![]() |
sayfa bozuk
|
ARKADAŞLAR RADYO4'TE VARDIR ORADAN TEMİN EDEBİLİRİZ KESİN VE KESİN VARDIR
|
[quote=ozzy58]ARKADAŞLAR RADYO4'TE VARDIR ORADAN TEMİN EDEBİLİRİZ KESİN VE KESİN VARDIR[/quote]
evet ya vardır radiolarla iyi ilişkisi olan varmı? site admininin temin edip burada yayınlaması çok müthiş bişey olurdu sivasta olsun istanbulda bütün şehirlerde ve yurtdışında sivasspor müzikleri inletsin her bir yanı bence süper olur... |
ARKADASLAR BEN RADYO BESTTEN BULMAYA CALISIRIM.TANIDIKLARIM VAR.EGER BULABILIRSEM VE ELIME GECERSE SIZLERLE PAYLASMAKTAN GURUR DUYARIM.
|
BIRDE ABILER SIVASLI KADERIN SOYLEDIGI `DORT EYLUL STADINDA` ILE BASLAYAN BIR PARCA VARDI.ALTAY MACINDA CALAN MUZIKLERDENDI. ODA COK GUZEL.
|
VALLA BENDE DENEDİM İNDİRDİ VALLA MÜKEMMEL BİR ŞEY
|
ben indirdim teşekkürler.başka olursa haberin verin :lol: :lol: :lol:
|
bi ben indiremedim galiba:( ya buraya radyolardan kimse takılmıomu? bulalım arkadaşlar şu mp3leri bu sitede olsun artık çok zor bişeyde değil arslında
|
Yaww Stadın onunde satıyorlardı cd sini galiba ama uzakda idi yakın olsa gidip alacaktım arabadan inemedim :S
|
Abicim çok sağol müthiş bir şey bir kaç kez ard arda dinledim ayrıca duyduğum kadarıyla rüştü abi de siteyi süperlige çıkaracak : ) yeni sitede görüntüler mp3 ler hepsi yerini alacak sanırım.bana da sabretmemi söyledi merakla bekliyorum.Herkese selam
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:12. |