![]() |
--->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
[B]SELAM VE SAYGIYLA BAŞLIYORUM YAZIMA EVET GEÇEN SENE GÜZEL OLMUŞ BEN YOKTUM AMA BU SENE DAHA GÜZEL OLMALI . İŞLERİ OLANLARA LAFIMIZ YOK [COLOR="Red"]SİVASPOR. COM ÜYESİ [/COLOR]OLARAK ORDA İFTAR YEMEĞİNDE OLUCAM İNŞALLAH VE İMKANI OLAN HERKEZİ BEKLERİZ TANIŞMAK İÇİN [COLOR="DarkGreen"][B]
SAYGILARIMLA[/B][/COLOR] [COLOR="Navy"]ZARALIX1968++++++++RECEP YÜKSEL[/COLOR][/B] |
[B]İSTANBUL'DA İFTAR...!
[url]www.sivasspor.com[/url] ailesi olarak; Geçen sene düzenlediğimiz iftar programımızdan sonra bu yıl da düzenleyeceğimiz ve geleneksel hale gelen iftar programımıza tüm hemşehrilerimiz ve üyelerimiz davetlidir. Tarih..............: 18.10.2006 (çarşamba) Yer................: Park Restaurant Açık adres.......: Mecidiyeköy Kat Otoparkının en üst katı (Ali.S. Yen Stadının yanı) Ücret..............: 15 YTL [/B] |
[B]cok güzel bir organize
güzel ve keyifli gececeginden eminim imkani olan gitsin iyi eglenecekleri kesin :) bende bulunmak isterdim :rolleyes: ama malesef olamiyacagim önemlisi gönüller bir olsun :D resimler bekliyorummm[/B] |
[QUOTE=SivasLady;159030][B]cok güzel bir organize
güzel ve keyifli gececeginden eminim imkani olan gitsin iyi eglenecekleri kesin :) bende bulunmak isterdim :rolleyes: ama malesef olamiyacagim önemlisi gönüller bir olsun :D resimler bekliyorummm[/B][/QUOTE] abla bende bekliyorum valla gelmezsen darılırım |
-->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
Hazirlayanlar icin tesekkürler insallah katilim cok olur.Hayirlisi olsun
|
[B]Ya olacak is degil yaaaaaa ben 19.10.2006 tarihinde istanbula geliyordum
Sanki ne vardi birgün sonra yapsaydiniz bende katilsaydim araniza ama saglik olsun organize yapilmis insallah iyi bir organize olacagi kanaatindeyim sizlerede afiyetler olsun diyorum[/B] |
inşallah bende ordayım kısmet olursa gardaş
|
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"] H A Y I R L I İ F T A R L A R
A L L A H K A B U L E T S İ N . . .[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B] , |
allah kabul etsın sıvaslıları aynı sofrada toplanıyor ben gelmek ısterdım
|
--->: -->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
[QUOTE=argani_58;159104]allah kabul etsın sıvaslıları aynı sofrada toplanıyor ben gelmek ısterdım[/QUOTE]
[B]İstanbul'daysan buyur gel kardeşim tanışmış oluruz[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:23. |