![]() |
--->: VESTEL´E YİĞİDO DARBESİ
[B]Yğmur camur demeden gelen taraftarlara tesekkürler..
İlk yarıda etkisiz futbol vardı ancak ikinci yarıda 11 aslan sahadaydı... Resmen vestele sahayı dar ettiler, sanssız sekilde yedigimiz 2. golde bizi yıldırmadı... Balili ve wooter harikaydıııııı genis özeti daha sonra :D[/B] |
-->: VESTEL´E YİĞİDO DARBESİ
HELAL SİVASSPORUMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
SEZON BAŞINDAN BERRİ BU FUTBOLU OYNASAYDIK VESTEL MANİSA SPOR DEGİL LİDER SİVASSPOR OLURDU HELAL OLSUN SİZE BE YAGMURUN ALTINDA DEGDI BAYRAM HEDİYESİ VERDİLER BİZE
|
Sevgili hemsehrilerim. Çifte bayraminiz mubarek olsun. Hepinizi (takimi ve taraftari) gözlerinizden öpüyorum. Gurbette bizi mutlu ettiniz, Allah ta sizi etsin. Selam ve sevgiler.
|
vallaha bizden cok fenerbahce seviniyorrr adamlar sevincten dort kose ama korkmayin sivas uefa gidecektir
|
ALLAHIMA COK SUKURRRRRRRRRRRRRRRR ANLIMIZIN AKIYLA HAKKMIZI ALDIKKKK YASASIN SIVAS SPOR
|
helal olsun size basarılarınızın devamı gelir insallah
|
Lideri yenmiş olmamız memleketimizin adının medyada sık duyulması açısından oldukça önemli.Bu itibarla bu galibiyetin şimdiye kadar alınan en değerli puan olduğunu düşünüyorum.
|
[QUOTE=yigido_halil_58;160772]vallaha bizden cok fenerbahce seviniyorrr adamlar sevincten dort kose ama korkmayin sivas uefa gidecektir[/QUOTE]
Helal olsun SİVAS'ıma benim içimden geçti. SivaS'ım bu televizyoncuları yener dedim. Fener'im de pastırmacıları gel keyfim gel...Bu hafta çok güzel olacak. Bu inançla UEFA'ya gideriz yeterki inanalım. |
Bir Sivaslı olarak gurur duydum helel çocuklar.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:18. |