![]() |
-->: son dakika servet in yanısıra gurhanda bizde
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gürhanda kaliteli bir genç...İnşallah başarılı olur...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
-->: GURHAN GURSOY SIVASSPOR`DA
yönetimde durdu durdu 2 günde 3bomba patladı helall olsun hepside güzel transferler kım tutar artık sivası 2 hafta sonra fbye bi gürhan bide servet atar inş.
|
-->: SERVET ÇETİN SİVAS’TA
[img]http://www.fenerbahce.org/pic_lib/30082006gurhanservet001.jpg[/img]
Servet ve Gürhan Sivasspor’da 30 Ağustos 2006 Çarşamba Oyuncularımızdan Servet Çetin bonservisi ile Gürhan Gürsoy ise kiralık olarak Sivasspor’a transfer yapılmıştır. Her iki oyuncumuza da bundan sonra ki spor yaşantısında başarılar dileriz. Fenerbahçe Spor Kulübü [url]http://www.fenerbahce.org/index.asp[/url] |
Gürhan orta sahada sol ayağına hakim genç bir oyuncu. Adana'da çok küçük yaşta lig tecrübesi yaşamıştı. Çok yararlı olur bize. Ama Servet için aynı şeyleri söylemem mümkün değil. Almamız gereken son oyuncu Servet oılmalıydı. Hatırlarsanız Tolga için ilk alındığı gün de aynı şeyleri söylemiştim. Ve dediğim gibi Tolga gitti. Umarım Servet bize gelmez diyorum.
|
BU SON GÜNLERDE ADETA HAYAL GİBİ SEYLER GELİSİYOR SİVASSPOR İŞ İŞTEN GECMEDEN NOKTA TRANSFERLER YAPARAK BİZLERİ RAHATLATIYOR,SİVASIM ANTALYAYI YENEREK BİRAZ OLSUN RAHATLIYOR HAYDİ İNŞALLAH GECEN SENE GİBİ HARKES YİNE SİVASIMIZI KONUSACAK!!!
|
[B][I]Sivasspor Yönetim Kurulu, Fenerbahçeli Servet’in ardından bir diğer Fenerbahçe’li futbolcu Ümit Milli Gürol ve Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ali Eren’i de kadrosuna kattı[/I][/B]
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İşte bu.. Süper bir yetenek takımda forma rekabeti iyice kızıştı.... Fener de yeteri kadar şans bulamadı ama burada çok faydalı olacak...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
SERVETİN DENİZLİDEKİ VE FENERE GELDİĞİ GÜNLERDEKİ PERFORMASINI UNUTMAYALIM,BENCE KENDİNİ YENİDEN İSPATLAMASI ACISINDAN ANADOLUYA DÖNMESİ GEREKİYORDU.SİVAS GELİRSE SEVİNİRİM FB.DEKİ BASKIYLA BİZDEKİ BİR OLMAZ VE RAHAT OYNARSA DÜZELİR DİYORUM.
|
-->: SERVET ÇETİN ve NORDİN WOOTER SİVAS’TA
[QUOTE=koyu58]nordintamam geliyorda servetle ilgili fenerin sitelerinde hiçbişey yazmıyor ki ama alınırsa bir ihtimal iyi olur
adamın bacakları uzun koşamıyor bu yüzden çok gol yeriz ama nordin rivayetlere göre orta sahaya beyin olacak bir oyuncu hakkımızda hayırlısı[/QUOTE] Servet Bonservisi ile Gürhan kiralık olarak gelmiş. Kaynak Fenerbahçe resmi sitesi: fenerbahce.org. Senin görüşlerine katılıyorum bence Servet aradığımız adam değildi. Tolga gelirken de yazmıştım. Bizim hızlı oyunculara ihtiyacımız olduğunu. Ama ne yapalım. İnşallah tutar. |
-->: SERVET ÇETİN ve GÜRHAN GÜRSOY SİVAS’TA
Cok iyi transferler yönetime tesekkürler ,Fenerbahcede forma giymek kolay degil bizde ki sanslarini cok iyi degerlendireceklerdir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:48. |