SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR SAKARYASPOR 1-3 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7647)

çılgın-sedat 30.07.2006 05:48

-->: SİVASSPOR SAKARYASPOR 1-3

ARKADAŞLAR DEMENİZE GÖRE SİVASDA İŞ YOK

Kayseriliyim38 30.07.2006 06:41

Selam Arkadaşlar

Erciyes nasıl oynadı bilgi verirmisiniz ?

sinan-58 30.07.2006 08:03

arkadaşlar tolga yı hemen gondermeleri lazım takımda carvalho çok super oyuncu cok teknik serdar oynuyamadı ama onun yeri sağ açık değil ondan balili yapmadığı kalmadı defans tan gole giden adamı durdurdu balili tek kelimeyle superdi kaleci petkov olsaydı bu gollerin hiç birini yemezdik vedat ın yerine akın satılmalıydı ha takıma daha andi ertuğrul ilhan girecek inş değisir durumlar

konya erciyes maçında konya yedek takımla çıkmıstı 1 tane bile ası yoktu erciyes tam kadro oynadı

sinan-58 30.07.2006 08:09

arkadaşlar yonetiminde bir hatası vardı ebru yaşarı erciyes konya maçından sonra ebru yaşarı konserini yaptılar ben o maöın yarısını izledin sanırım ebru tek basına konser vermiştir

1967_Dernek_Ayhan 30.07.2006 08:29

-->: KÖTÜ BAŞLANGIÇ

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="blue"] bu karşılaşma bir nevi eksiklerimizi kimin nerde nasıl iyi kötü olduğunu hoca tesbit eder vede lige güzel bir onbirle çıkar tek üzüldüğüm taraf cumhuriyet kupasını pazar günü final oynama oldu buna çok üzüldüm ama olsun lig güzel olur inşallah[/COLOR][/QUOTE]

[B][COLOR="Red"]haklısın mustafa abi allah onumuzu hayır etsin..[/COLOR][/B]

ertugrulss 30.07.2006 09:52

AY ALLAHIIIIIMMM BU NEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!! YOK YOK SİVASSPOR BU DEĞİL VALLA İNANMAM!

Yiğiter 30.07.2006 10:14

sivas çok kötüydü ama düzelir inşallah zira iyi bir kadromuz var.bizimkiler fazla önemsemedi gibime geldi.hem cuma günü avusturyadan gelmişlerdi yorgun da olabilirler.hem bu nasıl yazılar yazılıyor.yiğidolar bir maç kaybettik diye ümitsizliğe düşmemeli asıl o zaman kaybederiz.inşallah haftaya gençleri eli boş gönderecez.

juventus1994 30.07.2006 10:18

Bence Ön Cok Gözüme Batan Carvalyoydu Onuda Çıkardı Bide Hakkı Fazla Göbeklenmiş Koşamıyoo

juventus1994 30.07.2006 10:25

ALLAH sonumuzu Hayır Ede Arkadaşlar 3,4 Maçında Abim Orta Hakem İzlemenizi Ve Küfür Etmemenizi İstiyorum Edin Ama İçinizden Anama Babama Küfür Eden Olursa Özellikle Ablama Felan Kaynanasına Hoplattırırım OKe

jakobieen 30.07.2006 10:26

valla arkadaşlar peczenin dediği bu hucum futboluyla sakaryadan 3 yiyorsak süperligin daha dişli ekipleriyle oynayacagımız maçları düşünmek bile istemiyorum, dün ne defans ne kanatlar nede hucum bi şeye benziyordu merak ediyorum yönetim bu tolgayı transfer etmek için çok uğraştımı gerçekten yılın transferi olmuş! insan her toptada hata yapmaz ki arkadaş, inşallah uyum sorunu falan çekiyordur yoksa ben o topçuyu mahalle maçlarında bile oynatmam.. bir diğeride m.yıldız hala ne diye oynuyor o adam bu takımda aklım almıyor benim arkadaşım salih çıkıp oynasa ondan daha iyi oynar valla.. bide benim en sevdiğim topçuya değineyim şu kalla'yı niye gönderdik anlamadım dün gördüğüm kadarıyla 5 tane tolga bir kalla etmezdi, bana öyle geliyor ki kalla' yı bu sezon daha çook anacağız... inşallah bu oyun sadece bu maçlık kalır lige daha iyi gireriz..valla arkadaşlar peczenin dediği bu hucum futboluyla sakaryadan 3 yiyorsak süperligin daha dişli ekipleriyle oynayacagımız maçları düşünmek bile istemiyorum, dün ne defans ne kanatlar nede hucum bi şeye benziyordu merak ediyorum yönetim bu tolgayı transfer etmek için çok uğraştımı gerçekten yılın transferi olmuş! insan her toptada hata yapmaz ki arkadaş, inşallah uyum sorunu falan çekiyordur yoksa ben o topçuyu mahalle maçlarında bile oynatmam.. bir diğeride m.yıldız hala ne diye oynuyor o adam bu takımda aklım almıyor benim arkadaşım salih çıkıp oynasa ondan daha iyi oynar valla.. bide benim en sevdiğim topçuya değineyim şu kalla'yı niye gönderdik anlamadım dün gördüğüm kadarıyla 5 tane tolga bir kalla etmezdi, bana öyle geliyor ki kalla' yı bu sezon daha çook anacağız... inşallah bu oyun sadece bu maçlık kalır lige daha iyi gireriz...
[IMG]http://img82.imageshack.us/img82/7455/dsc01997csh4.jpg[/IMG]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:53.