SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ANDERSON GİDİYOR... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9736)

yigido_furkan 09.01.2007 14:41

-->: ANDERSON GİDİYOR...

bnce andersson gönderilmemeli hem cok genc hemde faydası olabilecek bi oyuncu anderssonu gönderip yerine alacagımız adamda en az 450 bin dolar tutacak.Bnce andersson gönderilmemeli 2.yarı cok ihtiyacımız olacak

yigido_furkan 09.01.2007 14:47

-->: --->: -->: ANDERSON GİDİYOR...

[QUOTE=sivassss;180297][COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]O TRABZON'A SON DAKİKADA KAÇIRDIĞI GOLÜ BENDE UNUTAMIYORUM,
KAÇACAK BİR POZİSYON DEĞİLDİ,
BENCE DE GİTMESİ KENDİSİ AÇISINDAN DA İYİ OLACAK...[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

ark. kacırdıklarını söylüyorsun ama kazandırdıklarını söylemiyorsun.gecen sene manisa maçında son dk attıgı gol bu sene antalya maçında son dklarda attıgı gol yine bu sene manısa maçında attıgı golle takımımız maçı cevirdi.Bİze cok faydası olan balilide cok gol kacırıyo bnce andersson gönderilmemi

neyse ne 09.01.2007 15:07

--->: ANDERSON GİDİYOR...

ya arkadaşlar anderson uzunboylu diye hava toplarına hakim sanıyorsanız ya sivası hiç izlemediniz yada andersonu.anderson 2 yıldır sivasta ben süperlige çıkalı izliyorum andersonun kafama kazınan tek kafa golü geçen yıl fenere attığı kafa golü.başka hatırlamıyorum.ayrıca andersonun 2 yılda attığı gol kaç tane sayısını bilen varmı?geçen yıl 6 golle bitirdi yanılmıyorsam bu yıl sadece vestele 1 gol attı.bir tanede boş kaleye hemde bomboş kaleye kaçırdı maç 3-1 olacaktı kaçırdı vestel geldi 2-2 yaptı nerdeyse maç gidiyordu allahtan balili 3-2 yaptı.ben andersonu beğenmiyorum.ama sakaryaya satılmasında da kimse kusura bakmasın art niyet arıyorum.erciyes 750 bin vermişti niye erciyes değilde sakarya.bülent hoca sakarya ya peşkeşmi çekiyor yoksa.

1967_CLuB_MuRaT 09.01.2007 15:26

[B][FONT="Comic Sans MS"]iLK YABANCI FUTBOLCULARIMIZDAN VE İLK GÖZ AĞRILARIMIZDAN...:( anDİ'Yİ HAVAALINDAN KARŞILAMIŞTIK KALABALIK Bİ TARAFTAR TOPLULUĞUYLA....İLK BAŞLARDA HİÇ ANLAŞAMASAKTA SONRALARI ÖĞRENDİĞİ ÇAT PAT TÜRKÇEYLE KENDİSİNİ SEVDİRDİ..YOLU AÇIK OLSUN..BİZ ONU UNUTMAYACAĞIZ..O'DA BİZİ UNUTMAZ.!ZATEN BENDEDE MAÇTA GOL ATTIĞI FORMA HATIRA OLARAK VAR..ONU HEP SAKLIYCAM..:(:(

SİVASSPOR İÇİN HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ..GİDENİN YERİ ELBET DOLAR.[/FONT][/B]

Bilmiyorum5 09.01.2007 15:42

ya eger carvalho gıbı edeson gıbı bos beles adamalra 550 mılyar verıyosan andersonu 450 mılyara satamazsın neyse ınsallah baska carvalholar gelmez basımıza

sinan-58 09.01.2007 15:47

-->: ANDERSON GİDİYOR...

andi gidecekse kiralık gitmeli yada hiç gitmemeli

yasin__0658 09.01.2007 16:15

andersondan daha iyisini bulaaaaaaaaaaaaaaaaaamaazlar

talha58 09.01.2007 16:46

[B][COLOR="Indigo"]SONRAKİ TRANSPERİNDEN MUTLAKA PAY ALMALIYIZ. GİTTİĞİ TAKIMDA ÇOK BAŞARILI OLABİLİR. [/COLOR][/B]

AYDIN1985 09.01.2007 17:32

Hayirlisi neyse o olsun. Anderson malesef son zamanlarda fazla ekili olamiyordu. Insallah onun yerine gelen futbolcu ondan iyi bir oyuncudur.

Kemo_58 09.01.2007 18:32

bulent hocam anderson sakaryaya hayırlı olsun ama onun kadar faydalı olacak birini almalıyız

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:11.