![]() |
-->: GÖKHAN BOZKAYA İLE RÖPORTAJ
[B][I]Gökhan Bozkaya´yı sorulara açıkca cevap verdiği için tebrik ediyor,
röportajı hazırlayan Nilay Hanım'a da teşekkür ediyorum güzel röportaj olmuş.[/I][/B] [FONT="Garamond"]maşallah hiç boş durmuyor "karınca misali"[/FONT] :) |
ALMANYADA DOĞDU SİVASLI OLDU HELAL OLSUN SANA GÖKAN BOZKAYA
|
Ben Gökhan Bozkayayı çok seviyorum... Kendi ve Mehmet Yıldız, Antalyaspora gittikleri zaman çok üzülmüştüm... Ama döndükleri zamanda çok seevindim... İnşallah dediği gibi bu sene UEFA'yı yakalacağız...
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Almanyada doğdu
Sivaslı oldu Helal olsun sana GÖKHAN BOZKAYAAAAAAAAA.............[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=SivasSpor.Com]
[B]Zaman zaman haksız eleştirilere maruz kalıyoruz. Sezon içinde bir çok maçta başarılı olup bir maçta fazla etkili olamasak hemen hakkımızda olumsuz eleştiriler yapılıyor. Tabii ki bu da bizleri çok üzüyor, negatif yönde etkileniyoruz.. Bizler taraftar desteğine çok ihtiyaç duyan, taraftarla ve onların tezahüratlarıyla motive olan insanlarız.. Biraz sabırlı olmalarını, bize güvenmelerini ve destek olmalarını bekliyoruz.. Tüm Sivaslıları buradan takımını destek olmaya davet ediyoruz. Bizden başarı bekleniyorsa, bizim yanımızda olmaları gerekir.[/B] [/QUOTE] GÖKHAN DUYGULARINI GÜZEL IFADE ETMIS TARAFTARIN NASIL BIR ETKI YARATACAGINIDA MISAL OLARAK FB MACINI GÖSTERMIS HAYDI ARKDASLAR TAKIMIMIZI HIC BIR ZAMAN YALNIZ BIRAKMAYALIM TARAFTAR HEM IYI HEM KÖTÜ GÜNDE TAKIMINI DESTEKLEMELI aynur abla röportaj cok güzel olmus eline saglik devamlarini bekliyoruz |
gökanın dediklerine katılıyorum takım üzerinede fazla teknik heyete fazla eleştiri yaptık geçen sezonu hatırlayın bi kayserispor ilk 3 maçını kaybetmiş sonrada ligin dumanını attırdılar bizde öyle oluruz
|
ben bu adamı sevıyorum ya herzaman yanınayız paylasım ıcın saolun
|
--->: GÖKHAN BOZKAYA İLE RÖPORTAJ
valla gökhan abimize helal olsun.çok güzelkonulara değinmiş özellikle sivaslılar maçı sadece izlemeye geliyolar hiç tezahürat yapmıyorlar üstelik bizide susturmaya çalışıyolar.gokhan abi cok guzel bir konuya değinmiş...
|
ALMANYADA DOGDU
SİVASLI OLDU!! HELAL OLSUN SANA!! GÖKHAN BOZKAYA GÖKHAN BOZKAYA!!! |
ARKADASLAR GECEN YIL BU SITEDE GÖKHANI ISTEMIYORUZ DIYENLER VARDI
BEN ONLARA INAT ;GÖKHANIN GERCEK SIVAS SEVDALISI OLDUGUNU YAZMISTIM-VE TARIH BENI HAKLI CIKARDI-BEKLE GÖKHAN INSALLAH YAZIN GÜZEL SIVASIMIZA GELDIGIMDE-SENINLE TANISACAGIM-SIVAS BEYPINARLI YIGIDO YASAR |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:42. |