![]() |
-->: VÖCKLABRUCK 1-4 SİVASSPOR
sahsen ertugrulun kalmasından yanayım. ama gideceği kesin değilki. fotomac yazmıs. onlar hergün bir yıldız getiriyorlar türkiyeye. öyle olsa türkiye cosmustu. yani dogruluk dereces tartisilir. anlatabildim mi?
|
tebrikler mactan resimler varmı acaba?
|
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Sivasspor üçüncü hazırlık maçını Pazar günü [B][I]Avusturya`nın güçlü 3.Lig takımlarından [/I][/B]RFE Voklabruck ile yaptı. Yeni formasıyla sahaya çıkan ekibimiz karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı.(tabire bak avusturyanın güçlü 3.lig ekiplerinden)
[COLOR="Red"][B]acaba arkadaş ne demek istiyor acaba.güçlü 3. lig nasıl oluyor. anlayan varsa anlatsın avusturya . liginde oynayan takımlar çok mu güçlü oluyor. bilen varmı.[/B][/COLOR] [COLOR="Red"]acaba arkadaş ne demek istiyor acaba.güçlü 3. lig nasıl oluyor. anlayan varsa anlatsın avusturya 3 . liginde oynayan takımlar çok mu güçlü oluyor. bilen varmı.(demek istemiştim)[/COLOR] |
BÜTÜN YAZILARIMDA YAZDIĞIM GİBİ ŞİMDİDE SÖYLÜYORUM BU SKORLAR ÖNEMLİ DEĞİL BENİM AÇIMDAN ŞUNU UNUTMAMAK LAZIMBU BİR HAZIRLIK MAÇI
BEN LİGDEKİ DURUMA BAKARIM ŞU ANDA KİM NASIL O ÖĞRENİLMİŞ OLUR |
serdar akdoğan kim ya????????????????
|
[QUOTE=aldair]serdar akdoğan kim ya????????????????[/QUOTE]
[B]Maraşspordan transferimiz. genç ve yetenekli bir oyuncu...[/B] |
nedir bu ertugrul meselesi ya...? ertugrul'u severim ama kalacaksa da gönderilecekse de yönetim ve teknik direktörün düsüncesine bagli ve her iki sonucu da kabullenmek zorundayiz. gönül ister kalsin memleketimizin cocugu olarak ama sartlar gerektiriyorsa gönderilir. Sivasspor'dur esas olan, sahislar degil...
vallodolid macinin skorunu bilen var mi??? |
[QUOTE=drummer]Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Sivasspor üçüncü hazırlık maçını Pazar günü [B][I]Avusturya`nın güçlü 3.Lig takımlarından [/I][/B]RFE Voklabruck ile yaptı. Yeni formasıyla sahaya çıkan ekibimiz karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı.(tabire bak avusturyanın güçlü 3.lig ekiplerinden)
[COLOR="Red"][B]acaba arkadaş ne demek istiyor acaba.güçlü 3. lig nasıl oluyor. anlayan varsa anlatsın avusturya . liginde oynayan takımlar çok mu güçlü oluyor. bilen varmı.[/B][/COLOR] [COLOR="Red"]acaba arkadaş ne demek istiyor acaba.güçlü 3. lig nasıl oluyor. anlayan varsa anlatsın avusturya 3 . liginde oynayan takımlar çok mu güçlü oluyor. bilen varmı.(demek istemiştim)[/COLOR][/QUOTE] [B]Bu haberdeki o cümlede o kadar takıntı yapılacak bir durum sözkonusu değil. Dilimiz esnek nasıl anlaşılmak isteniyorsa öyle anlaşılıyor. Ama burada anlatılmak istenen ligin güçlü olduğu değil, "Avusturya 3. liginin güçlü ekiplerinden" denilmek istenmiştir. Maksat üzümmü yemek yoksa bağcıyımı dövmek.[/B] |
ee petkoviç nerede?:confused: bu arada darısı lige
|
[QUOTE=GuNaY][B]Maraşspordan transferimiz.
genç ve yetenekli bir oyuncu...[/B][/QUOTE] bravo atmıs 2 tane helal olsun.............. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:38. |