![]() |
--->: ÇILGINLAR 58
arkadaşlar bu hafta yine süperdik herkesin ağzına ve yüreğine sağlık.
|
[B][COLOR="Red"]TEBRIKLER CILGINLAR58 YILLARDIR VERMIS OLDUGUNUZ DESTEKLERDE DOLAYI TESEKKÜR EDERIZ .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
bizde bunca yıldır bize destek veren Sivasspor taraftarına teşşekkür ederiz.Saygılarımla.
alayına isyan ölümüne Sivas__Çılgınlar58___since1986 |
Sivassporumuza herzaman ,heryerde desteklerini esirgemeyen tüm yiğidolara [B]Helal Olsun ![/B]
|
güzel resimler paylaşım için tşk
|
HELAL OLSUN SİZLERE ÇILGINLAR 58
YAZ-KIŞ DEMEDEN TAKIMI DESTEKLİYORSUNUZ DESTEKLERİNİZ İÇİN SAĞOLUN.. |
biz Çılgınlar olarak bir efsaneyiz,
biraz deli, serseriyiz, uçuk, kaçık divaneyiz Çılgınlar 58 iz |
bakın arkadaşlar.diğer gruplarada söyledim.sizlerede söyleyeyim.maçlara gidiş ve dönüşlerinizle ilgili resimleri sizlerde paylaşmıyorsunuz.yolculuğunuzun deplasmana giderken nasıl geçtiğini resimlerle sizlerde paylaşın.hep stad görüntülerine bakmayalım.şimdiden teşekkürler.
|
sizlere en içten teşekkür ediyorum takımımızı yanlız bırakmadığınız için
|
helal olsun valla takımı desteklediğiniz için teşekkür muckk
|
helal olsun valla takımı desteklediğiniz için teşekkür muckk
|
hep destek tam destek verdiniz bizlere helal olsun size çılgın 58 ler
|
herzaman hep destek tam destek
Alayına İsyen Ölümüne Sivas ULANN____Çılgınlar58 |
KARDEŞİMMMM TEZAHURAT BİLİNCİ YOK SİVASTAKİ TARAFTAR GRUĞLARINDAA. SANKİ TÜM ENSTRUMANLAR BİR ARAYA GELMİŞ AYRI SESİ ÇIKARIYORLARR
|
Çılgınlar olarak artık kendi bestelerimizi yapıyoruz diğer takımlara ait güzel hoşumuza giden besteleri söylüyoruz bu konuda gelişme var...
|
slmmm ben nazlı bu grubun adı cok hosuma gitti pls aranızada alın beni pek mactan anlamam ama sivas dedinizmi ölmeye hazırım sivaslıyım cünkhü........aranıza kabul etceniz günü belkliorrrmmmmm
|
Çılgınlar olarak yüreği Sivasspor aşkıyla çarpan herkese bizim kapımız açık.
|
[QUOTE=liseli;211639]Çılgınlar olarak yüreği Sivasspor aşkıyla çarpan herkese bizim kapımız açık.[/QUOTE]
tşk liseli kalbim sadece sivasspor askıyla carpıyor bununlada gurur duyuyorm...... |
[QUOTE=naslikiz;211637]slmmm ben nazlı bu grubun adı cok hosuma gitti pls aranızada alın beni pek mactan anlamam ama sivas dedinizmi ölmeye hazırım sivaslıyım cünkhü........aranıza kabul etceniz günü belkliorrrmmmmm[/QUOTE]
nazlı gel sende Çılgınlar 58 bayan kolunu kurmak için öncülük et gereken her türlü desteği veririz bana e mail adresimden ulaş senin özel mesaj kutuna gönderiyorum |
ben sıze nasıl ulasa bılırın ıstanbulda oturuyorum ve burdakı maclara gelıp eesteklemek ıstıyorummmmmmmm
|
grubumuz her zaman olduğu gibi yarınki gs maçındaki yerini alıp 90 dk boyunca susmadan desteğini verecektir bu maçta tüm sivassporlu kardeşlerimizin bize yardımcı olması gerekiyor özellikle maraton abicim uyumayalım Hep destek Tam Destek
|
Destek kesmek yok kesintisiz desteğimiz artarak devam ediyor
|
helal olsun size çılgınlar ama birazda komple stadı katsanızda bu çılgınlığa şöle hep bi agızdan stat coşsa iyi olmaz mı . aranızda bu işi iyi bilenler var. organizasyonları siz konuşun
|
çılgınlar 58 olarak her sene olduğu gibi gelecek sezondada desteğimiz hiç azalmaksızın artarak devam edecek İnşallah gelecek sezona daha iyi şeyler yapacağız bide şu kafama takıldı keşke kale arkalarıda kapatılsa stadda atmosfer muhteşem olur İnşallah birileri sesimizi duyarda kale arklarıda kapatılır
|
Adanaspor CeFaKarLaR Grubundan herkese selamlar Çılgınlara başarılar
|
Eyvallah gardaş.Bizlerde Çılgınlar olarak Adanaspor'a ve Cefakarlar grubuna başarılar dileriz...
|
forza elazığspor tarafatarlar grubundan herkese selam
|
as arkadaşlar bu siteye gelip küfür yazmadığınız için teşk ederiz
|
teşekkürler çılgınlar hepinizi canı gönülden tebrik ederim.
|
ya arkadaşlar ligin başalamasına az kaldı taraftar kartı çıkaracakmısınız
|
hepinize teşekkürler sizleri canı gönülden destekliyorum vatan 58 mekan 34
|
Sizi tebrik ediyorum.Takımımızı desteklediginiz için
|
ya arkadaşlar sizde taraftar kartı çıkaracakmısınız eğer çıkaracaksanız bana bir tane ayırabılırmısınız eğer ayırırsanız çok mutlu olurum
|
ewt arkadaşlar merhaba nasılsınız
|
sizleri tebrik ederim yağmur yaş soğuk sıcak demeden takımımızı
her macta maddi ve manevi desteğinizi esirgemediniz sizlerin sayesinde takım başarılara koşuyor hep destek tam destek sivaslı sizi unutmayacak ellerinize sesinize sağlık iyiki varsınız |
-->: ÇILGINLAR 58
helal be çılgınlara ........................
|
[B]Bu günden itibaren herkesin el ele vermesi.Sivasspor'un başarısı için kenetlenmesi gerekir.Sivasspor'un çok daha iyi noktalara geleceği bilinmeli ve herkes Sivasspor'a olan desteğini artırarak devam ettirmelidir.İşte başarı o zaman gelecektir.Çılgınlar olaraK biz her zaman her yerde Sivasımızın arkasında olacağımıza yemin etmişiz sadece iyi günde değil kötü gündede arkasındayız gönül verdiğimiz renklerin bunun en iyi örneği 21 yıldır tribünlerde olmamızdır.TÜM ÇILGINLARIN 21. YILI KUTLU OLSUN... [/B]
|
gerçekten iyi bir takımınız ve çok güzel taraftar grubunuz var...yeni sezonda umarız daha üst sıraları zorlayan bi takım görürüz.artık avrupa kupalarında 4 büyükleri görmekten bıktık..anadoludanda takımlar avrupaya gitsin istiyoz.bunuda sivas,konya,kayseri ve diğer anadolu kulüplerinden bekliyoz...
kayserispordan sevgiler komşularım... ANADOLU EL ELE & ANTİ 3 BÜYÜKLER |
-->: ÇILGINLAR 58
Sizler gibi taraftarımız olduğu için bizlere ne mutlu. Sahi takıldım lakabınız niye "Çılgınlar" Takımının yanında her koşulda bulunmak çılgınlık mı. Sizleri ve Tüm Sivaslıları seviyorum.
|
biz istanbuldan fazla destek veremiyoruz
takımımızı yalnız bırakmayın. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:56. |