![]() |
Cevap: Unutamadığımiz maçlar!
[QUOTE=poolat58;797053]SİVASSPOR 3-0 hamsispor en unutamadığım maç bu :D[/QUOTE]
[URL="http://www.facebook.com/video/video.php?v=114397948600979"]Sivasspor 3 - Trabzonspor 0 | Golbastı Show'da ne demek? , izlemek için TIKLAYIN...[/URL] |
ZTK macında gs yi yendiğimiz mac harbi unutulmayacak maçtı
|
Eskiler bilir...
Sivasspor 2.ligde mücadele ettiği yıllar. 80 li yılların ortaları. Yer 4 Eylül Stadyumu Tokatspor ile oynuyoruz. Kadromuzda Cin İsmail, Efo, Namık, Kaleci Sebo ve unutulmaz sol ayak Piç Tamer... Tokatsporda Ayı Ömer... Bir yağmur bir dolu peşine bir güneş. Stadyum hınça hınç dolu. Bizim Tokatdan akrabalar Tokatspor tarafına geçmişler. Kornerden Tamer bir orta koyuyor direk kalede süper bir gol. Yer yerinden oynuyor... Yine 80 li yıllar. Kadromuz hemen hemen aynı. Trabzon Amatör maçı. Ben maratonda ama tel örgülerin en altında tellere yapışık yerde oturuyorum. maç 2-2 bitiyor (galiba). Trabzonda kimler yokki. Lemi Dobi Hasan ve Hami var. O sene Trabzon Amatör bizden üst sırada bitiriyor ve Federasyon kararı ile biz 2. Lige alınıyoruz. Daha çoookkk var. |
Tabikide G.Antep ve Belediye !!!
|
3.ligde merzifon maçı :D uzun saçlı kalecileri vardı AYSEL hahahahha :D:D adam her geldiğinde 6 7 tane yerdi bizden
|
süper lige çıktığımız maç, o maç muhteşemdi eklersen sevinirim.
|
[QUOTE=Morten58;797071][URL="http://www.facebook.com/video/video.php?v=114397948600979"]Sivasspor 3 - Trabzonspor 0 | Golbastı Show'da ne demek? , izlemek için TIKLAYIN...[/URL][/QUOTE]
o hafta her şey ne kadar güzeldi trabzonun feleğini şaşırtmıştık kaptanım hayrettin bile klas gol atmıştı bu sene aynı günleri yaşar mıyız ;) |
Cevap: Unutulmaz Sivasspor Maçları
Yanılmıyorsam 2007-08 sezonuydu. Evimizde bursayla oynuyorduk ramazandı hatta orucu da stadda açmıştım. İlk yarı 2-0 gerideydik kalecileri Vega sürekli zaman geçirip duruyodu. Bizimkiler 2.yarıda coşup maçı 3-2 almıştık. Süper ligde unutamadığım maçlarda ilk sırada yer alıyor. Tabi trabzona 3 attığımız maçı da unutmak mümkün değil. Bir de şampiyonluğun kritik maçlarından birinde evimizde ibb ye yenildiğimiz şüpheli maçı hiç unutamıyorum
|
[QUOTE=adres58;797076]Eskiler bilir...
Sivasspor 2.ligde mücadele ettiği yıllar. 80 li yılların ortaları. Yer 4 Eylül Stadyumu Tokatspor ile oynuyoruz. Kadromuzda Cin İsmail, Efo, Namık, Kaleci Sebo ve unutulmaz sol ayak Piç Tamer... Tokatsporda Ayı Ömer... Bir yağmur bir dolu peşine bir güneş. Stadyum hınça hınç dolu. Bizim Tokatdan akrabalar Tokatspor tarafına geçmişler. Kornerden Tamer bir orta koyuyor direk kalede süper bir gol. Yer yerinden oynuyor... Yine 80 li yıllar. Kadromuz hemen hemen aynı. Trabzon Amatör maçı. Ben maratonda ama tel örgülerin en altında tellere yapışık yerde oturuyorum. maç 2-2 bitiyor (galiba). Trabzonda kimler yokki. Lemi Dobi Hasan ve Hami var. O sene Trabzon Amatör bizden üst sırada bitiriyor ve Federasyon kararı ile biz 2. Lige alınıyoruz. Daha çoookkk var.[/QUOTE] o dolulardan kafam sismisti...tokat macindaki golu tamer ortaladi cin ismail ucarak kafaynan atti...:D trabzon amator macinida 3-1 kazanmistik o macta bir tezahurat vardi ve macin sonlarina dogru butun stad soyle diyordu ; bordo mavi-bordo mavi-bordo mavi-bordo mavi-bordo mavi-bordo mavi aallllllllll :D |
Cevap: Unutulmaz Sivasspor Maçları
bende cok heyecanli maclarini izledim....ama iclerinden birini sec deseniz sivasdaki sivasspor gs maci derim...3-5 lik mac...hakan sukur isiniyor bende o anda kale arkasinda yanindayim dedim benimde adim hakan..adasiz..oyuna girecekmisin dedim belli degil dedi ...sen girersen maci kazanirsiniz dedim neden dedi valla cok ballisin hakan dedim .... unutmam hic onu mactan sonra soyunma odasina giderken bana bakti ve sen hakliymissin dedi .......adama girme oyuna agrim var felan dedimsede dinlemedi ...ah ulan hakan sevincimizi bogazimizda biraktin :))).....birde izmirde karsiyaka macindayiz mac 0-0 son dakikalar artik iki takimda uzun top oynuyorlar....sivasspor defansdan daha cikmadan ben bagirdim....hakeemmmm penalti beaa diye millet bana bakti manyakmisin demisti arkadaslar...ama adamlar bana lafi soyleyene kadar penalti olmusdu bile....sivasspor 1-0 kazanmisdi maci...icime o an dogdu penalti diye atak gelisti ben lafi soyledikten 15 saniye sonra penalti verilmisdi....birde superligde ilk lider olusumuz vardi sivasda bursa maciydi yanilmiyorsam o maci yenip lider olmustuk o hafta...ama benim asil merak ettigim buyuklerimizin anilari...o buyuklerimiz anilarini paylasirsa memmun olurum....cunku onlarin heyecani daha baska....3.ligdeyken sivas stad full dolu olurdu ...cocuklugumuzda o maclari seyretmek icin son 15 dakikasini beklerdik kapilarin acilmasini...iste o zamanlarin genclerinden dinlemek isteriz sivas i.....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:37. |