![]() |
hayirr hassannn kabzeee ankaraspor yolcusuuuuuu arkadaslarrrr
wedersonn ilee takasss edileceklermisss malesefffff...................................... |
-->: HASAN KABZE AYRILIYOR
keske bize gelse ama sanmıyorum büyük takımlardan birine gider
|
--->: HASAN KABZE AYRILIYOR
[QUOTE=1967_CLUB_10UR;175821][B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]GEÇEN SENEDE ÇOK HABERLER VARDI ORTADA İMZAYI ATMADAN İNANMAK PEK MÜMKÜN DEĞİL.HA BİRDE SİVASLIYIM DEMEKLE OLMUYOR GELECEKLER Mİ BAKALIM.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B]onur gardaş sana yüzde birmilyon katılıyorum[/B] |
Galatasaray bırakmaz. Bu habere inanmam. Galatasaray'ı şampiyon yapan adam. Fransa'dan da teklifler vardı. Bırakmadılar. En fazla kiralık gidebilir 6 aylık. Zaten Galatasaraylı. Galatasaray göndermek istese bile taraftar tepkisinden gönderemez. Geçenlerde Trabzonlu Szymkowyak ile takası haberine forumlarda Gs taraftarları baya tepkiliydi. Kabze'yi bırakmazlar.
|
[B][COLOR="Blue"]hayırlı uğurlu olsun bakalım
galatasaraydan ayrılıyor sivassporun bir el uzatması iyi olur inşallah sivassporumuza gelirde güzel gollere sivassporda devam etse[/COLOR][/B] |
inşallah gelir ama biraz zor gibi
|
Bir kez daha söylüyorum Hasan Kabze'yi bırakmazlar. Gidecek olursa Avrupa'ya gider. Zaten Dardanel gibi ikinci lig takımına iyi para vermişlerdi alırken.
|
[COLOR="Sienna"][B]HASAN KABZE, MUHTEŞEM BİR FORVET, OYNADIĞI MAÇLARDA ATTIĞI GOLLERLE GALATASARAY'I BİRÇOK MAÇDA KURTARDI, SİVASSPOR'A GELMESİ MUHTEŞEM OLUR, KENDİSİ DE SİVASLI BİR FEDAKARLIK YAPIP İNŞALLAH SİVASSPOR'A GELİR...[/B][/COLOR]
[COLOR="Navy"][B]IRKÇILIĞA HAYIR...[/B][/COLOR] |
-->: HASAN KABZE AYRILIYOR
umarım gelır sıvasspora gercekten ıyı bı oyuncu kardesımız
|
galatasarayi sampiyon yapan futbolcu hasan kabzedir. Ama onu istemiyorlarsa, sivasspora gelsin.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:54. |