SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Üsküdar-Anadolu/Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=81)
-   -   ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPOR ŞEÇMELERİ YAPILACAK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7528)

LiS67_Uğur 20.07.2006 17:42

-->: SİVAS ANADOLUSPOR ŞEÇMELERİ YAPILACAK

[QUOTE=ÜSKÜDARLI_tarık]eyvallah sönmez abi çok saol yegeninede başarıalr dilerim inşallah hayırlısı olur

deniz abi ben tam olarak ÜSKÜDARIMIN alt yapısından yetişemdim ama YEEŞİL BEYAZ OLAN Başka bir takımda yetiştim oda ÜSKÜDARIMIZA BAGLI BİR SEMTİN TAKIMIYDI AMA YALAN YOK ÇOCUKLUGUM ÜSKÜDAR MAÇALRINDA GEÇTİ YANİ BİR NEVİ ALT YAPIDA DENİLE BİLİR SENİNDE BUNU KAST ETTİGNİ BİLİYORUM YANİ RESMİ OLMASAKTA HERŞEYİMİZLE ÇEKİRDEKTEN GELME BİR ÜSKÜDARLIYIZ HAFTA SONU İÇİN DULARINIZI EKSİK ETMEYİN ABİLER KARDEŞLER DOSTLAR[/QUOTE]

[B]eyw. birader ben cumhuriyet kupası macına pankartınızı asacam haberınız olsun eger cumhuriyet kupası maclarında işte olursam lig maclarında kesin tribünde olcak...!!![/B]

serhat_1908 20.07.2006 17:52

TARIK ABİM BAŞARILAR İNŞ.SEÇMELERDE BAŞARILI OLURSUN (ÜSKÜDAR 1908 GENÇLİK) OLARAK YANINDAYIZ BİRDE Bİ ARKADAŞIMIN YORUMUNU OKUDUM İŞTE SİTEDE 3 KİŞİDEN BAŞKA KİM VAR SİTEDE GİBİ YORUMLAR YAPMIŞ BİZ 3KİŞİDE OLSAK 5 KİŞİDE OLSAK NE OLACAK NE DEMEK İSTİYORSUN AMACIN NE SORABİLİRMİYİM?ORTALIĞI KARIŞTIRMAYA ÇALIŞANLARA İZİN VERMEYECEĞİZ....

PARTNER58AHMET 20.07.2006 19:09

SİVAS ANADOLU SEÇMELERİNİN YAPILACAĞI YAZILMIŞ GÜZEL BU SEÇMELERE KAÇ DOĞULULAR VE YAŞ SINIRI KAÇ OLANLAR YAZILSA DAHA GÜZEL OLMAZMI

sivasligenc 20.07.2006 19:11

seçmelere katılacak arkadaşlara başarılar

ibo_emr 20.07.2006 20:30

sivas için hayırlısı neyse o olsun arkadslar

FurkaN 20.07.2006 22:09

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Seçmelere katılacak arkadaşlara başarılar diliyoruz. Takımın ismi ise federasyon Üsküdar Anadolo olarak kabul etmiştir.[/COLOR][/FONT][/I][/B]

ÜSKÜDARLI_tarık 21.07.2006 08:07

teşekkürler arkadaşlar inşallah başarılı olurus seçmeler hakkında daha detaylı bilgi verilmemiş alt yapıyı oluşturmak çabasındayslar 87 dogumluların seçmelere girme şansı yok gibi bende bir 87 dogumlu olarak bu konu hakkında detaylı bilgiye ulaşırsam siteye yazarım inşallah oyle veya boyle seçmlere girecegim hayırlısı neyse o olsun

SONMEZ 21.07.2006 08:12

[B]ARKADAŞLAR,
ÜSKÜDAR ANADOLU KULÜBÜ YÖNETİMİNDE OLAN
BİR ARKADAŞ VAR MI ARANIZDA...?

BU ORGANİZASYONLA İLGİLİ DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN,
KİMİNLE GÖRÜŞEBİLİRİM..???

YA DA BİLENLER VARSA:

- YAŞ GRUBU...?
- HANGİ YAŞ ARASI...?
- SEÇMELER 11:00 DE BAŞALANACAK DENİYOR AMA
11:00 - .......???
- MEMLEKET SİVAS OLMASI GEREKİYOR MU...?
- ÖĞRENCİ OLMAK NE KADAR ENGEL...?
- LİSANS SİSTEMİ...?
- .
.
.
VS...VS...[/B]

emir1908 21.07.2006 08:52

bu kadarınada hayır takımın adını şstediğinişz gibi adlandırdınız kimse gelipte üsküdar maçında ÜSKÜDAR DIŞINDA HİÇBİR İSİMLİ TAKIMA DESTEK VERİLMEZ .siz içinizi rahat tututn kimse ÜSKÜDARIMIZIN ADINI ÜSKÜDAR GEÇMEYEN BİRİSİM YAPAMAZ

ÜSKÜDARLI_tarık 21.07.2006 09:00

sonmez abi şuanda bizlerinde hiç bir bilgisi yok araştırmalarımız devam ediyor yeni birşeyler örenirsek bugün içinde sizlere iletiris az bi zaman kaldı hangi yaş gruplarının katılcagını bilmiyorum fakat alt yapı olarak 88 li ve onların alt dogumluları katılabilir diye düşünüyorum 87 dogumluların alt yapıda oynama yaşı geçti gibi bu seçmlere hakkında bilgilerin daha saglıklı olması gerekiyor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:08.