SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SERVET "İYİKİ GELMİŞİM" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9621)

mehmetçakar58 30.12.2006 00:41

--->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

servet abi inşallah en az 2-3 yıl sivassporda kalırsın.

orhan058 30.12.2006 08:54

leblebi82´isimli üyeden Alıntı
bir ilginç nokta da Servet'in bu sezonu Sivas'ta tamamlayacağımı düşünüyorum demesi. Hergün yeni teklif var diye okuduğumuz haberler mi gerçek değil, teklifler mi gerçek değil.

GuNaY 30.12.2006 09:31

[B]Bencede iyiki gelmiş, defansımızı kısa sürede toparladı,
Açıklamaları tam bir profesyonelce, umarım takımda kalır, ama henüz genc olduğu için önünüde kapamamak gerekir...[/B]

Bilmiyorum5 30.12.2006 09:34

SERVETIN IYI FUTBOLCU OLDUGUNU BILIYORDUM AMA BU KADAR KARAKTERLI VE KALITELI BIR INSAN OLDUĞUNU BILMIYORDUM HELAL OLSUN SANA SERVET SEN SIVASTA DOGMAMIS OLSANDA BENIM GOZUMDE SIVASLISIN HANGI TAKIMA GIDERSEN GIT SENI HERZAMAN DESTEKLIYCEM HELAL OLSUN SENIN GIBI INSANA

1967_CLUB_BOZ 30.12.2006 11:14

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]bizde mutlu olacağını sölemiştim değilmi servetin yeri sivasspor dur bunu unutmayın[/COLOR][/FONT][/B]

FurkaN 30.12.2006 11:17

-->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gelen iyiki gelmişim der Sivas'ta kalan da kaçmanın yollarını arar...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

1967_CLUB_BOZ 30.12.2006 11:19

--->: -->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]yok furkan bu sefer öyle olmayacak bence sivassporda kalmanın mutluluğunu her zaman bizimle yaşayacak[/COLOR][/FONT][/B][QUOTE=musab58;177810][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gelen iyiki gelmişim der Sivas'ta kalan da kaçmanın yollarını arar...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

talha58 30.12.2006 11:51

--->: -->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

[QUOTE=musab58;177810][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gelen iyiki gelmişim der Sivas'ta kalan da kaçmanın yollarını arar...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

Ben röportajdaki iki konuya takıldım. Birincisi Sivas'ta jeepe binmek niçin ayıp sayılacakmış. İkincisi Servet'in benden habersiz anlaşılmıştı demesi. Bunu zaten Servet bize geldiğinde ilk gün Ntv'ye çıktığında da sezmiştim. Yani kalıcı olmayacağını orda da ima etmişti.

PRoFeSSioNaL 30.12.2006 11:53

[B][COLOR="DarkSlateBlue"]servet bizde kalsın tabi
....................
daha iyi olur onun içinn [/COLOR][/B]

talha58 30.12.2006 13:18

[COLOR="DarkSlateGray"]Röportaj galiba FourFourTwo dergisinde yer almış. Önemli bir bölümü de şöyle:

[B]FENERBAHÇE BENİ ÜZDÜ”
Sivas’a gitmem söz konusu olduğunda Fenerbahçe camiasından bana hiçbir şey söylenmemişti. ‘Seni kiralık ya da bonservisinle göndermek istiyoruz ya da sen kendine bir takım buldun mu, gitmek ister misin?’ diye hiçbir soru gelmemişti. Zaman zaman da ben gidip soruyordum, bir problem varsa ben gideyim, oynamak benim açımdan en mantıklı olanı diyordum. Onlar da seni hiçbir zaman göndermeyiz demişlerdi. Transfer sezonunun kapanmasına iki gün kala bir gecede şekillendi benim transferim. Beni üzen olay bu oldu. Ama her şey böyle nasipmiş.
Şahsen nasibe ve kısmete çok inanan bir insanım. Benim için hayırlısı buymuş diyerek kendimi hiç üzmedim. Benim amacım zaten futbol oynamaktı. Parayı düşünmüş olsaydım, Fenerbahçe’de kalır, oynamasam bile Sivasspor’da kazandığımdan daha fazla parayı alırdım. Futbol oynamak için, yaşım da genç olduğu için, hedefim de futbol oynamak olduğu için ben parayı tercih etmedim. Zor olanı başarmak benim açımdan daha iyi olacak inşallah.
[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:24.