SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   YENI KAPTAN SERVET (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8685)

son58 17.10.2006 16:32

--->: YENI KAPTAN SERVET

büyük bir takımdan geldi diyemi gerçekleşti bu çalışma anlayamadım.hayırlı olsun diyorum.hakkı ise her zaman gönlümüzde yaşayan kaptan olacak.

sivaslıavukat 17.10.2006 17:04

-->: YENI KAPTAN SERVET

En azından kaptan kırmızı kart gördü diye eleştiri yapmayacağım artık.

Sonuçta önemli olan klubümüzün başarısı olduğundan bu tarz manevi makamların mühim olmadığı , önemli olanın görevin layıkı ile ifa edilmesi gerektiği kanaatindeyim. Dün Hakkı idi , bugün Servet , yarın Ahmet öbürgün Mehmet olacak.

Ensar 17.10.2006 17:05

Serveti Tebrik ediyorum cok kisa zaman olmasina ragmen cok uyumlu oldugunun göstergesidir bu diger arkadaslarida onu tavsiye etdiklerine göre güzel ve domokratik bir secim olmus ve onada yakisir kendisini takdir deyorum vede ayni zamanda Sivasi,mizin Milli bir Futbolcusudur . Fakat sunuda belirtmek istiyorum Hakki,da bu güne kadar kaptanligi Cok güzel Tasidi onuda burda unutmamak Lazim onuda ayrica Tebrik ediyorum iki kaptanida alkisliyorum vetakima siki sikiya ikisininde Destegi lazim yapacaklarinada inaniyorum

Dağcı 17.10.2006 17:25

YENI KAPTAN SERVET

[B][COLOR="DarkSlateBlue"]Hakkı'nın isteyerek kaptanlığı bıraktığını düşünmüyorum. Servet iyi bir insan, mücadeleci bir futbolcu ama teamüllere aykırı bir durum söz konusu.

Ne diyelim; hayırlı olsun...[/COLOR][/B]

abdullah58 17.10.2006 18:09

HAYIRLI OLSUN YAKISIR
YÖNETIM DOGRUSUNU YAPMIS
SERVET HAKKIDAN DAHA POPÜLER
HAKKIDA DOGRUSUBU YAPMIS
ZATEN SON ZAMANLARDA HAKKI BAYAGA YIPRANMISTI
BEYPINARLI

yerliturkuaz 17.10.2006 18:21

Servetin bu işi kaldırabileceğinden şüpheliyim oda genç ve sivasa yeni katıldı. Kaptanlık kolay değil sorumluluk ister tecrübe ister inşallah servet beni mahcup eder.

ekolmek 17.10.2006 18:24

servetin kaptanlığını tebrik eiyorum.kaptanın kim olduğu önemli değil tayfaların gayretleri daha önemli.bizim için sivasspor formasını sırtına giyen herkes kaptanlığa layıktır.inşallah takımız bundan sonra daha başarılı olur

HALIL 17.10.2006 19:59

cok isabetli bir kararr hakki ya da sagol

serhankaburcuk 17.10.2006 20:07

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bence Servet kaptanlığın verilmesinde sakınca yok fakat etik açıdan eğerki kaptanlık Hakkı'dan alınıp birisine verilecekse bu kişi Hayrettin veya Gökhan Bozkaya olmalıdır...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

CÜSSKB-Aynur 17.10.2006 21:06

Takıma hakimiyeti, hırsı ve başarısıyla Servet in Sivasspor kaptanlığını hakettiğini düşünüyorum.
Hayırlı olsun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:51.