SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9162)

TracyMcGrady58 21.11.2006 15:15

-->: SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.

Dr.Ümit Cetinkaya desteginden dolayi tesekkür ediyorum.Kendisi sivasli olmadigi halde yinede destekliyor sivas ve sivassporumuzu, bu öbür is adamlari icin örnek olmalidir mutlaka.Artik diger is ADAMLARI UYANSINLAR

ademgoze 21.11.2006 15:18

HELAL SİVAS TURA SİVASLI ARKADAŞLARLA MAÇ İZLİYCAZ HE ÇOK SEVİNDİM UMARIM BU SEFER TRÜBÜN DOLAR

CEVIK 21.11.2006 16:08

--->: SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.

desteğinden dolayı degerli seyehat acantamızı kutluyorum

benim de bir önerim var tüm sivaslılara o halde sivas /istanbul ve diğer illere

yolculukda bu firmayı tercih edeliim olmazmı arkadaşlar bu reklam veya rant degildir birileri böyle anlasada bu bir adam gibi dayanışmadır sivasturu saygıyla selamlıyırum en azından sivasdaki özlediğimiz ve işini iyi biilen taraftarları getiriyor onlar varsamaclarda heyacan ve destek var unutulmamalı bu macların
orkstıra şefi (serhan kaburcuk ) ve arkadaşları biz bu şefi cook seviyoruz

1967_Dernek_Ayhan 21.11.2006 16:08

[B]bende bir [COLOR="Red"]1967 genç taraftarlar derneği[/COLOR] üyesi olarak [COLOR="RoyalBlue"]sivas tur[/COLOR] a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum....

başarılarıın devamını diliyorum....[/B]

serhankaburcuk 21.11.2006 16:09

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İlk önce bu büyük jest için [COLOR="Red"]SİVAS TUR [/COLOR]firmasına teşekkür ediyoruz...Ama bu aracın sağlanmasında bizzat bizimle ilgilenen yetkililerden [COLOR="Red"]Tarkan GÜZEL [/COLOR]abimizede ayrıca teşekkür ederim..

Dün akşam [COLOR="Red"]SİVAS TUR [/COLOR]sahibi Dr. [COLOR="Red"]Ümit ÇETİNKAYA [/COLOR]beyle bizzat görüştüm.Kendisi şeker gibi bir insan ve tam bir Sivaslı dostu ....Kendisi aslen Zonguldak ilinin Ereğli ilçesinden olmasına rağmen Sivası ve Sivassporu çok seviyor...Bundan öncede Sivasspora yaptıkları ortada...Ayrıca [COLOR="Red"]Dr.Ümit Çetinkaya [/COLOR]beyin Sivasta eğitim için yaptığı katkılarıda unutmamak lazım...

Bundan sonrada [COLOR="Red"]Dr. Ümit ÇETİNKAYA [/COLOR]beyden Sivasspor için ve büyük taraftarı için desteklerini esirgemeyeceğini umuyoruz...

Kendisine tekrardan saygılarımı gönderiyorum...Bu davranışın diğer İşadamlarımızda örnek teşkil etmesini temenni ediyorum....

[COLOR="Red"]Serhan KABURCUK
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği 2.Başkanı[/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/B]

yigidomustafa58 21.11.2006 16:44

Allah razı olsun Sivas Tur dan

1967_Dernek_Murat 21.11.2006 18:14

[QUOTE=serhankaburcuk;168389][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İlk önce bu büyük jest için [COLOR="Red"]SİVAS TUR [/COLOR]firmasına teşekkür ediyoruz...Ama bu aracın sağlanmasında bizzat bizimle ilgilenen yetkililerden [COLOR="Red"]Tarkan GÜZEL [/COLOR]abimizede ayrıca teşekkür ederim..

Dün akşam [COLOR="Red"]SİVAS TUR [/COLOR]sahibi Dr. [COLOR="Red"]Ümit ÇETİNKAYA [/COLOR]beyle bizzat görüştüm.Kendisi şeker gibi bir insan ve tam bir Sivaslı dostu ....Kendisi aslen Zonguldak ilinin Ereğli ilçesinden olmasına rağmen Sivası ve Sivassporu çok seviyor...Bundan öncede Sivasspora yaptıkları ortada...Ayrıca [COLOR="Red"]Dr.Ümit Çetinkaya [/COLOR]beyin Sivasta eğitim için yaptığı katkılarıda unutmamak lazım...

Bundan sonrada [COLOR="Red"]Dr. Ümit ÇETİNKAYA [/COLOR]beyden Sivasspor için ve büyük taraftarı için desteklerini esirgemeyeceğini umuyoruz...

Kendisine tekrardan saygılarımı gönderiyorum...Bu davranışın diğer İşadamlarımızda örnek teşkil etmesini temenni ediyorum....

[COLOR="Red"]Serhan KABURCUK
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği 2.Başkanı[/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

sivas tur'a cok teşekkür ederim.

1967_CLUB_ÖZGÜR 21.11.2006 18:18

[QUOTE=sadecesivas!;168359]
Yıllardır Sivassporumuzun Otobus Sponsoru Olan Öz Sivas Huzuruda Unutmayalım...

İki Firmayada Teşekkurler İşleri Kazançları Bol Olsun[/QUOTE]

[CENTER][FONT="Comic Sans MS"]
SİVAS TUR DA TARAFTARLARIMIZIN SPONSORU OLACAK İNŞALLAH......

TEKRAR SONSUZ TEŞEKKÜRLER.....

[COLOR="Red"]SİVAS TUR [/COLOR][/FONT][/CENTER]

HALIL 21.11.2006 19:09

sivasli ve sivastaki isadamlarii sivasspora daha cok yardimci olmasiii gerek

fatih_5834 21.11.2006 19:18

[COLOR="Blue"][FONT="Fixedsys"]GERCEKTEN COK GUZEL BI JEST YAPMISLAR..TUM YETKILILERINE TSK...[/FONT][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:14.