![]() |
--->: ALTYAPI ÇOK ÖNEMLİ!..
insallah gereklı ılgı ve alaka gosterılır altyapı bızım gelecegımız
|
ALTYAPIYI BU GUN ZIYARET ETTIM SUANDA HAYDARPASANIN HEMEN ARKASINDA USKUDAR ANADOLUSPORUN SAHASINDA BU GUN SAAAT 13:20 DE ANTREMAN LARI VARDI ISTEYEN ARKAADLAR YARIN ORAYA GELEREK ALT YAPIYI GOREBILIR VE DESTEK VEREBILIR SAHSEN BEN GIDIYORU MDESTEKLEMEYE
|
ALTYAPIYI BU GUN ZIYARET ETTIM SUANDA HAYDARPASANIN HEMEN ARKASINDA USKUDAR ANADOLUSPORUN SAHASINDA BU GUN SAAAT 13:20 DE ANTREMAN LARI VARDI ISTEYEN ARKAADLAR YARIN ORAYA GELEREK ALT YAPIYI GOREBILIR VE DESTEK VEREBILIR SAHSEN BEN GIDIYORU MDESTEKLEMEYE
|
-->: ALTYAPI ÇOK ÖNEMLİ!..
Hazira dag dayanmaz ata suzunu hatirladim hersezon milyonlarca lira transfer parasi veriliyor amaiki aysonra verimli olmadi diye geri gonderiliyor ama alt yapida geclere destek olarak 3--5 trasfer ile desdeklenirse daha iyi olur kanatindeyim alt yapi konusunda sayin vali beye katilmamak mumkum degil.
|
-->: ALTYAPI ÇOK ÖNEMLİ!..
Sayın Valimizin Sivasspor la yakından ilgili olması umut verici. Herzaman ilgilerinin ve desteklerinin devam etmesini diliyorum.
|
-->: alt yapı bizi ilgilendirmiyormu??
[QUOTE=1967 dernek serkan20;181767][B]değerli sivasspor.com üyeleri
sürekli altyapının sorunlarından bahsediyoruz gördüğüm kadarıyla pek azımız bu konuda işi yönetime bırakmış ben diyorum ki bizde bu konuda yardımda bulunalım mesela üyelerimiz çevresinde iyi futbol oynayan kardeşlerimizi sivassporda oynaması için ikna edip sonra ya bir kulüp yöneticisiyle yada ona yakın birisi aracılığıyla ( mesela dernek yöneticileri abilerim) yada sitemizden bilgi versin bir şekilde yardım edilsin sonucta altyapıya bizmde katkımız olsun diye düşünüyorum bu konuda fikirlerinizi bekliyorum[/B][/QUOTE] çok haklısın serkan abi herkez yardım etmeli |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:28. |