![]() |
--->: SİVAS' A NERDEN UÇMAK İSTERSİNİZ?
Düsseldorf olsun Cünkü Düsseldorf ve Cevresinde cok Sivasli yasiyor
|
-->: SİVAS' A NERDEN UÇMAK İSTERSİNİZ?
[COLOR="Blue"] Frankfurt hava alanının avrupanın en iyi hava alanlarından biri olduğunu biliyorum zaten benim dayımlarada yakın frankfurt olsa iyi olur yaz tatilinde gidicem inşalalh yakınca gideriz eve :)[/COLOR]
|
[COLOR="Blue"][B]uçmak güzel amma konmasını bileceksin :)) [/B][/COLOR]
|
bence frankfurt iyi olur bildigim kadarı ile almanyanın enbuyuk hava limanı ve daha geniş imkanlara sahip bence frankfurt iyi olur gitmesemde::)))
|
bir gün erzurmdan sivas uçabilirmiyim acaba?
|
Arkadaslar lütfen oylamaya katilin yaz programina alinacagi kesinlik kazandi sizin vereceginiz oylar dogrultusunda hangi güzergah olacagi belirlenecek.
Benim Nacizhane düsüncem NRW bölgesi olmasi. |
[COLOR="DarkSlateBlue"][I][B]Arkadaslarin cogu kendine yakin sehirleri tercih etmisler kimi dogudan kimi batidan kimi kuzeyden kimi güneyden büyük sehirlerin hepsinden olmali sivasa ucus icin sadece sivaslilar degil bunun tokatlisi ,erzincani, yozgati, malatyasi ve bize yakin bir cok il var.Almanyanin her büyük sehirlerinden ucak kalkmali....[/B][/I][/COLOR]
|
Sivasliların en çok yaşadığı bölge Nordrhein-Westfalen.
Bunun içinde Düsseldorf / Köln bölgesinden kalkması, en sağlıklısıdır. Benim tercihim Düsseldorf. |
[COLOR="Green"]benim tercihim MÜNCHEN
cünkü Münchende cok saydia SIVASLI var[/COLOR] [COLOR="Red"][B]SIVASLI OLMAK GURUR VERIYOR[/B][/COLOR] |
[I][B][FONT="Comic Sans MS"]Arkadaslar ben de Lyon'dan ucmak isterim. Insallah THY Fransa'ya da direk seferler koyar.[/FONT][/B][/I]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:49. |