![]() |
--->: Sivasın Uydudan Görüntüsü.!En Net Fotoğraf..!!
[QUOTE=leblebi82;179471]resimli anlatım işini görmedi mi?[/QUOTE]
[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]Kardeş sağolasın, Resimli anlatım çok güzel, Ama şu an biraz işim var, Çok güzel bir çalışma olmuş...[/B][/FONT][/COLOR] |
[B]bende google earth coktan var
evet resimler eski bizim burdaki eve baktim karsi komsularin evleri yok :D öyle farkina vardim sivasin görüntüleri güzel tek SARKISLA yi bulamadim yaaaa[/B] |
[QUOTE=SivasLady;179473][B]bende google earth coktan var
evet resimler eski bizim burdaki eve baktim karsi komsularin evleri yok :D öyle farkina vardim sivasin görüntüleri güzel tek SARKISLA yi bulamadim yaaaa[/B][/QUOTE] uydunun capı o kadar buyuk deıl demekki:) |
-->: Sivasın Uydudan Görüntüsü.!En Net Fotoğraf..!!
Sagolasin paylasim icin.Bizim mahalleyi gördüm :D hakatten dagin tepesiymis :D.Tabiki en önce stadi buldum :D hemen göze batiyor
|
BU DA BENDEN..
[COLOR="Black"][B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"]TÜRKİYE YOL HARİTASI ÇOK GENİŞ KAPSAMLI..[/FONT][/CENTER][/I][/B][/COLOR]
[b][URL=http://www.turkish-media.com/y_h/b6.htm][B][I][CENTER] TIKLAYIN... TIKLAYIN... TIKLAYIN... [/CENTER][/I][/B][/url][/b] |
saolun gardaslar cok guzel sıvasımız uydudan tum dunya memleket gorsun
|
-->: --->: Sivasın Uydudan Görüntüsü.!En Net Fotoğraf..!!
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=SivasLady;179473][B]bende google earth coktan var
evet resimler eski bizim burdaki eve baktim karsi komsularin evleri yok :D öyle farkina vardim sivasin görüntüleri güzel tek SARKISLA yi bulamadim yaaaa[/B][/QUOTE] Harita Sivas merkezin Şarkışla yoktur... Google earth da da Sivas merkez secilmiyor ancak Ulaş çok net görülüyor evler tek tek secilebiliyor...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
bu resim google eart programınkinden daha net.Arkadaşlar kusura bakmayın açıklama yapmadım.Dışarı çıkmıştım.Hala bakamayan varsa yardımcı olabilirim.Evet resimin boyutu çok büyük o yuzden o kadar net :)
|
[B][COLOR="Blue"]Teşekkürler arkadaşlar,
güzel bir çalışma.[/COLOR][/B] |
Paylasım ıcın cok tesekkurler
Resmi yukleyemeyen [email]alimuharrem@gercekforumcuyuz.com[/email] mail adresimden gonderebilirim |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:49. |