SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BALİLİ VE PETKOVİÇ KALIYOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9379)

Flavio 08.12.2006 23:25

-->: BALİLİ VE PETKOVİÇ KALIYOR

Süper bi haber.Uzun süredir beklediğimiz olay gerçekleşti.Hayırlı olsun.

orhan058 09.12.2006 10:31

--->: BALİLİ VE PETKOVİÇ KALIYOR

Balili gibi hızlı profosyonel,Petkoviç gibi iyi bir kalecinin Sivassporda tutulması çok iyi olmuş.Ben buradan sayın başkanımız MECNUN ODYAKMAZ'ı kutluyorum.Çok güzel bir iş yapmış.

Arif Coşkun 09.12.2006 11:39

İkiside bizim vazgeçilmez oyuncularımız.Kalmaları bizileri çok mutlu etti.

AYDIN1985 09.12.2006 13:55

Sivasspor icin hayirli ugurlu olsun. Insallah basarilarinin devami gelir.

abdurrahim_58 09.12.2006 19:49

Bu haber iyi oldu ya. Balili zaten tartısamayacak kadar iyi bir oyuncu oldugunu her maçta gösteriyor. Sivasspor'a tekrar imza atmasının faydasını ilerde cok iyi görecek. Petkoviç ise bazı maclarda amatörce hareketler yapıp takımını zorlu maclarda yalnız bırakmıs olsa bile ligimizin en kaliteli kalecilerinden biridir. Petkoviç'de takımda kalmasının faydasını ilerde görecektir.

1967_CLUB_10UR 09.12.2006 20:54

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"]servetinde kalacağı belli olsa iyi olur..bir belirsizlik var ortada.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

FurkaN 09.12.2006 20:59

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İyi bir haber iki as futbolcunun kalması önemli Servet konusuda netlik kazanırsa iyi olacak...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

sivasli_boy 09.12.2006 21:02

İNSALLAH BULENT HOCA WOOTER GİBİ Bİ YİLDİZ DAHA BULUR GELİR...

yigido_bekir 11.12.2006 08:26

kALSINLAR YABI YA GİTMESİNLER..

by lord karayel 11.12.2006 09:46

Bir binayı ayakta tutan kolonlar(direklerdir) yani benim görüşüm ...pini fekix balili ... ooo taşıyıcı kolonlardan bir tanesi ama kolon yıkıldımı bina göçer maalesef elbette s.spor bir bir zincirin halkaları ama -pini- çok özel fırsatçı-hızlı-ve bir oo kadarda acımasız eline düşme yeter ama sivasında yiğidonunda bel kemiği --belki tanju-belki şeytan- bana göre bence onun yerini dolduracak şu an futbolcu göremiyorum bazen istemeden gerek siteden guerek normal hayattan israiilli diye sivaslı dostumuz bile kınamış oysa bence PİNİ FELİX BALİLİ-canla başla hırsla azimle bu üç futbolcuda bulunması guereken her şey onda fazlasıyla mevcut bence ooooo bir 58-YİĞİDOO-SİVASLI ama maalesef biz insanlar elimizdeki değerleri kaybettikten sonra anlarız başka SİVAS yok

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:55.