![]() |
--->: YENI KAPTAN SERVET
büyük bir takımdan geldi diyemi gerçekleşti bu çalışma anlayamadım.hayırlı olsun diyorum.hakkı ise her zaman gönlümüzde yaşayan kaptan olacak.
|
-->: YENI KAPTAN SERVET
En azından kaptan kırmızı kart gördü diye eleştiri yapmayacağım artık.
Sonuçta önemli olan klubümüzün başarısı olduğundan bu tarz manevi makamların mühim olmadığı , önemli olanın görevin layıkı ile ifa edilmesi gerektiği kanaatindeyim. Dün Hakkı idi , bugün Servet , yarın Ahmet öbürgün Mehmet olacak. |
Serveti Tebrik ediyorum cok kisa zaman olmasina ragmen cok uyumlu oldugunun göstergesidir bu diger arkadaslarida onu tavsiye etdiklerine göre güzel ve domokratik bir secim olmus ve onada yakisir kendisini takdir deyorum vede ayni zamanda Sivasi,mizin Milli bir Futbolcusudur . Fakat sunuda belirtmek istiyorum Hakki,da bu güne kadar kaptanligi Cok güzel Tasidi onuda burda unutmamak Lazim onuda ayrica Tebrik ediyorum iki kaptanida alkisliyorum vetakima siki sikiya ikisininde Destegi lazim yapacaklarinada inaniyorum
|
YENI KAPTAN SERVET
[B][COLOR="DarkSlateBlue"]Hakkı'nın isteyerek kaptanlığı bıraktığını düşünmüyorum. Servet iyi bir insan, mücadeleci bir futbolcu ama teamüllere aykırı bir durum söz konusu.
Ne diyelim; hayırlı olsun...[/COLOR][/B] |
HAYIRLI OLSUN YAKISIR
YÖNETIM DOGRUSUNU YAPMIS SERVET HAKKIDAN DAHA POPÜLER HAKKIDA DOGRUSUBU YAPMIS ZATEN SON ZAMANLARDA HAKKI BAYAGA YIPRANMISTI BEYPINARLI |
Servetin bu işi kaldırabileceğinden şüpheliyim oda genç ve sivasa yeni katıldı. Kaptanlık kolay değil sorumluluk ister tecrübe ister inşallah servet beni mahcup eder.
|
servetin kaptanlığını tebrik eiyorum.kaptanın kim olduğu önemli değil tayfaların gayretleri daha önemli.bizim için sivasspor formasını sırtına giyen herkes kaptanlığa layıktır.inşallah takımız bundan sonra daha başarılı olur
|
cok isabetli bir kararr hakki ya da sagol
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bence Servet kaptanlığın verilmesinde sakınca yok fakat etik açıdan eğerki kaptanlık Hakkı'dan alınıp birisine verilecekse bu kişi Hayrettin veya Gökhan Bozkaya olmalıdır...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
Takıma hakimiyeti, hırsı ve başarısıyla Servet in Sivasspor kaptanlığını hakettiğini düşünüyorum.
Hayırlı olsun. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:51. |