![]() |
Gardas Buralardayim Chate Filan Giremiyorum...yeni Bir Topic Aciyom Ok Oraya Yazarsin
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
abi hepinize hayirli tezkereler ben daha cocugum askere gidemem
|
1980/2 acemi birliği amasya
usta birliği van |
[COLOR=DarkOliveGreen][SIZE=3][FONT=Garamond]Giresun İl Jandarma Komutanlığı Alucra İlçe Jandarma Komutanlığında Karargah Yazıcısı 1978 / 4 [/FONT] [/SIZE] [/COLOR]
|
Bende acemilik amasya.
usta birliği antalya poligon birliği idi. |
Askerlik Yapan Arkadaşlar
Gardaşlar Bende 72/1 Tertip Acemi Birliği Kütahya Hava Er Eğitim Tugayi Askeri Inzibat Bölüğü
Usta Birliği Istanbul Beşiktaş Yildizda Olan Merkez Komutanligi Sivil Koruma Taburu 2. Koruma Bölüğü Sivil Olarak Eski Jandarma Genaraline Yakin Koruma Olarak Vatani Görevimi Yaptim. Askerken Evim şişlide Idi O Kadar Uzaktiki Gidip Gelmek çok Zor Oluyordu Not: şu Anda Vatani Görevini Yapmakta Olan Başta Hemşerilerimizin Bu Kutsal Görevlerinde Başarilar Diler Hepsine Hayirli Teskereler Dilerim |
ben askerliği evde yapıom... 18 yıldan beri askerim hiç çarşı iznim yokk komutanım babam ne şans her askerlik yapana bi komutan baba lasım...
:grin: :grin: |
[QUOTE=KEREM_58_34]ben askerliği evde yapıom... 18 yıldan beri askerim hiç çarşı iznim yokk komutanım babam ne şans her askerlik yapana bi komutan baba lasım...
:grin: :grin:[/QUOTE] [b]SENİN ASKERLİK BİTMEZ KEREM:D SÜRÜNMEYE DEVAM:D[/b] |
önemli olan askerlik yapmak degıl o bilince sahıp olmak...
|
[QUOTE=KEREM_58_34]ben askerliği evde yapıom... 18 yıldan beri askerim hiç çarşı iznim yokk komutanım babam ne şans her askerlik yapana bi komutan baba lasım...
:grin: :grin:[/QUOTE] [b]Senin askerlik zor biter....Allah yardımcın olsun...[/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:22. |