![]() |
--->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
sivas iyi gitmiyor ama sivasımız bu maçı bırakmaz bizim antalyadan ne eksiğimiz var
fenerbahçe 0 sivasspor 1(gol mehmet yıldız |
-->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
gardaş 1-0 olsun sivasın olsun işte o kadar kim ne vermişse vermiş vermeseydi kaz gelen yerden tavuk esirgenmez
|
yaralı aslan tehlikelidir ama bizde yaralıyız
|
İÇİMDEN GEÇEN SKOR;
FB:0-1:SİVAS |
ya hemşerilerim bu kadarmı kötümsersiniz gardaşlar bacılar insan yenelim der demi kim istemez hemen dereyi görmeden paçayı sıvayanlar yanılırlar top her zaman yuvarlaktır ve kim gol atarsa o kazanır sans mış yok vuramadıymış hikaye benim için topu seven ve toptan korkmayan kazanacak
|
GERCEK SIVASLI LAR GIBI MUHABBET EDELIM BEYLER NE DEMEK FENER 6 FENER 4 SIVAS 0 NE BICIM SIVASLISINIZ SIZ SIVAS DEPLASMAN ASLANIDIR FENER GIBI BIR KEKLIGI AVLAR ALLAHIN IZNIYLE HADI YIGIDOLAR VURUN SU FENERE DE GÖRELIM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN........1 0 olsun bizim olsun
|
halil gardaş seni tebrik ederim güzel yazmışsın onu yazan arkadaş biraz fener yanlısımı yoksa gardaş adam döğüşte söylemez 6- 0 yeniliriz diye demi
|
sivaslı olmayan açıkça yazsın sivaslı olmadığını yenilsekte sivaslıyız sonuna kadar gelen gelsin ben dönmüyom yolumdan
|
MELİH1 arkadaşımıza katılıyorum..sivas fenere kesin yenilecek..zaten sivas 3 puan için çıkda sahaya fener yine yener.Bülent hoca da zaten 2 hafta önce medyada başarılı teknik direktör diye çıktıktan sonra "fenerbahçede çalışmak isterim" diyerek havalara girmiş ve tüm programlarını medyaya anlatmıştı.arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama sakarya galibiyetindensonra bülent hocanın röpartajlarını görünce inişe geçeceğimizi fark ettim.bence FB:3 SS:1
|
BLACKSKY İSİMLİ HEMSEHRİMİN YAZDIĞINA KATILIYORUM.MALESEF ÖLE OLUCAK ELDEN BİŞE GELMEZ ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKICAĞIZ.
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ |
Ben Sivasspor´un güzel bir oyun cikarip
Fenerbahce :0 Sivasspor:1 olarak macin bitebilecegine inaniyorum |
--->: -->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=Immortal_Love;194653]Fark felan değil arkadaşlar asıl mesele karışık işler. Fenere yenilecek Sivas Spor çünkü Sivas Spor küçük Fenerbahçe. Başkanımız Mecnun Bey eski Fenerbahçe üyesi. Futbolcular desen Fenerin kullanmadıkları. Fenere asla zarar vermez Sivas Spor.[/QUOTE]
çok guzel açıklamış arkadaş durumu daha soze gerek yok.... bende boyle dusunuyorum... gerçekler acıdır... inşallah biz yanılırızda maçtan puanla ayrılırız...ama imkanı yok |
tenmek için elimizden geleni yapıcaz ve mutlu sona ulasıcaz
|
[CENTER][B][I][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img101.imageshack.us/img101/5012/logo002s2702qy7.jpg[/IMG][/URL]
Fenerbahçe - 1 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img101.imageshack.us/img101/4858/sivasspor2fp1.jpg[/IMG][/URL] [COLOR="Red"]SİVASSPOR - [COLOR="Black"]2[/COLOR][/COLOR] [/I][/B][/CENTER] |
[QUOTE=Immortal_Love;194653]Fark felan değil arkadaşlar asıl mesele karışık işler. Fenere yenilecek Sivas Spor çünkü Sivas Spor küçük Fenerbahçe. Başkanımız Mecnun Bey eski Fenerbahçe üyesi. Futbolcular desen Fenerin kullanmadıkları. Fenere asla zarar vermez Sivas Spor. Sivas Fenere puan kaybettirsin bende saçlarımı kazıtır buraya resmimi koyarım...(zaten tip yok saçlar gidince tam bir komedi olur)[/QUOTE]
şu forumda kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ama böyle insanları görünce deliriyorum yaa, biz başkalarına bunların saçma sapan düşünceler olduğunu anlatmaya çalışırken bi sivaslı bu lafları ediyor ya :mad: :mad: içimden çok şey demek geliyor ama sana sadece ''ilk yarıdaki maçı'' hatırlatırım.. sivas çıkar topunu en iyi şekilde oynar belki yenilir hatta fark yer belki ama hiç bi zaman onurunu satmaz.. çünkü bunun adı sivas ... |
hiç umudum yok.. neden mi?
biz dünyanın en iyi takımı olsak ve feneri yenecek güzümüz fazlasıyla olsa bile yinede biz bu feneri yenmeyiz veya yenemeyiz.. bu aslında nedenin cevabı değil, nedenin cevabını bende bilmiyorum :) *** Şampiyon SivasSpor *** SivasSpor : 1 Fenerbostan : 0 istediğim sonuç bu, ama inşAllah diyorum.. |
Fenerbahce 3-0 Sivasspor
beyler gercekleri yazalim oyle. sivasspor 5-0 mis neymis atmayin lutfen:) |
Beyler Bulent uygun hocamiz bile kendisi iyi biliyordurki fenerbahyceye yenilceklerini, cunku ikinci yarinin basinda hedef koyarkene, ilk 5 maci yenmekti. yani niye ilk 6 demedi? feneri yenemeyecegini biliyoda ondan oyle dedi. ama ben yine dilerimki en azindan 1-0 olsun bizim olsun. berabere de raziyim. burada gelip demeyin sen nebicim sivaslisin felan. sonuna kadar sivasliyiz hepimiz ama bagzenleri iste gercekci olmak lazim. ve o yenildigmiz 2 mactan 6 puan cikarsaydik simdi tepelerde neguzel ucuyorduk. bu hafta besiktas - galatasaray derbisi var. ordan bir takim puan kaybedecek , veya berabere. fener de bu skor lara son diyecektir ve sivas dan puan alacaktir.
|
-->: --->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=furky;195500]Fenerbahce 3-0 Sivasspor
beyler gercekleri yazalim oyle. sivasspor 5-0 mis neymis atmayin lutfen:)[/QUOTE] gerçek diye bi şey yok ki ?? maç oynandı mı hayır? ee o zaman mesele yok 3-0 de gerçek değil o zaman herkes istediğini yazmakta özgürdür... zaten sivasspor maçı tahmin ve yorumları konu.... |
[B]Bu hafta şans bizden yana gibi gözüküyor çünkü MHK Sivasspor maçına, Sivasspora karşı art niyeti bulunmayan ender hakemlerden olan Cem DEDAyı görevlendirmiş.:D Bakarsınız bu maçta uzun zamandır penaltı KULLANAMAYAN Sivasspor penaltı kullanabilir. :D Motivasyonu zaten düşük olan Fenerbahçeyi Gençlerbirliği kupada yenebilirse onların morallerini dibe vuracak bundan istifade ederek Sivasspor, hafta sonundaki maçta puan/puanlar elde edecektir.[/B]
|
--->: -->: --->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=myway;195504]gerçek diye bi şey yok ki ??
maç oynandı mı hayır? ee o zaman mesele yok 3-0 de gerçek değil o zaman herkes istediğini yazmakta özgürdür... zaten sivasspor maçı tahmin ve yorumları konu....[/QUOTE] bazı maçlar oynanmadan kazanılır... buda onlara bir ornek... inşallah dedikleriniz olur.. |
Fenerbaşce 4
maalesef Sİvasspormuz 1 Fenerin taraftarı ile barışma macı ben fenerin bize cok gol atıcağına inanıyorum. Gercekten cok üzgünüm ama böyle olucak. |
[B][COLOR="Navy"]Fenerbahçe....1
[COLOR="Red"]Sivasspor......1[/COLOR][/COLOR][/B] |
[QUOTE=muslu9;194522]sivas: 5 fener: 0[/QUOTE]
hay ALLAH ıma gurban ne guzel tahmınde bulunmussun keşkeeeeeeee |
tüm ist. daki yiğidolar lütfen sivassporumuu yalnız bırakmayın ve destekleyin???
|
[COLOR="Red"]SİVASSPOR::1[/COLOR]
[COLOR="Blue"]FENERBAHÇE:0 [/COLOR] [COLOR="Red"]S-İ-V-A-S-S-P-O-R[/COLOR] |
fener:1
Sivas : 1 iki takımda 2. yarıda kötü sonucalar aldı bence her iki takım cok hırslı oynuyacak bu mac berabere biter |
-->: --->: -->: --->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=melih1;195827]bazı maçlar oynanmadan kazanılır...
buda onlara bir ornek... inşallah dedikleriniz olur..[/QUOTE] ilk yarıdaki maç içinde aynı lafları ediyordunuz ama üçüncü kalecimizle çıkıp en iyi cevabı vermiştik sen gibi düşünenlere... |
fenerbahçe:2 sivasspor:0 benim tahminin bu çünki fenere şansımız tutmuyor
|
[QUOTE=melih1;194492]banko yenılırız...
sebep bellı... bjk gs trabzon olsa zorlarız ama fenere imkanı yok oynamayız.. fener:2 sivasspor:0[/QUOTE] Sizin gibi felaket tellalari oldugu surece daha sivas 100 yıl daha ileriye gidemez... SİVASSPOR :2 fenercık :0 |
Arkadaşlar kendimizi dev aynasında görmeyelim. Gönül isterdi ki, Fenerbahçe'yi yenelim ve hatta rezil edelim. Ama çok zor görünüyor. İnşallah kazanırız ama,
Fenerbahçe : 3 SİVASSPOR : 1 |
valla işimiz zor şerefli bir mağlubiyet bile iyidir. adamlar bu kadar yenilgiden ve hayal kırıklığından sonra bize bilenecektir. inşallah yeneriz ama zor
|
1-0 olsun bizim olsun :D...............
|
SİVASSPOR :2
Fenerbahçe:1 |
SİVAS SPOR:2
FENERBAHÇE:2[I][/I] |
Fenerbahçe 3
Sivasspor 1 ..................................... |
fenerbahçe 0
SİVASSPORUMUZ 58 BU DA BENİM TAHMİNİM :) |
[B][FONT="Arial Black"]bu yorumları sivaslılara yakıştıramıyorum nbasıl olur böyle tahminler yapabiliriz...
biz en başından maçı kaybetmişiz zaten ümitsizlik olmaz unutmayınki antalya geçen hafta fbyi yendi biz neden yenmeyelim....[/FONT][/B] |
[B]Sivasspora akşam oynanacak maç için başarılar dilerim.Üstümüze düşen vazife her zaman Sivasspora destek olmaktır...[/B]
|
EN AZINDAN 1 PUAN ALIRIZ İNŞALLAH ''HERŞEY SİVASSPOR İÇİN''
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:03. |