![]() |
HARİKASIN WOOTER..!
Wooteri ben eskindende takip ediyordum ajaxta harikalar yaratıyordu sivasspor bu futbolcuyu nasıl aldı şaşırdım ama bravo demek lazım o kalitede bi futbolcu 4 büyüklerde bile yok
|
--->: HARİKASIN WOOTER..!
[B][COLOR="Blue"]Zamanla, takım arkadaşlarıyla
daha uyumlu bir şekilde, daha da verimli olacağına inanıyorum. . . .[/COLOR][/B] |
arkadaslar Wooter bircok arupa takimlarinda oynadi ve ajax in o dünyaca ünlü altyapisindan cikan bir futbolcu.sivasimiza bu futbolcuyu transfer eden yönetime tsk ederiz.ama yinede transfer döneminde 2-3 futbolcu sart diye düsünüyorum cünkü sivasspor ligde orta siralara oynamak icin degil kupalar icin oynamali.
her zaman her yerde e büyük SIVAS |
iyi bir yabanci transferi...gayet etkili bir oyuncu...
|
HARİKASIN WOOTER..!
[B][COLOR="Red"]Sivassporun son dönemde transferini yaptığı en iyi futbolcu. Nazar değmez inşaallah.
Vestel maçında Anderson ve Balili'ye yaptığı asistler ve attığı gol klasını gösteriyor. [/COLOR][/B] |
Şimdi Nordin Wooter sivas'a tranfer olduğunda yine bu sitede yazmış olduğum WOOTER yazılarımda bu futbolcu ile ilgili görüş ve düşüncelerimi okuyan hemşerilerimle paylaşmıştım..Dediklerimin çıkması beni fazlasıyla mutlu ediyor.. Ama şunu da hemen belirteyim izlediğiniz WOOTER % 40 kapasiteyle oynuyor.. Fazla kilolarını atar ve antrenman eksikliğinide kapatırsa çok daha faydalı olacaktır.. Tüm yiğigoların ve hemşehrilerimin Ramazan Bayramını tebrik eder selamlarımı sunarım...
|
-->: HARİKASIN WOOTER..!
daha da iyi oynaya bilir ve futbolu sivasta birakir benceee
|
Bence de muhammed gittikten sonra o bölgeye gelen en iyi adamki ondan çok daha üstün ve deneyimli bi oyuncu wooter.Üç büyükler dahil diğer hiç bi anadolu takımının, büyük avrupa ülkelerinden oyuncu alamadıklarını düşünürsek hollanda gibi bir futbol ülkesinden bu oyuncuyu getiren yöneticilerden allah razı olsun.
|
[QUOTE=muRTix1;161915] o kalitede bi futbolcu 4 büyüklerde bile yok[/QUOTE]
yattarayı saymazsak tabii :) ... ben anlıyom topçu milletinden yaw ilk ayağına top aldığında demiştim bu adam manyak topçu diye.. inşallah wooter şov artarak devam eder... |
WOOTER SİVASSPOR'A FAYDALI OLUR...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:46. |