![]() |
--->: PFDK CEZA YAĞDIRDI
federasyon en doğrusunu yapıyor ve dahada büyük yaptırımlar yapması gerekir. futbolumuzda küfür ve bu tarz olaylar ancak bu şekilde önlenebilir. Biliniyoki biz milletçe iyi güzel laftan anlamayız illaki bize yaptırım uygulanacak. Ben fedarasyonun bu uygulamasını destekliyorum
|
-->: PFDK CEZA YAĞDIRDI
Amma ceza vermişler he.Ama boş değildir yani öle tahmin ediyorum.
|
[COLOR="Blue"]hayret nasıl olduda bizi bu listeye almamışlar bir yanlışlık olması lazım:) :) :) :) [/COLOR]
|
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;155325][COLOR="Blue"]hayret nasıl olduda bizi bu listeye almamışlar bir yanlışlık olması lazım:) :) :) :) [/COLOR][/QUOTE]
[B]Nazar değmesin abi bir iki haftadır girmiyoruz bu listeye :)[/B] |
PFDK ceza yağdırdı!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yaptığı toplantıda, Trabzonspor Kulübü'ne 2 bin 500, Galatasaray Kulübü'ne de bin YTL para cezası verdi. PFDK, Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasında çıkan saha olayları nedeniyle Bordo-mavili kulübe 2 bin 500 YTL para cezası uyguladı. Kurul, yine aynı karşılaşmada takım kalecisinin müsabaka hakemi ile aynı renkte forma giymesi suretiyle talimatlara aykırı davranışta bulunulması sebebiyle Sarı-kırmızılı kulübe bin YTL para cezası verdi. Kurul ayrıca, Konyaspor'a, Fenerbahçe maçında stat içinde akreditasyonsuz kişilerin bulunması nedeniyle talimatlara aykırı davranışta bulunmaktan dolayı bin 500 YTL, stat içinde satışı yasak olan maddelerin satılması sebebiyle de talimatlara aykırı davranmaktan bin YTL olmak üzere toplam 2 bin 500 YTL para cezası verdi. PFDK'nın bugünkü toplantıda aldığı diğer kararlar şöyle: "20 Gün Hak Mahrumiyeti: Mehmet Ali Uçar (Küçükçekmecespor Akreditasyon Sorumlusu) 4 resmi müsabakadan men cezası: Suat Tekelioğlu (Maltepespor Antrenörü) 3 resmi müsabakadan men cezası: Erdoğan Özdoğan (Kayseri Erciyesspor kaleci Antrenörü), Mükerrem Kaya (Belediye Vanspor) 2 resmi müsabakadan men cezası: Nedim Köseoğlu (Çanakkale Dardanelspor), Gökşin Çelik (Bulancakspor), Abdullah Yılmaz (Şanlıurfaspor) 1 resmi müsabakadan men cezası: Bülent Ertuğrul (Denizlispor), Arif Berk (Aksarayspor) 5 bin YTL: Artvin Hopaspor 3 bin YTL: Göztepe, Eskişehirspor 2 bin 500 YTL: Nazilli Belediyesor, Tokatspor, Anadolu Üsküdar 1908 Spor 2 bin YTL: Fatih Karagümrük, Gölcükspor, Orhangazi Gençlerbirliği Bin YTL: Gaziantepspor 500 YTL: Elazığspor, Samsunspor. |
-->: PFDK CEZA YAĞDIRDI
HER ZAMANKİ YAPTIKLARI ŞEYLER NORMAL
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]futbol federasyonu ve pkdk'nın bulunduğu forumlara baktım ya verilen ceza haberleri yada bizim istanbul ile ortak düzenlediğimiz basın açıklaması konuları yer alıyor..haberler pek hayırlı değil.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
PFDK ceza yağdırdı!!!
[CENTER][img]http://www.gencturkhaber.com/images/150807.jpg[/img][/CENTER]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"]Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Sakaryaspor'a 5 bin YTL para cezası verdi.[/COLOR] [COLOR="Red"]Kurulun bugün yaptığı toplantıda, Sakaryaspor-Gençlerbirliği maçında çıkan saha olayları nedeniyle 2 bin YTL, stada biletsiz seyirci almak suretiyle kural ihlali yapıldığı gerekçesiyle 2 bin YTL, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle de 1 YTL olmak üzere Sakaryaspor'a toplam 5 bin YTL para cezası verildi. Kurul, Ankaraspor, Bursaspor ve Vestel Manisaspor'a da biner YTL para cezası uyguladı. Kurul ayrıca, Samsunspor Kulübü'ne 18 bin YTL, kulüp idarecileri Ercümend H.Coşkundere ve Ali İhsan Yeşilyurt'a 5'er bin YTL, Antrenör Cevdet Çapar'a ise 2 resmi müsabakadan men cezası verdi. [COLOR="Black"]PFDK'nın bugünkü toplantıda verdiği diğer kararlar ise şöyle: [/COLOR] 1 Ay Hak Mahrumiyeti ve 5 bin YTL para cezası: Erol Şenkardeş (Sakaryaspor idarecisi), Ayhan Karalar (GASKİSpor idarecisi) 20 Gün Hak Mahrumiyeti: Hasan Yalçıntaş (Ankara Demirspor idarecisi) 6 resmi müsabakadan men cezası: Suat Tekelioğlu (Maltepespor Antrenörü) 4 resmi müsabakadan men cezası: Özkan Şen (Artvin Hopasporlu futbolcu) 2 resmi müsabakadan men cezası: Omay Yılmazer (Fatih Karagümrükspor Kaleci Antrenörü), Mustafa Yılmaz (Yalovaspor Kulüp Doktoru) 15 bin YTL: GASKİSpor, Eyüpspor 3 bin YTL: Orduspor 2 bin 500 YTL: Küçükçekmecespor, Adıyamanspor Bin 500 YTL: İnegölspor Bin YTL: Alibeyköyspor[/COLOR] [/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;155325][COLOR="Blue"]hayret nasıl olduda bizi bu listeye almamışlar bir yanlışlık olması lazım:) :) :) :) [/COLOR][/QUOTE]
biz ne yapıyoruzkı ceza alalım...gerçi haklısın.bizde sahaya adam girdi sahayı kapattılar.trabzonda girdi seyircisiz verdiler...yanı ufak birşey olsa acımayacaklar |
BU CEZA KİME VERİLDİ???
[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]Futbol Federasyonu, Galatasaray maçında çıkan olaylardan dolayı Fenerbahçe'ye 3 maç seyircisiz oynama cezası verdi ve bu maçların sonuncusu Sivasspor'a denk geliyor.
Benim anlayamadığım konu Sivasspor, bir sezonda sadece 3 kez İstanbul'a geliyor ve bu sezon İstanbul'daki iki maçını oynadı sadece Fenerbahçe ile oynamamıştı, Fenerbahçe'nin aldığı bu ceza ile İstanbulda bulunan Sivasspor taraftarı da maçı stadtan değil ancak televizyondan izleyebilecek. Eğer bu karar kalkmassa, Sivasspor'u İstanbul'da yaşayan Yiğidolar bu sezon için bir daha izleme şansı bulamayabilirler ben bu ceza yerine maçların Süper Lig'de takımları olmayan takımların illerinde oynanmasından yanayım. Örneğin; Mardin, Şanlıurfa, Adana, İzmir gibi illerde oynanabilir. Ben bu kararın kalkacağını ve Fenerbahçe-Sivasspor karşılaşmasının seyircili oynanacağını umut ediyorum.[/B][/FONT][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:19. |