![]() |
--->: SİVASSPOR:3 - ALANYASPOR:0
Bizm gibi bir anadolu takımını gruplara kalması iyi oldu inşallah gruplardan çıkarız ve kupayı alırız ve Türkiyemizi Avrupa kupalarında temsil etme onurunu yaşarız
|
helal olsun sana yigidom. işte böyle hep böyle ol.
|
Grup maçlarına kalmak çok güzel oldu. İnşallah takım hem ligde hemde kupada bu performansını artırarak sürdürür.
|
[b]helal sana yiğidom insallah türkiye kupasında en az yarı final oynarız diye dusunuyorum hepsını tebrik ediyorum [/b]
|
-->: SİVASSPOR:3 - ALANYASPOR:0
gruplara kalmak cok güzel oldu inş. gruptanda cıkar ve gidebildigimiz yere kadar gideriz
|
tamam grzplara kalmamiz maddi acidan güzel olabilir ama acaba bu kadar yogun mac trafigini gücümüz kaldirabilecekmi
bence konsantramizi sadece lige versek daha iyi olurdu ama yinede tur atlamak güzel insaallah devamida gelir |
her ne olursa olsun gruplara kalmak önemliydi. takimin 4 tane kupa macini kaldiramamasi diye bir görüse katilmiyorum. öyle bir ihtimal varsa dahi aslar dinlendirilir, yedekler veya mac eksigi olanlar oynatilir. PAFla mac yapmaktansa 2-3 tane 1. lig takmiyla oynamak daha faydali bence.
|
[B][I][CENTER][COLOR="Red"]MAÇ BİZİM AÇIMIZDAN ÇOK ZEVKLİ GEÇTİ BU SEZON BELKİDE GÖRDÜĞÜM GÖRECEĞİM EN GÜZEL GOLLERİ İZLEDİM.SİVASSPOR KENDİNİ FAZLA ZORLAMADAN RAHAT BİR GALİBİYET ALDI SKOR DAHA DA ARTABİLİRDİ.BU MAÇTA YENİ TRANSFER WOOTERİ'DE İZLEME FIRSATI BULDUK BİR KAÇ GÜZEL HAREKETİ VARDI TAKIMA UYUMU İYİ İNŞALLAH DİREK 11 DE FORMA ŞANSI BULURSA TAKIMA İYİ KATKILAR SAĞLAR..[/COLOR][/CENTER][/I][/B]
|
Güzel oyun güzel sonuc.Insallah devami gelir.Türkiye kupasindan artik Uefaya gireriz :)
|
[COLOR="Blue"]Bu galibiyetle beraber Sivasspor'umuz yükseliş grafiği çizmeye başlar umarım,gruplara kalmamız hem prestij açısından hemde maddi getirisi bakımından önemli.
Farklı galibiyette takımın morel motivasyonu açısından çok iyi oldu,yeni transferimiz WOOTERİ'de ilk defa kırmızı beyaz forma içinde görmek ayrı bir mutluluk inşaallah ilerleyen zamanlarda takıma çok daha fazla katkısı olacaktır.[/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:51. |