![]() |
--->: BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ
[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]Wooter, can alıcı açıklamalar yapmış,
Kendisini tebrik ediyorum, İnşallah ikinci yarıda daha mükemmel olacak, Bu takım da bu heyecan olduğu sürece daha bu ligde çok canlar yakarız...[/B][/FONT][/COLOR] |
[B]wooter bu umutlu konuşmalarını inşallah iyi bir futbolla süslerde biz de onun adından çok bahseder oluruz[/B]
|
[COLOR="Sienna"][B]WOOTER'IN YAKASINI İLK YARIDA ŞANSIZLIKLAR BIRAKMADI,
Sakatlanması çok kötü oldu, İkinci yarıda kendisinden büyük başarılar bekliyoruz...[/B][/COLOR] |
Wooter cok iyi bir futbolcu, daha önceden dedigim gibi eger oynatilirsa daha fazla is yapacagindan eminim. Insallah wooterin basarisi Sivassporda devam eder.
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Demekki ikinci yarıda Wooter fırtınası esecek...Haydi Wooter..[/FONT][/B]
|
[B]wooter gercekten iyi futbolcu
ilk yarida iyiydi ama daha iyide olabilecegine inaniyorum bunu ilk yarida fazla gösteremedi insallah ikinci yarida daha iyi bir wooter görecegiz basarilar dilerim[/B] |
-->: BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Wooter Sivasspora geldiginde fizik kondisyon olarak tam hazir degildi birde uyum sorunu ile karsilasti 2.yari herkes gercek Wooteri görecek ve gipta ile rakiplerimiz Wooteri izleyecek cok büyük bir patlama beliyorum Wooterden [/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:54. |