olursa cok süper olur bence
|
Beşiktaş çok büyük ihtimalle Ronaldoyu bırakacak sezon sonu, bence kaçırmamak gerek...
|
Aslinda Sivasspor Yönetimi Gencler icin Avrupada Bazi Büyük Sehirlerinde misal: Dortmund,Berlin,Köln,Frankfurt gibisi yerlerde süper yetenekler var yani bizim bura 50 bin kisilik yer ama süper oyuncular var burda bizim takimda oynayan bende mesela kendim kaleciyim ve daha 14 yasindayim hem genclerde oynuyor hemde birinci takimda idman lara cikiyom yani yönetim bu fikirleri biraz degerlendirmesi lazim!!!
Fatih B. |
[quote=AvRuPaNiNKrALi58]Aslinda Sivasspor Yönetimi Gencler icin Avrupada Bazi Büyük Sehirlerinde misal: Dortmund,Berlin,Köln,Frankfurt gibisi yerlerde süper yetenekler var yani bizim bura 50 bin kisilik yer ama süper oyuncular var burda bizim takimda oynayan bende mesela kendim kaleciyim ve daha 14 yasindayim hem genclerde oynuyor hemde birinci takimda idman lara cikiyom yani yönetim bu fikirleri biraz degerlendirmesi lazim!!!
Fatih B.[/quote] gardas bizi almazlar bende landesliga da oynuyom ama kimse yüzümüze bakmiyor |
[i]Aslinda bir kaleci vede bir Figo yeterli
sadece iki transfer zaten R.Madrid gönderecekmis L. Figo´yo [/i] |
[quote=AvRuPaNiNKrALi58]Aslinda Sivasspor Yönetimi Gencler icin Avrupada Bazi Büyük Sehirlerinde misal: Dortmund,Berlin,Köln,Frankfurt gibisi yerlerde süper yetenekler var yani bizim bura 50 bin kisilik yer ama süper oyuncular var burda bizim takimda oynayan bende mesela kendim kaleciyim ve daha 14 yasindayim hem genclerde oynuyor hemde birinci takimda idman lara cikiyom yani yönetim bu fikirleri biraz degerlendirmesi lazim!!!
Fatih B.[/quote]vay koçum..meslektaşız ha :D :D ama ben bi klübe gitmiom ya..okul ve sınıfın kalecisiyim :D |
Benim de yigenim guzel futbol oynuyor. 17 yasinda. oda Sivasspora gelmek istiyor. ne diyelim hadi hayirlisi :D :D :D
|
abi ben alman vatandasi sayilirim sivasspora kendimi öneriyorum maaliyetim fazla degil bonservisimde sene sonu elimde siz bilirsiniz
|
[quote=gakgo58][quote=rapimist]Bende gelebilirim yani :D[/quote]
[b]WALLA HIZLI KOŞUYON GARDAS....SENİ KESİN TARNSFER EDELİM :D :D :D :D [/b][/quote] Viraj'lari alamiyorum o baska :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:36. |