SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Antalyaspor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7927)

sivasli_tufan 21.08.2006 12:30

-->: Antalyaspor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları

bence 0-0 bitecek ama insaalla yanilirim da bu maci galibiyetle bititririz.

hectortruva 21.08.2006 12:36

antalya bizi yener çünkü milletin artığıyla bu iş olmaz.sivasın zenginleri artık kulube yardım etsin.yoksa bu sene kesin ligdn düşeriz.

sivaslim58 21.08.2006 12:54

henüz yolun başındayız.trabzonun bile 1 puanı var.ama onlar ilerde telafi eder,çünkü antep maçını seyrettim trabzon fizik kurallarına aykırı goller kaçırmışlar.ama biz fizik kuralını bile bilmiyoruzki gol kaçıralım.4 tane güzel oyuncuyla bu iş düzelir.takımın bize ihtiyacı var şu an.hemen pes etmeyelim bu hafta antalyayı yenerek affettirecekler dir kendilerini.umuyorum 2-0 yeneceğiz.tekkeye gidip Abdulvahhabigazide dua edecem.işimiz Allaha kaldı çünkü.

HALIL 21.08.2006 13:10

bu macida kaybederiz ve bu sene kumedeyiz arkadaslar bulent uygun istifaaaaa

onursahin 21.08.2006 13:27

bence yenip çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum 3-1 alırız inşallah

Uğur_58 21.08.2006 14:12

bence sivas bu macı kazanacaktır eğer ilk golu atarsa daha kolay galip gelir haftayada konya macındanda en az 1 puan alır diye düşünüyorum .
antalya 0
sivas 1

yigido Atilla 21.08.2006 15:12

[I][B]Antalyayi yeneriz yazmislar ( o kadar kolaymi 40 derecede futbol oynamak )rakip o sicaga alismis ve orda anteramanlarini yapiyorlar Antalya icin avantaj o sicakta mücadele etmek cook zor bizim icin handikap ne kadar o sicaga dayanacagiz !!!!!!!!!! ama yine hersey olur[/B][/I]

gok58han 21.08.2006 16:09

ARKADAŞLAR DAHA LİGİN BAŞI OLDUGUNU BİLMİYORSUNUZ HERALDE.HAKLISINIZ KÖTÜ Bİ BAŞLANGIÇÇ YAPTIK AMA DAHA ÖNÜMÜZDE 30 MAÇ VAR.ŞAMPİYOMLUĞA OYNAYAN TRABZONSPORUN BİLE 1 PUANI VARSA BİZ YİNE İYİ DURUMDAYIZ.HADİ KARAMSAR OLMAYIN.HEM BU SKOR TARAFTARLARIMIZIN HEDİYESİ DEGİLMİ.BU MACI ALACAZ BAŞKA YOLU YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKK

Etem-Murat 21.08.2006 17:05

[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]kırgın ve yorgunum o yüzden
sivas spora başarılar diliyorum ama sonuç belli

antalya spor-3

sivasspor- 0[/COLOR][/I][/B]

alimuharrem58 21.08.2006 18:05

bu macı ıcın her sey olabılır ama Antalyanın alması cok buyuk bır ıhtımal

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:49.