SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   ALİ EREN BEŞERLER (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8069)

sivaslihakan 31.08.2006 13:40

-->: ALİ EREN BEŞERLER

ya arkadaslar hic birsey begenmiyorsunuz biz bu transferlerle bütcemizi astik öpünde basiniza koyun ne cok biliyorsunuz
yönetim elinden geleni yapiyor iste gördügünüz gibi
her futbolcudfa bize gelmiyor zaten
kimi getirecekler yani figoyumu getirsinler yerlilerde ankara ko0nya gibi takimlar dururken bizi tercih etmiyor

yasin_58 31.08.2006 13:45

[QUOTE=sivaslihakan]ya arkadaslar hic birsey begenmiyorsunuz biz bu transferlerle bütcemizi astik öpünde basiniza koyun ne cok biliyorsunuz
yönetim elinden geleni yapiyor iste gördügünüz gibi
her futbolcudfa bize gelmiyor zaten
kimi getirecekler yani figoyumu getirsinler yerlilerde ankara ko0nya gibi takimlar dururken bizi tercih etmiyor[/QUOTE]
gardaş bu ne sinir.. zaten bizde transferlere bişi demedik.... ama sana katılıyorum.. yönetim serveti alıyor beğenmiyorlar..ki servete avrupadan teklif geldi servet fb de 3 yıllık sözleşmesi var diye gitmedi.. sözleşmesi fesh edilince sivasa geldi wooterı alıyor beğenmiyorlar kimi alacaklar anlamadım kii..

altuntas58 31.08.2006 13:49

sabırlı olalım ali erenin tecrübesi yeter belki sivassporda eski havasını bulurda bizlerde iyi yerlerde oluruz inşallah

SİVASLIYİĞİDO 31.08.2006 14:21

HELAL OLSUN ADAM GİBİ TRANSFER YAPTILAR AMA KADROMUZ GENİİŞ OLDU MURAT YASİR FATİH GÖNDERİLSİN

PRoFeSSioNaL 31.08.2006 14:22

NE DESEM YALAN OLUR BEN BU OYUNCUYU TANIMIYORUM
İNŞALLAH BİZE KENDİNİ MAÇLARDA TANITACAK BİZDE İYİMİŞ DİCEZ
MAÇLARDA ÇOOK İŞ YAPAN KARLI ÇIKAR
ÇOOK İŞ YAPAN YÖNETİMİNDE GÖZÜNE GİRER
HERKEZE DESEM HAYRETTİN YERLİ KAYA HERKEZ BİLİR NEDEN ADAM ÇOK İŞ YAPIYO
BALİLİ DESEM HERKEZ BİLİR NEDEN ADAM Bİ MAÇTA 50 METRE TOP SÜRMÜŞTÜ BİDE BEŞİKTAŞA ATTIĞI TEK GOLLE ALDIK NE DİYELİM

k_erdi 31.08.2006 14:59

ali eren bu takımda oynarsa birdahaki sene alierenin kapasitesinin anca yeteceği ligde oynarız

talha58 31.08.2006 15:02

[QUOTE=k_erdi]ali eren bu takımda oynarsa birdahaki sene alierenin kapasitesinin anca yeteceği ligde oynarız[/QUOTE]
umarım öyle olmaz .. Ali Eren de inşallah her maç rakibe falan kafa atmaya kalkıp devamlı takımı eksik bırakmaz. Tolga Doğantez ilk geldiği gün bu forumda ne yazdıysam Ali Eren ve Servet için de geçerli. Ama Gürhan ve Gürol iyi transferler bizim için.

kadir10 31.08.2006 15:09

kısaca servet out ali in ali eren yaşıyla çok yardımcı olucaktır

spidey58 31.08.2006 15:19

Servet tamam çok iyi transfer de Ali Eren nerden çıktı anlamadım.Ben futbolu bile bıraktığını sanıyodum.Neyse tecrübesinden yararlanmak istediler heralde bekliyelim görelim işallah iyi olur.

spidey58 31.08.2006 15:33

[QUOTE=kadir10]kısaca servet out ali in ali eren yaşıyla çok yardımcı olucaktır[/QUOTE]
gardaş;herkes servete iyi diyo sen beğenmiyosun,ali erene kötü diyo sen beğeniyosun. Bu işte bi terslik var ya bu kadar adam bilmiyo futbolu ya da sen bilmiyosun!!! Servet türkiyenin en büyük takımlarından birinde oynuyo,Ali Eren yaşını başını almış, ortalıklardan kaybolmuş silinip gitmiş bi adam. Lütfen bu farkı dikkate al.Yaşla olmuyo bu iş.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:59.