![]() |
--->: YASİR
hata yapmak sorun değil herkes yapar.ancak hakkı özellıkle kaptanlık alındıktan sonra tamamen değişti.sırf atılmak için tekme atıyor takıma zarar veriyor.geçmişte yaptıklarını bılıyoruz ancak böyle devam ederse kimse geçmişi görmeyecek hale gelir
|
Yasir ve Hakkı artık sizde kendinize bu kadar laf ettirmeyin bırakın bu takımı, sizde kurtulun bizde...
|
-->: YASİR
EVET ARKADASLARIMA KATILIYORUM HIC BIR FAYDASI OLMAYAN FUTBOLCU GITSIN ODA YUSUF GIBI ALANYASPORA VEYADA MAHMUT GIBI TOKATA VEYADA KALECİMİZ VEDAT GIBI MARDINE ODA OLMADI BURSASPORA
|
bu maçta yasir iyide inş. her hafta böyle olur
|
yasır sahanın ıcınde saklambac oynuyo.yemın edıyorum ertugrul ve hakan bayraktar ortasahada muhtesem ıkılı olurlar...
yasırcım sende artık devre arası gıt bonservısını bız taraftarlar olarak neyse toplar yardımcı oluyruz sen yeterki git yahuuu |
yasir hiçde iyi bir futbolcu değil.adam 1.lig değil 2.lig futbolcusuda değildi.ben 2.ligdede bu adamı hiç beğenmiyordum.
sivasa layık olmayan 2 futbolcu: 1-yasir 2-mehmet yıldız |
--->: -->: YASİR
[QUOTE=Nilay;163674]Sayfayı açmışsında,
Yasir in hangi başarısını yazacağız??:mad:[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]evet abla çok haklısın ben şahsen yasir hakkında görüş belirtmek istemiyorum.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
beşiktaş maçında beyendim iyi koştu yedek olması işe yaradı galiba inşallah iyiye dogru gider o da bizim oyuncumuz..
|
[B][I]Dinlediğim kadarıyla Yasir bu maçta olağanüstü bir performans sergiledi,bu hırs ve başarısının daim olmasını diliyorum!!![/I][/B]
|
Doğum Tarihi : 10.10.1981
Doğum Yeri : Konya Uyruğu : (Türkiye) Pozisyon : Ortasaha __________________ basarilar diliyoruz sayin yasir e ...Saygilarim ile |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:22. |