SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   ULUÇ'UN GÖZÜNDEN KAÇMADI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8326)

Flavio 20.09.2006 00:35

-->: ULUÇ'UN GÖZÜNDEN KAÇMADI

Yazık ya inşallah cezası verebilir.3 puan alabilceğimiz bir maçtı zaten bu olay 1 Lugano 2 Balili'yi düşürmese belkide 3 puan alcaktık:(

Etem-Murat 20.09.2006 09:23

[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Eğer sen de böyle diyorsan günay gercekten demekki uluç haklı[/COLOR][/I][/B][QUOTE=karacaören34-58;153486][B]ASLINDA ÜMİT ÖZAT IN YAPTIĞINE HERKES GÖRDÜ AMA BÖYLE ÖNEMLİ BİR OLAYI KİMSE KONUŞMADI BİLE AMA HINCAL ULUÇA HELAL OLSUN ÇOK HARBİ KONUŞTU GERÇEKTEN DE ÖYLE [/B]AĞZINA SAĞLIK HINCAL.[/QUOTE]

Dağcı 20.09.2006 09:39

ULUÇ'UN GÖZÜNDEN KAÇMADI

Bal gibi kural hatası.

Tedavi gören bir futbolcu taç çizgisinden oyuna hakem'in işareti ile girebilir ancak. Hakem Ümit'e onay verse bile kale çizgisi sırasından oyuna dahil olamaz.

Bu olayı Sivasspor'dan birisi yapsaydı, şu anda tüm spor kamuoyunun gündemdeydik!!!

serhankaburcuk 20.09.2006 11:55

--->: ULUÇ'UN GÖZÜNDEN KAÇMADI

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Evet ben Hıncal ULUÇ un programını izledim Hakemin büyük bir yanılgıya düştüğünü söyledi ve Sezonun en büyük hakem hatası olduğundan bahsetti...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

GeCeVeMaVi58pRf 20.09.2006 14:14

[b]ben bu pozisyonu sadece mactan önce ümit özatı yerlere göklere sıgdıramayan içimizdeki fenerlılere bırakıyorum yorumunu söze gerek yok[/b]

talha58 20.09.2006 16:04

çoğu yorumlarda hakemin pozisyondan haberi olduğu ve Ümit'in sahaya hakemin işaretiyle girdiği belirtiliyor.

koyu58 20.09.2006 16:34

[QUOTE=hakandemirezen;153354]Sivasspor-Fenerbahçe maçında İsmet Arzuman büyük bir hataya imza attı. Sivaslı fubolcu kaleci Rüştü ile karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda aut çizgisi dışında tedavi gören Ümit Özat, birden içeri girerek bu futbolcu ile çarpıştı.

İsmet Arzuman hiçbir şey olmamış gibi oyunu devam ettirdi. Normal oyun kurallarına göre hakem düdük çalmadan ve oyun durmadan futbolcunun sahaya girmemesi gerekiyordu. Girmesi halinde ise duruma göre ya sarı ya da kırmızı kart görür. Ancak pazar günkü maçta öyle olmadı ve Özat neredeyse sağlık görevlilerini peşinden takarcasına sahaya daldı. İşte bu komedi bir kişi dışında birçoklarının gözünden kaçtı. Bu inanılmaz hatayı gören de Hıncal Uluç oldu.

NTV'de yayımlanan '90 Dakika' programında bu hatayı dile getiren Uluç, Arzuman'ın en az üç-dört maç dinlendirilmesi gerektiğini yazdı. Uluç "Ben hayatımda 60 yıllık meslek hayatımda böyle bir şey görmedim. Bu ne rezalet" sözleriyle değerlendirdi.[/QUOTE]

helal olsun olayı iyi sezmiş ayda yılda da olsa doğru konuşmasınıda biliyor:D :D :D

ahmetsogutlu 20.09.2006 19:32

BENDE DIYORUMKI EYYYYY KOSE YAZARLARI EYYY YORUMCULAR HINCAL ABINIZDEN BIRAZ DERS ALIN HIC BIRINIZ BU KONUYU DILE GETIMEDINIZ VEYA GETIRMEK ISTEMEDINIZ
HELAL OLSUN SANA HINCAL ABI

yigido_furkan 20.09.2006 22:22

ark. bunu sivaslı bi oyuncu yapsa acaba nolurdu büyük takımlar yapınca cezada az oluyo ama anadolu takımlarından biri yapınca cok agır cezalar veriliyo

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:54.