![]() |
-->: SİVAS:1 TRABZON:0
Bu macta farkli biebilirdi.Bir tane golumüz verilmedi, ofsayt felan yoktu.Andersonun kacirdigi 100%lük pozisyon ama önemli degil önemli olan 3 puan
|
--->: SİVAS:1 TRABZON:0
SIRADAKİ GELSİİİİNNNN!!!!BÜYÜK MÜYÜK KALMICAK LİGTE...ÜLKER DE GÖRSÜN HATASINI...O PARA VERMESEDE BİZ BÜYÜĞÜZ BU BELLİ...
|
takım son maçlara göre iyi oynamasa da galip geldiğimiz için mutluyuz. öncelikle futbolculara sonra da taraftara çok teşekkür ediyorum. stadda en ufak bir boşluk dahi gözüme çarpmadı. Hep destek tam destek...
|
maç güzeldi akıllı oynasaydık üçüde dördüde atardık
|
helal olsun sivasım.
dört büyüklerin kabusu= S İ V A S S P O R |
Tüm sivasspor camiasina hayirli ugurlu olur Insallah bu galibiyet. Cok mutluyum, bütün futbolculari kutlarim. Maci radyodan dinledim, gercekten nefes kesen bir macti. Insallah basarilarinin devami gelir.
|
Nedir Bu Trabzonun Bizden Çektiği ?
Trabzonsporla yaptığımız maçlarda büyük bir başarımız var. Henüz bizden 3 puan alma gibi bir lüksleri yok. Umarız hiç olmaz :) Bugüne kadar oynanan karşılaşmalarda Sivasspor Trabzon'u 2 kez devirdi (2-1 ve 1-0) lık skorlarla diğer maçta ise eşitliği iki taraf da bozamadı.
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]DÖRT BÜYÜK KALMADI
BIRTEK BÜYÜK VAR O DA SIVASSPOR[/FONT][/B]:) |
SİVAS HAKLI BİR GALİBİYET ALDI
SİVAS TRABZONU YENEREK HAKLI BİR GALİBİYET ALDI.SİVAS IMIZ ARTIK ÇIKIŞA GEÇTİ VE KİMSE DURDURAMAZ.BÜLENT UYGUN U DA BAŞARISINDAN DOLAYI KUTLUYORUM.İNŞALLAH DİĞER MAÇLARDADA YENİP ÜST SIRALARA ÇIKARIZ.
EN BÜYÜK SİVASSPOR |
[FONT="Comic Sans MS"][B]DÖRT BÜYÜKLERDE KIM??
YENEMEZLER BIZI CIMBOMU PERISAN EDECEGIZ SIVASSPOR 1-0 TRABZONSPOR........... NE DEYEK BUNA SIVAS DEVLERI YIKMAYI SEVIYOR TRABZONI SALLADIK BALILI BIZE KAN VERIYOR BU YIL BÜLENT UYGUNUDA KUTLUYORUM ! COK BÜYÜK BASARI ELDE ETTI !!! INSALLAH CIMBOMU YENERIZ HAYIRLI OLSUN 3 PUAN SIVASIMIZA!!!!! [/B][/FONT]:D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:20. |