![]() |
--->: SİVASLI KIZIN BAŞARISI
ne mutlu türküm ve sivaslı diyene her branşta başarılar alıyoruz tebrikler
|
-->: SİVASLI KIZIN BAŞARISI
dün izledim çok güzeldi duygulandım dün onu desteklemeye gelenler sivas seninle gurur duyuyor dediler ve sivasspor atkısı vardı çok efendi ve saygılı bir kıza benziyor bülent ersoy hanfendi dün sonucu duyunca şişip kaldı.
|
-->: SİVASLI KIZIN BAŞARISI
izlemeyenler varsa izliyebilir.
gurbet: [url]http://www.youtube.com/watch?v=kHKEv6A0-PY[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=7vvZczKpSZY[/url] |
arkadaşlar bırakın bu boş işleri bunun sivasla ne alakası var.adı geçen yarışmayı hiç izlemedim.hasretide tanımıyorum.fakat bu tarz yarışmalar tamamen vatandaşları sömürmek ve oyalamak amaçlı.sen mesaj atacan star para kazanacak gsm şirketleri para kazanacak diye değerli vaktinizi harcamayın sevgili kardeşlerim sivaslılık bi dandik yarışmadan birinci çıkarmak değildir.yaşantımızla birlik beraberliğimizle ve insanlara örnek davranışlarla övünelim.yoksa hasret birinci olmuş çokda önemli değil.2 gün sonra kim hatırlaaycak bakalım.hepinizi seviyorum sevgili hemşehrilerim.
|
-->: --->: SİVASLI KIZIN BAŞARISI
[QUOTE=neyse ne;180056]arkadaşlar bırakın bu boş işleri bunun sivasla ne alakası var.adı geçen yarışmayı hiç izlemedim.hasretide tanımıyorum.fakat bu tarz yarışmalar tamamen vatandaşları sömürmek ve oyalamak amaçlı.sen mesaj atacan star para kazanacak gsm şirketleri para kazanacak diye değerli vaktinizi harcamayın sevgili kardeşlerim sivaslılık bi dandik yarışmadan birinci çıkarmak değildir.yaşantımızla birlik beraberliğimizle ve insanlara örnek davranışlarla övünelim.yoksa hasret birinci olmuş çokda önemli değil.2 gün sonra kim hatırlaaycak bakalım.hepinizi seviyorum sevgili hemşehrilerim.[/QUOTE]
valla ben de yeni öğrendim hasret diye birinin yarıştığını ve sivaslı olduğunu.sivasımızın kültürünün neresini yansıtıyor ki bu kız.ozanlığımızı bile yansıtmıyor .iki basit şarkı söylemesi onun bizim kültürümüzü yansıtığı sonucu çıkaralımaz herhalde.ben şahsen sevinecek bir taraf bulamıyom.bu kadar basit ve ucuz kalitesiz bir kanalda böyle seviyesiz bir yarışmada hemşehrimin birinci olmasına üzüldüm desem yeridir. |
HASRET 17 YAŞINDA BABASIZ BÜYÜMÜŞ PIRIL PIRIL BİR GENCİMİZ SİVASIN GURURUDUR KENDİSİ, ANNESİYLE YAŞAMA SIKI SIKI TUTUNMUŞLAR DİRENMİŞLER, EN GÜZEL MESLEKLERDEN BİRİNİ İCRA ETMEK İÇİN BU YOZLUK YOBAZLIK SATILMIŞLIK VE KADININ CİNSELLİĞİNİN SÖMÜRÜLDÜĞÜ TV, MEDYA BATATKLIĞINDA AÇAN BİR GÜL O, UMARIM BUGÜNE KADARKİ DİRAYETİ DEVAM EDER KENDİSİNİN VE AİLESİNİN, HAYAT YOLUNDA BAŞARILAR DİLİYORUM , ATTIĞIM 10 SMS HELAL OLSUN, HERKESİ ŞAŞIRTAN BİR SİVASLI BAŞARISI ELDE ETTİ, TEBRİKLER HASRET, SESİNİN DURULUĞU VE TEMİZLİĞİ TÜM YAŞAMIN BOYUNCA DEVAM ETSİN KARDEŞİM
|
-->: --->: SİVASLI KIZIN BAŞARISI
[QUOTE=neyse ne;180056]arkadaşlar bırakın bu boş işleri bunun sivasla ne alakası var.adı geçen yarışmayı hiç izlemedim.hasretide tanımıyorum.fakat bu tarz yarışmalar tamamen vatandaşları sömürmek ve oyalamak amaçlı.sen mesaj atacan star para kazanacak gsm şirketleri para kazanacak diye değerli vaktinizi harcamayın sevgili kardeşlerim sivaslılık bi dandik yarışmadan birinci çıkarmak değildir.yaşantımızla birlik beraberliğimizle ve insanlara örnek davranışlarla övünelim.yoksa hasret birinci olmuş çokda önemli değil.2 gün sonra kim hatırlaaycak bakalım.hepinizi seviyorum sevgili hemşehrilerim.[/QUOTE]
ATANLAR ATIYOR O KADAR BOŞ İŞ VAR Kİ |
SAMATYA YERINE SIVASTAN CANLI YAYIN OLSAYDI HEM SIVAIMIZIN ADI DAHA FAZLA DUYULUR HEMDE HEMSEHRIMIZ DAHA FAZLA OY ALIRDI. KARDESIMIZE BASARILAR DILIYORUM
|
[B]Gardaş mesajında birlik ve beraberliğimizle övünelim diyorsun.. sonra da boşverin böyle işleri diyorsun.. Pırıl pırıl bir genç kardeşimize..hemde hemşerimize destek vermenin neresi kötü anlayamadım ????[/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Red"]HASRET[/COLOR]'i birinciliğinden dolayı kutlar başarılarının devamını dilerim....[/CENTER][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:47. |