![]() |
-->: M. YILDIZ MİLLİ TAKIMDA
Sivas 3- Bursa 1 skorunun sevinci içerisinde yazmış ve Fatih Terim'in seni takip ettiğini ve Milli takıma çağrılacağını belirtmiştim. Sana güvenenleri mahcup etmedin Mehmet Yıldız seni kutluyor ve başarılarının artarak devam edeceğini umuyorum.
Yalnız İlk defa milli olman nedeniyle Yunanistan maçında oynar veya oynamazsın bu belli değil, oynamamanı veya oynar isende ilk milli olmanın heyecanı ile belki kendini gösterememen ihtimal dahilindedir, Mehmet Yıldız Milli takım oyuncusu olamaz diyenler çıkacaktır,seni sevmeyenler bunu koz olarak kullanacaktır Bu durumda bile hiç moralini bozma bizler sana inanıyoruz,Milli takım kadrosu içinde hiç kimse senden üstün durumda değil bunu bil, hatta sen birçoğundan daha üstün ve iyi durumdasın,heyecanını üzerinden attığın ve kendin gibi oynamaya başladığın zaman Tüm Türkiye hatta tüm avrupa sık sık senden bahsedecek inan buna, yeterki mücadele azmini kaybetme, gol vuruşlarında başını kaldır ve kaleye bak ,kimse senin gücünle baş edemez. Yolun açık olsun Mehmet YILDIZ Sivas seninle gurur duyuyor. |
basarılatrın devamını dılıyoruz..... milli takımdada kendı nı gosterır insallah
|
--->: M. YILDIZ MİLLİ TAKIMDA
Mehmet Yıldız'ı tebrik etmek lazım. Hem Sivasspor hemde kendi için çok güzel ve gurur verici bir şey. Takımımızın kısa sürede bu oyunla daha fazla milli oyuncu çıkaracağı ümidindeyim...
|
58 VİERİ MEHMET 58 MESSİ SERVET HELALAYA SİZE HEMDE NE HELAL SİZE
SİVASIN VE SİVAS SPORUN GURURLARI SİZİ SEVİYORUZ SİVAS SPOR |
[B]SİVAS'LI VE SİVASSPOR'LU GURUR DUYUYOR...[/B]
Mehmet Yıldız'ın Milli takıma seçilmesi bütün Sivas'lıları ve Sivasspor'luları sevince boğdu. Nasıl sevinmeyelim ki, Milli gururumuz Servet'ten sonra Mehmet'inde Milli takım aday kadrosuna davet edilmesi Mehmet'in başarısı açısından çok önemli. Çünkü zaten Milli futbolcu iken aldığımız Servet oraların yabancısı değil. Ama Mehmet Yıldız, dişiyle tırnağıyla kazıyarak buralara geldi. Çalışmanın zaferi bu işte. Herkes Mehmet'i tribünlere "VİERRİ Mehmet" diye çağırıyor ama ben onu güçlü fiziği ve yüzünün benzerliği nedeniyle, İngiliz futbolcu ROONEY'e benzetiyorum. İnşallah tüm dünya Rooney'in YİĞİDO versiyonunu izleyecek.. [B]ANDERSON'CULAR HALEN ÜZÜLÜYORLAR MI?[/B] Anderson Sivasspor'dan giderken ağıtlar yakan, karalar bağlayan arkadaşlarımız, kardeşlerimiz halen aynı fikirde mi acaba? O zamanlar bas bas bağırmıştım bir Mehmet Yıldız, 10 tane Anderson eder diye. Ligin kaçıncı haftasındayız, bir Anderson'un yeni takımında ki durumuna bakın, birde Mehmet Yıldız'a... Kim haklı çıkıyor. Halen aynı fikirde misiniz?. [B]TEŞEKKÜRLER GÜNAY KARDEŞİM...[/B] Sabahları ilk açtığım (daha doğrusu açılış sayfam olduğu için direkt açılan) site olduğu için, Mehmet Yıldız'ın Milli Takıma seçildiği haberini senden alınca inanamadım ya. İnşallah böyle güzel haberleri vermek hep kısmet olur sana..Allah'ta seni sevindirsin. . |
sım gercekten gurur verici bir olay helal sana m.yıldız sivasın gururu olacaksın o şimdi asker 1986/1 jöh jandarma özel harekat. taburu bingöl merkez şafak.057 sinop başka yok bekle beni ist esenyurt şampiyon sivasspor 1967:D
|
Fatih Terim'in milli kadro listesi [url]www.uefa.com[/url] dada gösteriliyor. :D:D
|
Mehmeti sabırsızlıkla bekliyoruz maça çıkmasını. İlk maçı nasıl olcak acaba
|
[COLOR="DarkRed"][B]Pecze'nin İlk 11'e Bile Çıkarmadığı,Oynama Fırsatı Bile Vermediği Mehmet Yıldız'ın Yıldızını Sn Bülent Uygun Parlattığınız İçin Sizlere Minnettarız...Sn.Pecze Hemen Yanındaki Pırlantayı Nasıl Keşfedemediği Hala Akıllarda Bir Sır Olarak Kalacak Sanırım...Fatih Hocayı Kutlarım Çok İİi Bir Gözlemci Karol Pecze Sen Sivasspor'a Bir Şeyler Vermeyi Bırak Elimizdekileri Bile Aldın Götürdün...Sn....Yönetim Bu Adamı Çokmu Aramıştınız...?[/B][/COLOR]
|
ben demiştim zaten mehmet yıldıdızın ne eksiği warda alınmıcak milli takıma
nede olsa sivasssporlu:) |
[COLOR="DarkRed"][B]Dünkü Star Gazatesinde en büyük hayali milli tkm'ım Formasını Giymek demişti Şimdi O onur ve şerefi yeşil sahalarda Taşımanın yüce duygusunu Bizlere yansıtacak Helallllllllllllllll sana Yakışır ........+58[/B][/COLOR]
|
Dün gece gerkcekten uyuyamadım vaybe 3 ligde izlediğimiz mehmet YILDIZ milli takıma cağrıldı helal olsun calışan alıyor. Bu arada Fatih TERİM e de helal olsun ismi olan oyuncuları değil hakedenı cağırdığı için.
|
Gerçekten Milli Takımı hakettiğini düşünüyorum.. Fatih hocanın boş durmadığını ve ligleri iyi takip ettiğinin bir delilidir bu.. hakedenin oynadığı müddetce Milli Takımımızın yükseleceğine inanıyorum. Umarım ilk 11 de sahaya çıkmasa bile fırsat verildiğinde elinden geleni en iyi bir şekilde yapacağına inanıyorum. Ama Yunanistan maçına ilk 11 çıkması bizim avantajımıza olacaktır. yunanistan güçlü ve atağa çıkarken top kaybetmememiz lazım. Mehmedin ayağından topu alacaklarını sanmıyorum.. Başarılar Milli Takımımız başarılar Mehmet YILDIZZZZZZZZZ...
|
helal olsun sana yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
Beklenen bi karardı helal olsun istek azim başarı ve sonucu.Milli takıma ilkkez 2 oyuncu verdik 2.ci senemizde güzel başarı.Umarım aynen devam eder.
|
sivassporun kalıtelı oyuncusu MEHMET YILDIZ ZATEN KENDINI,IYI BIR FUTBOLCU OLDUGUNU KANITLADI BU DA FATIH TERIMIN GOZUNDEN KACMADI HAYIRLI OLSUN
|
valllaha futbolcumuz adına çok sevindim inş hep böle devam ederde hem bizi hemde kendisini utandırmaz allah yolunu açık etsin, hemde mehmet yıldız ın ilk dilegide gerçeklesmiş oldu allah devamını getirsin:):)
|
besiktas ile oynana inönüde ki mac öncesi mehmet yıldızı takımda görmek istemeyenlere en güzel cevap
|
mehmet ' in seçilmesi çok da sürpriz olmadı açıkcası...çünkü son haftalardaki performansı gayet iyiydi...ayrıca ben daha çok servet çetine sevindim...çünkü türkiyenin servet gibi sağlam bi defans oyuncusuna ihtiyacı var ...
hepinize selamlar |
mehmetyıldızı kutluyorum aynıbaşarıyı diğer futbolcularımızdanda bekliyoruz özellikle hayrettinden
|
sivas başarılı oyuncular yetiştireceğe benziyor böylr giderse..
mehmet önce ligte başarı gösterdi sonra inşallah milli takım bu arada arda sıkıntılı onun yerine mehmet iyi olur hatta fatih hocanın mehmeti forvete almasını istiyorum/arzu ediyorum. |
gerçekten çok süper bir haber.duyduğum zaman kulaklarıma bile inanamadım.ama inanıyorum ki mehmet yıldız milli takım formasını giyer ve elinden geleni yapar.
|
[COLOR="Navy"][B][I]BENCE MEHMET YILDIZ A MİLLİ FORMAYI GERÇEKTEN HAKETTİ.BAZI FUTBOLCULAR ŞAN ŞÖHRET SAYESİNDE MİLLİ FORMAYI TAKIYOR.VE TAKIMIMIZA HİÇBİR ŞEY VERMİYOR.AMA BÖYLE FUTBOLCULAR BİZİ KURTARACAK EMİNİM.[/I][/B][/COLOR]
|
HELLAL OLSUN MEHMET YILDIZ SANA HELLALLLLL ALLAH DAHA IYI YERLERIDE NASIP ETSIN
|
Öncelikle Mehmet YILDIZ'ı kutluyorum 3. ve 2. lig'de izlediğimiz 1. lig Futbolcu'su değil denilen Mehmet bunu diyenlere en güzel cevabı verdi sakıp ağanın dediği gibi çalışmak çalışmak çalışmak işte görüyoruz inan ve çalışan kazanıyor inşallah çok daha iyi yerlerde göreceğiz mehmedimizi kalıcı olur inşallah ve Fatih TERİM'inde hakkını vermek lazım teşekkürler Fatih hoca isime değil icraata bakıyorsun
|
YAKIŞIR MEMEDE BU KALIP LA ORDA DA BAŞARILI OLACAĞINDAN EMİNİM....................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
mehmet yıldız milli takıma seçilmenin verdiği onur ve moralle bu hafta cezalı olmasa sivassporu öne taşıyabilirdi. napalım sağlık olsun...
|
[B][COLOR="Red"]başarı merdiveni eli cebinde çıkılmıyo mehmet yıldızda çıraklıktan başlayan serüvenini başarıla tamanladı çıraklık halfelik ve şimdi ustalık hayırlı olsun mehmet yıldız ALLAH rakip takımın devans oyuncularının yardımcısı olsun bu güce dayana bileceklermi acaba[/COLOR][/B]
|
koçum benim benim adaşım benim adım soyadım mehmet yıldız
|
HELAL OLSUN VİERİ MEHMÖETE ÇOK ÇALIŞTIN ÇOK AZİM GÖSTERDİN BU SENİN HAKKINDI HAKKINI ALDIN İNŞALLAH DAHA İYİ OLURSUN SENİ SEVİYORUZ VİERİ MEHMETTTTTTTTTTTTTTTTT
|
Ankara amatörden milli takıma uzanan yolda SİVASSPOR'umuzun payı da yabana atılmaz... Geçen zamanlada anladık ki Mehmet SİVAS la özdeşleşti ve en başarılı dönemlerini SİVAS ta yaşadı ve halen yaşıyor...Mehmet i mehmet yapan SİVASSPOR forması...
|
Ah mehmet ahh 2 ligdeyken bizde sac bas koydurmadi ama 1 lig de milli takima cagrildi ne diyelim helal olsun mehmet yıldıza :)
|
işte sivas bu yaa helal mehmede çalışmasının karşılığını aldı en sonunda...
zaten son haftalardaki performansıda böyle güzel bi şekilde ödüllendirilmesi morl açısından ii olcak sivas seninle gurur duyuyor.... tabi servetide es geçmiyoruz o zaten ilk milli oyuncumuz... |
Bence 35 yaşına gelmiş hakan şükürün artık emeklilik günleri sayılı,tekaüt haliyle futbol oynatmak mantıksız.yirmialtı yaşında, hakan şükür'ün g.saraya geldiği ilk yıllara benzer futbolu ile MEHMET YILDIZ,milli takımımızında vazgeçilmez bir futbolcusu olur.Tek dilegim Şükür'e tanınan şans,üstüne oynama oyun kurgu taktiği Mehemet YILDIZ'a da tanınır.İnşallah bu şansı YILDIZ iyi kullanır ve milli takımın uzun yıllar vazgeçilmezi olur.
|
mehmet yıldızı türk milli takımı formasıyla yunanistan önünde.... hayal bile etmesi çok güç...inşalah 5 dakka da olsa oyuna girer sivasın deli memmeti:)
|
inşalah maca oynar ve turkıyeyı - sivassporu onurlan dırır.......... basarılar memoooooooooo
|
çok güzel mütiş daha çok oyuncularımız gidecek
bu şerifi bütün oyuncularımız tadıcaktır inşallah |
Helal olsun be Mehmet YILDIZ'a okudugumda gercekten kucuk bi cocuk gibi sevindim yani Sivassporumuzdan Milli Takıma 2 tane oyuncu gitmesi bizim acımızdan cok buyuk bir basarı.
|
ALLAH'IIIIIIM SEN NELERE KADİRSİN KİM DERDİ SİVASSPORDAN MİLLİ TAKIMA FUTBOLCU ÇAĞRILACAK. EMMİOOĞLUUUUUUUUUUUUUUU ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN MİLLİ TAKIMDA !! MEH.........MET YIL.....DIIIIZZZZ :) SENİNLE GURUR DUYUYORUUUUUUUUUUZZZZ :D
|
keske dun olsaydı maçta ..eksikligi cok hissedildi cook
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:43. |