![]() |
-->: SIZCE 2006/2007 SEZONU NASIL GECER.?
Insallah iyi gecer ve hepimiz icin en hayirlisi olur. Ama tabiiki icimden uefaya gitmemizi diliyorum.
|
Gönülden 85 puan geçiyor. Ama bu sene daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Eğer Pezce'nin söyledikleri tam olarak uygulanır ve taraftar da elele verirse UEFA kupasına katılma şansımız olur... Yeterki inanalım.....
|
iyi bir sonuc olsun ve uefa gidecek puan yeter bize
|
[QUOTE=ylnzkrt58]iyi bir sonuc olsun ve uefa gidecek puan yeter bize[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"] Katılıyorum,ligteki 2.yılımızda uefa'ya gidebilmek bizim için büyük ilerleme olacaktır....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
GÖNUL İSTERKİ AVRUPADA SÖZ SAHIBI OLALIM TABIKI BUNLAR YAPILMAYACAK İŞLER DEYIL . BİZGENEDE UEFA YA GİDECEK PUANLAR ALALIM
|
Bu sene cok farklı olacak takımımızın bide 40. yıl dönümü umarım bı aksılık cıkmaz malatya sporda böyle lige başladı allah sonumuzu benzetmesın gercı benzemezde adettir ben gene de allah koruun diyim
|
[COLOR="Blue"]başlamadan bir şey diyemem futboldada neyin ne olacağı şimdiden despit edilemez ne diyeyim inşallah sivasspor için başarılı bir dönem olur[/COLOR]
|
inşallah iyi bir lig geçireceğiz ve hakkımızı alacağız 4. ya da 3. bitiririz inşallah
|
65- 70 arası alırız bence bu kadar uğraştılar tabikide emeğimizin hakkını alalımm
|
Bence her geçen yıl biraz daha iyiye gidip,süperlige iyice alıştıktan sonra kalıcı bir kulup etkisinden sonra uefa ya kalacak bir takım oluşturmak gerekli. İyi ve akıllı tarnsferlerle bu hedefe yönelebiriz.Buyıl geçen yıl aldığımız puanın üzerine çıkarsak bu bizm için yeni bir başarı demektir.Hayrılısı olsun.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:24. |